Tehdit ...Zorla Kamerada soyunmami istiyorlar yoksa ....

Neden boşanmayı düşünmüyorsunuz? Ailen var çocuğun var. Niye kendine bu kötülüğü yapıyorsun? Eşin bunu öğrense çocuğunu da elinden alır. Aklını başına al, engelle hesaplarını kapat, bir daha görüşme o kişi ile. Boşluktasın ama bu şekilde sen zarar görürsün. Eşin değişti mi?

Hiç iyi niyetli olamayacağım valla size. İnşallah karşınızda sizinle konuşan kişi kocanızdır DOST kazığını atıp hayatına devam eder inşallah 🙏

Eşim yanlış anlar kaba mı davranır? Yanlış anlaşılmayacak gibi mi? Sadece kaba davranırsa iyi bence. Allah korusun bu işlerin sonu cinayetle bitiyor. Engelle bir daha konuşma. Karısı filan değil yazan da adamın kendisidir. Öyle korkutacaktı seni

Önceki konunuzu okudum. 2 sene gecmis üstünden ve hala o hödükle evlisiniz, tebrikler. Kendinize neden bunu yapiyorsunuz? Sürekli sizi asagilayan, kocalik görevlerini yerine getirmeyen bu adama neden katlaniyorsunuz? Bastan söyleyeyim bunun cevabi "cocugum icin" olamaz. Cocugunuzu düsünseniz öyle sagliksiz bir ortamda büyümesine izin vermezsiniz.
Ayrica yaptiginiz sey bana göre aldatmak. Esinizin bilgisi disinda ve o ögrenirse hos karsilamayacagi bir münasebetiniz var. Bu illa cinsel olmak zorunda degil aldatma olmasi icin.
Evliliginizde magdur tarafken suclu konumuna gelmeyi basarmissiniz. Üstelik de basinizi belaya sokmak üzeresiniz.
Bence yapmaniz gereken o insanlarla iletisimi kesmek ve esinize bosanma davasi acmak. Sizi bulabileceklerini (hatta bulmaya calisacaklarini da) sanmam ama olur da bulurlar ve ortaya cikarsa sadece bosanma davanizda aleyhinize sonuclar dogurabilir. Ama bosandiginizda kalan ömrünüzü degerli ve saygin hissedeceginiz ortamlarda gecirmeniz icin bir firsatiniz olur.

Zıkkımın dibi! Eşiniz kaba mı davranır? Yahu ne demesini bekliosun. Bi gidin Allah aşkına. 😠

Sizin gibiler yüzünden yuvalar dagılıyor . Allah bilir o pislik de evlidir. Yapmayin madem kocanizdan cekiniyorsunuz demek ki siz de biliyorsunuz yaptiginiz yanlis. Evli bir kadin/ erkek birbirine resim gon de re mez. Allah ıslah etsin. Bu da size ders olmus olur oylr heekese resim gondermrzsiniz artik.

Engelle onu. Ama evli bi adamla evli bi kadının konuşması DOSTÇA (!) da olsa kulağa hiç hoş gelmiyor :stop:

Eşin bir bayanla DOSTÇA konuşsaydı tavrın me olurdu böyle bir şey olmamış gibi mi davranırdın? Anlamıyorum ya hiç tanımadığın evli biriyle dostça sohbet etmek... Ben çok geri kafalıyım heralde. Ayrıca eşi değil adam tezgah yapmış resmen. Dostça olmadığını anlayın işte

Back
X