Tehdit

yagmur93434

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2022
6
-1
1
28
Sevgilimle internetten mesajlaşıyorduk. Sonra konuşmanın ortasında benden ç*plak fotoğraf istedi. Tabi ondan sonra ben şok oldum. Yani normalde hayatta benden öyle şeyler istemezdi. Ben de niyetini anlamak için internetten ç*plak kadın fotoğrafı paylaştım. Merak etmeyin kadının yüzü gözükmüyor. Sonra biraz ateşli cümleler konuşmaya başladı ve aniden mesajlaşmayı bıraktı. Yaklaşık 10-15 dk sonra tekrar geldi ve 100.000 TL vermezsem o kadın vücudunu ve yüzü olmadığı için bana ait diye benim extra kendi fotoğrafımı paylaşacakmış. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bana 1 hafta süre verdi. Sizce ne yapmalıyım?

Sevgilimle internetten mesajlaşıyorduk. Sonra konuşmanın ortasında benden ç*plak fotoğraf istedi. Tabi ondan sonra ben şok oldum. Yani normalde hayatta benden öyle şeyler istemezdi. Ben de niyetini anlamak için internetten ç*plak kadın fotoğrafı paylaştım. Merak etmeyin kadının yüzü gözükmüyor. Sonra biraz ateşli cümleler konuşmaya başladı ve aniden mesajlaşmayı bıraktı. Yaklaşık 10-15 dk sonra tekrar geldi ve 100.000 TL vermezsem o kadın vücudunu ve yüzü olmadığı için bana ait diye benim extra kendi fotoğrafımı paylaşacakmış. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bana 1 hafta süre verdi. Sizce ne yapmalıyım?
Direkt şikayet edin savcılığa , düzenbaz yaratığı şikayet edin hiç uğraşmadan korkmayın

Sikayetci olun, hic korkmayin

Mune Mune konu bdv konusu

Maalesef mesajları ekran görüntüsüne almadan mesajları sildi. Kanıtım ne olabilir?
Tamam bırakın o yürek varsa paylaşsın ne haly yerse yesin sonucunda şikayeti yapın korkmayın hepimizin nette fotosu çıkar sonuçta . Ve ses kayıtları telefon gorusmelerini inceleyeceklerdir

Bir arkadaşımı de erkek arkadaşı bu şekilde tehdit etmiş ama arkadaşım kendi çıplak fotoğrafını göndermiş.😒 Fotoğrafla yetinmeyip birlikte olmak istemiş hayvan herif.😡 Arkadaşım gidip şikayette bulundu ve olay kapandı.

Fotoğrafınızı göndermek istemiyorsunuz, ayni zamanda kırmak da istemiyorsunuz. Ben sizi anlamadim. Hayır demeyi öğrenin bundan sonra.
Onu kırmamak değil, ben niyetini öğrenmek için yaptım. Yoksa hayatta evlenmeden ç*ıplak halimi başkasına göstermem.

tepkisini anlamadım hesap çalındı sandım rast gele fotoğraf buldum diyin aldığınız siteyi tarama geçmişinden bulun ve şikayet edin şantaj diye hiçbir bok yiyemez. ben bunı 17 yaşımda yaşadım hep tehdit edildim her şeyi anlatırım diye . sonra canıma kıyacakken beni kurtardılar polisleri duyunca kuzu oldu ve hiçbir şey yapamadı içeri girdi uzaklaştırma aldı . ben korktum canıma kıyma fırsatı oldu sen susma ! cinayetler böyle oluyor , korkaklıktan oluyor korkma !!!

Onu kırmamak değil, ben niyetini öğrenmek için yaptım. Yoksa hayatta evlenmeden ç*ıplak halimi başkasına göstermem.
Niyetini öğrenmek mi? Niyeti ne olabilir? Ya masturbasyon ya tehdit. Tehdit ihtimali varken, bu kadar korkacaginizi da bilirken ne demeye baska birinin fotoğrafını gonderiyorsunuz?

Back
X