Tehdit !

ayshe92

Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2012
75
0
16
Ankara
Arkadaşlar biri beni tehdit ediyor eger dediklerimi yapmazsan ftograflarını afiş yaparım altınada numara yazar bütün ankara sokaklarına asarım diyor.rezil olmamak için önce iyi davranmaya çalıştım ama yapamadım sizce napmalıyım polise şikayet etsem birşey yapabilrler mi yada napmalıyım lütfen yardım edin kafayı yiyeceğim :((

Bak canım...
Bir halt yiyemez...
Havlayan köpek ısırmaz...
Ne mı yapacaksın...
Sen kendini biliyorsun biz değil..
Varsa ellerinde uygunsuz fotoğrafın polise git evet.
Polis herşeyi yapar. Kim olduklarına kadar bulursun.
Eğer onun istediğini yaparsan ...
Unutma taviz tavizi doğurur..

Birde mümkünse annene babana durumu anlat..
Hiç olmazsa annene bu durumdan haberdar et..
Nice genç kız boş sebeplerle dönülmez yollara sapıyor..
Herkes hata yapar.. Yaptıysan günahı da sevabı da sana ait.
Kimsenin yargılama hakkı yok..

Sonuca bak.. Şimdi ne yapabilirsin?
Tlflara ailen bakmakla başlayabilir mesela.
Uzak dur bir müddet. Ve sakin ol....

Son düzenleme:
gerçi avukat arkadaşlar daha iyi bilirler ama şantaj önemli bi suçtur.
bütün kişisel özgürlüğüne, özel hayatın gizliliğine de saldırıdır bu durum.
hiç pirim verme muhattap olma. polise git, savcılığa git suç duyurusunda bulun.
ararsa da söyle polise verdim seni diye
oldu canım, yok öyle bi dünya!

Canım ya Allah yardımcın olsun böyle taviz verme pabuç bırakma polise git demek kolay ama memleketin polisi ne halde malum.. Her tacizde tecavüzde başrollerde . Ailenin yardımı daha çok olur diye düşünüyorum kendi başına iş yapma sakın sakin olamaz , daha kötü bir hata yapabilirsin . Bir arkadaş telefonu ailen açsın demiş katılıyorum ona o şekilde başlayın , karşı tarafa desin ; Savcılığa suç duyurusunda bulunduk , bundan sonra muhattabınız onlar . Telefonumuz dinlemede.
Bunun dışında tabii karakola gitmekte fayda var

Askılı bi fotograf sadece ama önemli olan rezil olmak ailem ne duruma düşer kzının afiş afiş fotograflarını görürse.Polise gitmeliyim o zaman kim oldgunu biliyorum ya sevgilim olursun yada yparım dediğimi diyor çok zor durumdayım :(

Askılı bi fotograf sadece ama önemli olan rezil olmak ailem ne duruma düşer kzının afiş afiş fotograflarını görürse.Polise gitmeliyim o zaman kim oldgunu biliyorum ya sevgilim olursun yada yparım dediğimi diyor çok zor durumdayım :(

Canım ya Allah iyilğini versin emi..
Askılı fotoğrafla çocuk mu kandırıyor...
Senin aklın yok mu ayshe92..
Ne rezil olacaksın!
Asıl gidersen o zaman gör rezilliği!!!
Bende ciddi ciddi yazıyorum ya cevap:47::47:

Anlaşıldı yavrucum üzülme hiç salağın tekiymiş ben de ciddi bir şey sandım . Ver annene açsın telefonu savcılık ilgileniyor artık desin. Korkar zaten küçücük beyniyle planladığı işe bak sen . Kaç yaşındasınız siz ikiniz ? Hiç bir şey yapamaz . Yapsa ne olur güldürme beni yok askılı imiş sevgilim ol muş falan :45:

Şimdi yazınca gerçekten komik geldi ama bildigniz gibi değil hastalıgım var iki gündür acilde sabahlıyorum bu olay yüzünden.tamam şikayet etmem lazım tesekkür ederim

Canım polise git direk. Ama ona bahsetme polise gideceğinden. telefonuna mesaj gönderiyorsa numarasından bulurlar. Facebooktan atıyorsa ip numarasından nerede olduğunu bulurlar. Hiç korkma. Ne biçim insanlar var Allahım sen koru...

Arkadaşlar biri beni tehdit ediyor eger dediklerimi yapmazsan ftograflarını afiş yaparım altınada numara yazar bütün ankara sokaklarına asarım diyor.rezil olmamak için önce iyi davranmaya çalıştım ama yapamadım sizce napmalıyım polise şikayet etsem birşey yapabilrler mi yada napmalıyım lütfen yardım edin kafayı yiyeceğim :((

bu kişi ne istiyor senden?

Güldüğümüz yok hayatım endişelendik ne vaziyettesin diye askılı tişört falan deyince komik oldu tabii :1: Şikayet etmeyeceğini biliyorum ama annene anlat en azından küçük yaşı diyoruz , acıyoruz ama psikopat çıkıyorlar . O yüzden tepkisiz kalma !

Askılı fotoyla mı tehdit ediyor:)))

Afişe etse nolcak. Tanımıyorum sapık heralde. Face den almış fotomu dersin olur biter.

Sen de onu tehdit et. Hele bi yap ben de seni fotoshop la nonoşş yapıp asmazsam bana da ayse demesinler de. Bak nasıl geri vites yapıyo. Babam senin ağzını burnunu kırar meydan dayağı yemedin herhalde de.

Sen üzülüp hastanelik oldukça o da seni avucunun icine aldigini düşünmüş aklinca haspam :)))

askılı giydiğin bi fotoğrafın var ve bunu 'benimle sevgili olmazsan resmini ankara'nın her yerine asarım' diye kullanmaya kalkıyor karşındaki adam öyle mi? :53:

ahah, yahu ben olsam duyduğum anda kahkaha atar, dağıt yavrucum hatta isteyen olursa imzalayabilirim de derdim herhalde :9:

pardon ama yaş kaçtı? =))

Back
X