Tehdit !

Hemen gidip savcılığa dilekçe vermelisin. Askılı fotoğraftan bir şey çıkmaz elbette ama çocuğun karakteri bozuk belli ki. Cezasını çeksin bu pislik. Yarın bir gün başka masum kızların açığını yakalayıp tehdit etmeyeceği ne malum. Eline büyük bir şans geçmiş insanları böyle bir pislikten kurtarmak için Allah rızası için git dilekçe ver.

Savcılığa git güzelim..merak etme hiç bişey yapamaz..ne rezil adamlar var yaa:47:

ailenden korkma bu insanlardan kork ailen ile konuş anlat her şeyi onların desteği ile hareket etmeye bak.

Son düzenleme:
O askili resimle olacak is degil bende daha ne resimler var sen gel ben sana ondan vereyim daha etkili olur de :) saka bi yana cagir bi yere bulusmaya soyle ortada bi yere hic mi arkadasin kuzenin yok hos ben olsam onlara da gerek kalmazdi. Beni tehtit edecek ha yakarim onu ayagindan asarim taksimin ortasina ibreti alem icin. Korkma bagir lan sokakta rezil et beni desen kuyrugunu kistirirda kacar. Hic birsey yapamaz ama sikayetci ol ihmal etme

o askılı olayı hikaye bence geçinizzz.5 yaşındaki çocuk tırsmaz bundan.ne tür fotolar olduğu belli.
bacak kadar boyunuzla türlü türlü işlere kalkışıyosunuz, oranızın buranızın fotoğrafını çektiriyosunuz hiç mi akıl yok ya.
had yiyosun bi halt, ortada niye kanıt bırakıyosun.
azcık akıllı olun.
hormonlarınızı kontrol edin.
işin tehdit kısmına gelince de, billboardlara mı koyacakmış, yav he hee

Olur mu olur? Görmedik mi gördük...
Savcılığa gidiyorsun, suç duyurusunda bulunuyorsun, şüphelendiğin kişileri numarayı bildiriyorsun, tehdit ve şantaj ciddi suçtur.

bu adam eğer seni seviyorsa -ki sevgilim ol dediğine göre- bu dediği işi yapmaz, velev ki yaptı bundan bişey de çıkmaz. askılı fotoğraftan ne olacak güzelim. ailen ne diye kızabilir ki sana? tutup bu çocukla sevgili olmayacağına göre yapacağın en akıllıca şey polise gitmek.

tekrar tehtid ederse suç duyurusunda bulunacağını söyle..durumun ciddiyetini anlasın.. eğer seni sıkıntıya sokacak resimlerse 1 dk bekleme savcılığa git suç duyurusunda bulun..internet dönemi ciddi tehlike..

Simdi ailen tutucu,baban duysa kizicak,cocuk bnun farkinda,fotografi da kamerada konusurken falan cekmistir,cocuga savciliga vericegini soyle.ve de oyle yap.hem seni reddettigim icin rezil olucaksin,hem de santajdan yargilanicaksin de.yahu niyesir de korktugunu belli ediyorsun.onu birak,niye serserileri etrafina cekiyorsun? Kendinden odun verme.sen guclu bi kizsin.ve emin ol ailenin firca atmasi bi cok olabilecekten daha iyidir.bunda cok cok ciddiyim.halledemezsen mutlaka ailene bir buyugune anlat

Askılı bi fotograf sadece ama önemli olan rezil olmak ailem ne duruma düşer kzının afiş afiş fotograflarını görürse.Polise gitmeliyim o zaman kim oldgunu biliyorum ya sevgilim olursun yada yparım dediğimi diyor çok zor durumdayım :(

sakın korkm korktğunu belli etme böle terbiyeslk olmaz ya zorla ne yapabılceğini sanıo nefret edıorm bu tarz yaratıklardan git polise askılı fotysa da ailene söle herkez kınasa ailen her zaman yanında olur affeder sakın korkma panık yapma kesmıosa sesini git polise hemen az gözu kokrsun dha bakıomu yuzune bakalım edepsiz hayvan.

Back
X