• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tehdit

Yanlış anlaşıldım sanırım...savcılıktan tabiki bir netice alırsınız durumunuza yönelik ancak kısa sürede olmaz aylar alabilir demek istedim....bence bırakmayın peşini böyle insanlara pabuç bırakmayın...şaka bile olsa sonuç olarak sen zevk almıyorsunki bu şakadan gülüp geçesin....insanların başka eğlence anlayışimı yokki gecenin bu saati sizi huzursuz ediyorlar

Yanlış anlaşıldım sanırım...savcılıktan tabiki bir netice alırsınız durumunuza yönelik ancak kısa sürede olmaz aylar alabilir demek istedim....bence bırakmayın peşini böyle insanlara pabuç bırakmayın...şaka bile olsa sonuç olarak sen zevk almıyorsunki bu şakadan gülüp geçesin....insanların başka eğlence anlayışimı yokki gecenin bu saati sizi huzursuz ediyorlar

gerçekten insanların işleri güçleri yok heralde. bakalım bu saatte hiç bişey yapamıcağım için mecbur yarını beklicem :(

kesınlıkle katılıyorum... bugunku aklım olsa aramaları kesılmıs olsa bıle olayın uzerıne gıderdım... o zamnalar ogrencıydım akıl bes karıs havadaydı...kimsenin içinize korku salmaya hakkı yok

Umarım kısa sürede netice alabilirsiniz....ama ülkemizde maalesef hukuksal anlamda bazı işler çok agır işliyor ama pesmetmeyin!

Neyse canım gecenin yarısı bitti zaten sabaha bise kalmadı :-)

Dengesizin biri saka yapmistir ...

Avrupada gizli numarayi bulabiliyodun , oparoturunu ariyosun belirli bi miktar para oduyosun , ve gizli numaradan
Arandkgin zaman numarayi sana veriyolar
Savcilik iznine gerek yok yani burda....

Dengesizin biri saka yapmistir ...

Avrupada gizli numarayi bulabiliyodun , oparoturunu ariyosun belirli bi miktar para oduyosun , ve gizli numaradan
Arandkgin zaman numarayi sana veriyolar
Savcilik iznine gerek yok yani burda....

işte ne yazık ki burda var gerçek olma ihtimaline karşı bile beklemem gerekiyo ne diyimki siz şanslısınız gerçekten

Millet ne kadar rahat yahu.Sen simdi hattini gizliye kapat,bekle.Ruh hastasi herifin teki gelsin canina kast etsin,sonra obur taraftan polisi ararsin:ssz:.Hayret bir sey.Olum tehdidi ciddi bir suctur.Savciliga dilekce vereceksiniz.Bulunur numara ve gereken yapilir.Saka amacli veya degil.Asla bilemezsiniz.Oyle saka yapan da gerizekalidir.Kimse canini sokakta bulmuyor.Siz esseginizi saglam kaziga baglayin.Burasi dagbasi degil,korkmayin.Vakit kaybetmeden dilekceyi verin,tutussun salak :47:

Son düzenleme:
Millet ne kadar rahat yahu.Sen simdi hattini gizliye kapat,bekle.Ruh hastasi herifin teki gelsin canina kast etsin,sonra obur taraftan polisi ararsin.:ssz.Hayret bir sey.Olum tehdidi ciddi bir suctur.Savciliga dilekce vereceksiniz.Bulunur numara ve gereken yapilir.Saka amacli veya degil.Asla bilemezsiniz.Oyle saka yapan da gerizekalidir.Kimse canini sokakta bulmuyor.Siz esseginizi saglam kaziga baglayin.Burasi dagbasi degil,korkmayin.Vakit kaybetmeden dilekceyi verin,tutussun salak :47:

işte bende öyle düşünüyorum isterse şaka olsun bana gecenin bi vakti onu yaşatmaya hakkı yok ki elektriklerde kesikti yanımda erkek arkadaşım olmasaydı bayılır kalırdım yüksek ihtimal. yarın halledicem şaka yapan da akıllanır bi daha kimseye böyle bişey yapmaz

işte bende öyle düşünüyorum isterse şaka olsun bana gecenin bi vakti onu yaşatmaya hakkı yok ki elektriklerde kesikti yanımda erkek arkadaşım olmasaydı bayılır kalırdım yüksek ihtimal. yarın halledicem şaka yapan da akıllanır bi daha kimseye böyle bişey yapmaz

Kesinlikle.Yarin ilk isiniz o olsun.Ne hakki var insanlari tehdit edip korkutmaya? :47: Yeminle babam olsa yine dilekcemi geri cekmem.Anlasin anyayi konyayi denyo.

aynen öyle bi daha da yapamaz zaten

Bu salak numarasi vs bulununca tebligat alacak.Pacalari bir tutusacak.Seni sikayetini geri cekmeye zorlayacak falan.Sakin geri adim atma.Muz cumhuriyeti degil burasi.Bunun bir bedeli olacak tabii.Her istedigimizi yapamayacagimizi anlasin andaval:47: Gece gece sinirlendim yatiyorum.Gelismeleri bildir lutfen :1: Destekcinim

Bu salak numarasi vs bulununca tebligat alacak.Pacalari bir tutusacak.Seni sikayetini geri cekmeye zorlayacak falan.Sakin geri adim atma.Muz cumhuriyeti degil burasi.Bunun bir bedeli olacak tabii.Her istedigimizi yapamayacagimizi anlasin andaval:47: Gece gece sinirlendim yatiyorum.Gelismeleri bildir lutfen :1: Destekcinim

çook teşekkür ederim kesinlikle bildiricem iyi geceler :)

Ölüm tehdidi, cinsel tehditler bunlar ciddiye alınmalı.

Benim de anneme dadanmıştı yıllar önce.

Savcılık incelemesi sonucu karşı apartmanımızda benim annemin arkadaşının yeğeni çıktı.

Akli dengesi bozuktu ve birkaç suçtan da aranıyordu.

Belki benim anneme de aynısını yapacaktı Allah korudu diyorum ben.

O yüzden inatla üzerine gidin derim.

Şaka olduğunu düşünüyorum fakat bu işin şakası olmaz diyerekten savcılığa gidin,suç duyurusunda bulunun:34:

Back
X