tehditkar koca

frozenbella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2015
6
4
49
eşimle 1994 yılında evlendik.onu çok sevdim ilk erkeğimdi.son nefesimide onun yanında vermek istemiştim.20 yıldan sonra eşimin başka bir bayanla uzun yıllardır birlikte olduğunu öğrendim.kadına aşık olmuş.uzatmadan boşandım.onun yüzünden ailem bana sırt çevirdi.yanlız kaldım.kendimi çok zor topladım.derken beyfendi bayandan tekmeyi yemiş.bu arada boşanırken çocukları almadım.çünkü ne kalacak yerim nede param vardı.aç yattığım çok gün oldu.onlara kıyamadım.neyse 1 yıl sonra beyfendi ayağıma geldi .yaptığı şeyden utanç duyduğunu çocuklar için birleşmek istediğini falan filan.o an işte dedim aradığın fırsat ona bu yaptığını ödet.kabul ettim evlendik.gözlemledim.bir süre sonra yine eski o oldu.kadın yok ama nerdeyse eve uğramıyor.borcu çok olduğu için bazen günde 3 işte çalışıyor.ama benim psikoloji bitti.işe giriyorum.günde 12 saat çalışıyorum gece 9 da eve gelip mutfağa giriyorum.yorgunluktan ölüyorum.aldığım parayı eline veriyorum.kendimi kullanılmış hissediyorum.dün patladım.dışarda arabadaydık.aç kapıyı inmek istiyorum dedim.kafama yumruk attı.eve geldik.çocukları annemlere yollayacağım sonrada herkezi arayıp ölümümden karım sorumlu diyeceğim sonrada kendimi öldüreceğim dedi.zor ikna ettim.adam pisliğini üstüme atıp ölmeyi düşünüyor.geri döndüğüme çok pişmanım.insan hep geçmişi arıyor.ben şimdi bu pislik kendini öldürmesin diye ömrümün sonuna kadar onu çekmek zorundamıyım.bu arada boşanayım diye üstüme atmadığı pislik yapmadığı kötülük kalmamıştı.odamı ayırdım.bana dokunmasını istemiyorum.oysa ben onu canımdan öte sevmiştim.onun tek derdi şu.ben her daim güler yüzlü olayım.ondan maddi hiçbirşey istemiyeyim.isteklerini yerine getireyim.eve bakayım.çalışayım.yatakta afedersiniz onlar gibi olayım.bu arada bakımlı olayım.gezmiyeyim.paramı ona vereyim.of ne bileyim çok umutsuzum.bu arada eskişehirde yaşıyoruz.burda bayanlar çok güzel ayaklarının üstünde duruyor.tek yaşıyor.suç oranı çok düşük.ben 1 yıl ankarada yaşadım.orası çok kötü.yinede ayakta kaldım.burda daha iyi yaparım bunu.ama adam fırsat vermiyor.olmassa bir doktora götüreceğim.

Kesinlikle ayril ve bosan... önceden bassardin simdide basaricaksin buna eminim. kendini öldürmek istiyorsada birak öldürsün dicem ama o kadar bencil bir insan kendine kiyamaz... bence topla pilini pirtini cek git cocuklarinla.

Kocana bu olüm mevzusunu tekrar aç. Nasıl herkesi arayıp intihar edip benim üstüme atarsin de...hepsini kaydet...ondan sonra bırak gebertsin kendini...

eşimle 1994 yılında evlendik.onu çok sevdim ilk erkeğimdi.son nefesimide onun yanında vermek istemiştim.20 yıldan sonra eşimin başka bir bayanla uzun yıllardır birlikte olduğunu öğrendim.kadına aşık olmuş.uzatmadan boşandım.onun yüzünden ailem bana sırt çevirdi.yanlız kaldım.kendimi çok zor topladım.derken beyfendi bayandan tekmeyi yemiş.bu arada boşanırken çocukları almadım.çünkü ne kalacak yerim nede param vardı.aç yattığım çok gün oldu.onlara kıyamadım.neyse 1 yıl sonra beyfendi ayağıma geldi .yaptığı şeyden utanç duyduğunu çocuklar için birleşmek istediğini falan filan.o an işte dedim aradığın fırsat ona bu yaptığını ödet.kabul ettim evlendik.gözlemledim.bir süre sonra yine eski o oldu.kadın yok ama nerdeyse eve uğramıyor.borcu çok olduğu için bazen günde 3 işte çalışıyor.ama benim psikoloji bitti.işe giriyorum.günde 12 saat çalışıyorum gece 9 da eve gelip mutfağa giriyorum.yorgunluktan ölüyorum.aldığım parayı eline veriyorum.kendimi kullanılmış hissediyorum.dün patladım.dışarda arabadaydık.aç kapıyı inmek istiyorum dedim.kafama yumruk attı.eve geldik.çocukları annemlere yollayacağım sonrada herkezi arayıp ölümümden karım sorumlu diyeceğim sonrada kendimi öldüreceğim dedi.zor ikna ettim.adam pisliğini üstüme atıp ölmeyi düşünüyor.geri döndüğüme çok pişmanım.insan hep geçmişi arıyor.ben şimdi bu pislik kendini öldürmesin diye ömrümün sonuna kadar onu çekmek zorundamıyım.bu arada boşanayım diye üstüme atmadığı pislik yapmadığı kötülük kalmamıştı.odamı ayırdım.bana dokunmasını istemiyorum.oysa ben onu canımdan öte sevmiştim.onun tek derdi şu.ben her daim güler yüzlü olayım.ondan maddi hiçbirşey istemiyeyim.isteklerini yerine getireyim.eve bakayım.çalışayım.yatakta afedersiniz onlar gibi olayım.bu arada bakımlı olayım.gezmiyeyim.paramı ona vereyim.of ne bileyim çok umutsuzum.bu arada eskişehirde yaşıyoruz.burda bayanlar çok güzel ayaklarının üstünde duruyor.tek yaşıyor.suç oranı çok düşük.ben 1 yıl ankarada yaşadım.orası çok kötü.yinede ayakta kaldım.burda daha iyi yaparım bunu.ama adam

Ona yaptığını odeteyim derken en büyük bedeli kendin odemissin

Aynı suda iki kez yikanmaz

nede param vardı.aç yattığım çok gün oldu.onlara kıyamadım.neyse 1 yıl sonra beyfendi ayağıma geldi .yaptığı şeyden utanç duyduğunu çocuklar için birleşmek istediğini falan filan.o an işte dedim aradığın fırsat ona bu yaptığını ödet.kabul ettim evlendik..

Ona yaptıklarını ödetme yöntemin çok ilginçmiş.
Hakkaten çok pişman etmişsiniz yaptıkları için!!!!! ava giderken avlanmak dedikleri bu olsa gerek.

o an işte dedim aradığın fırsat ona bu yaptığını ödet.anladımda ödeteyım derken çok fena ödemiş,
kabul ettim bu kısmı anlamadım,ödet yazıp nokta koyduktan sonra kabul ettim hiçççç olmamış,doğrusu ödet.kabul etmedım olcaktı...

X