Tehditt

Toprak111

""Yasanmayan yaslar""
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
5.037
6.531
148
içerisinde actıgım 3. Konum , belkide burada hiç olmadığı kadar yardımlarınıza muhtacım. Gözlerinden yas aka aka yazıyorum inanın çok kötü oldum artık, üst komsuyla süregelen bir sorunumuz vardı, aksam üstü tatlı bi dille kadını uyarmaya gittim çok ses geliyor biraz daha dikkat eder misiniz diye..

Evde ailem yoktu arkadaşım gelmişti oturuyorduk, birden zil üst üste çaldı sonra kapı yumruklandı , üstteki kadının kocası eve baskına gelmiş resmen, bende ben sana kapı acamam defol git diye bagırfım, bildiğiniz kapıyı yumrukladı görüşecez senle dedi ve üste çıktı, hemen erkek kardeşimi aradım geldi, adam aşağı indi kardeşimle kavga etmeye başladı, bende kardeşimi savunmaya çalışınca , " üzerime yürüdü, bana edepsiz sen sus, ben suralıyım , senin nefesini keserim, her şey buraya kadardı , bu saatten sonra ipler koptu artık " dedi ve hala üzerime yürümeye devam etti aynı tehditi kardeşimede savurdu.

Hemen jandarmayı aradım , karakola gittik şikayetçi olduk 2 tane komsumda tanıklık yaptı, şuan benim can güvenliğin yok bu konuda uzaklaştırma kararı çıkamayacağı felan söylendi ve adam serbest bırakıldı.
Elim kolum bağlı adamın bana zarar vermesini mi bekliycem , can güvenliğim yok bunu dile getirdim ama ses cıkmadı, Hayatımda ilk kez can güvenliğinden şüphe eder oldum adamın söylediği laflar kulaklarımdan gitmiyor ve korkuyorum bu konu burada dursun bu işin sonu hiç iyiye gitmiycek, lütfen bana akıl verin gerçekten tehdit ediliyorum sahitlerimde var ben ne yapayım bunun için adamda hiç iyi bi ayak değil

Ben adamın pek birşey yapacağı ı sanmıyorum ama bencr sen en iyisi bu gece bir arkadaşında kal. Yoksa korkudan uyuyamazsın.

Korkutmak istemiş ve başarmış. Çok sorunluysanız taşının o evden çünkü canınız sıkılır. Gürültü ne boyutta?

Evde tek mi yaşıyosun

Bence direk savcılığa git, bazı konularda polis işi büyütmek istemiyor onlara basit gelmiş olabilir.

Ses kaydı görüntü al bu ne ahlaksızlık kadında eşini nasıl yolluyor tehdit etmeye valla şaştım kaldım birisine bişey yapmak bu kadar mı kolay oldu korkmayın zaten onlar normal olsa size bunu yaşatmaz sizi tek sahipsiz gördüğü için sizi bastırma çabasına girip korkutmuş korkmayın

Tek yasamym ama anneler köyde işleri var katdesimle kalyrm arada yalnız kalıyorum
Ben anlamadım bazı konularda evliyim yazıyorsun, bazılarında da ailemle yaşıyorum falan diyorsun.

Bence kiraysa direkt çıkın evden
Gürültü ne boyutta bilmiyorum ama böyle yaşanmaz, çok korkmuşsun

Senin bu anlattıklarından aklıma içinde hamile kadın olam arabayı tekmeleyen kardeşler geldi.
Insanlar çıldırmış
Biber gazı, elektroşok cihazı falan bulundur yanında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…