• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tehditt.

giresun25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
714
128
123
Arkadaslar okadar sınırlıyım kı ellerım uyusuo suanda.Daha oncekı formda cok yazmıstım sözlumden ayrıldıgımı hersey bıttı sandım takı 3 gun onceye kadar.Benım suara gercekten bıseyler hıssedıp konustugum bı ınsan cıktı karsıma hersey duzeldı derken bu bısekılde konustugumuzu ogrenmıs.
Ve basladı benı tehdıt etmeye sana hayatı zehır edıcem mahfedıcem senıde o cocuga yazdıkları hala telefonumda dunden berı sahur bıle yapmadım.Annem rahatsız ona bısey soylemıyorum.Halamla konustum ver annesıyle konusayım dıyo.Napmam lazım arkadaslar bana bı yol gosterın.Benım hayatımı mahfetmek ıcın ugrasıo kendısı.Bız unıv.beraberdık ozamanlar ben arkdasdımla aynı evdeydım arkadasımında sevgılısı gelırdı oda gelırdı.Ama ben hıc bızaman yanlıs bıse yapmadım.Benı onunla tehdıt edıo resmen:2:Lutfen benı yargılamayın.Sadece napmam gerektıgı konusunda bana akıl verın.:43::43::43::43::43::43:

Kedi ulasamadigi cigere mundar dermis...benim alnim ak iftira ediyor inanip inanmamak size kalmis dersin ailene....korkma havlayan kopek isirmaz.

Arkadaslar okadar sınırlıyım kı ellerım uyusuo suanda.Daha oncekı formda cok yazmıstım sözlumden ayrıldıgımı hersey bıttı sandım takı 3 gun onceye kadar.Benım suara gercekten bıseyler hıssedıp konustugum bı ınsan cıktı karsıma hersey duzeldı derken bu bısekılde konustugumuzu ogrenmıs.
Ve basladı benı tehdıt etmeye sana hayatı zehır edıcem mahfedıcem senıde o cocuga yazdıkları hala telefonumda dunden berı sahur bıle yapmadım.Annem rahatsız ona bısey soylemıyorum.Halamla konustum ver annesıyle konusayım dıyo.Napmam lazım arkadaslar bana bı yol gosterın.Benım hayatımı mahfetmek ıcın ugrasıo kendısı.Bız unıv.beraberdık ozamanlar ben arkdasdımla aynı evdeydım arkadasımında sevgılısı gelırdı oda gelırdı.Ama ben hıc bızaman yanlıs bıse yapmadım.Benı onunla tehdıt edıo resmen:2:Lutfen benı yargılamayın.Sadece napmam gerektıgı konusunda bana akıl verın.:43::43::43::43::43::43:

Hicbisey yapamaz cnm sadece senin gozunu korkutmaya calisiyor aakin korktugunu belli etme bi defa belli edersen asil o zaman pesini birakmaz benden korkuyo diye
birak anlatsin sen de ayrildigi icin bana iftira atiyo dersin zaten kimsede inanmaz
c

Hicbisey yapamaz cnm sadece senin gozunu korkutmaya calisiyor aakin korktugunu belli etme bi defa belli edersen asil o zaman pesini birakmaz benden korkuyo diye
birak anlatsin sen de ayrildigi icin bana iftira atiyo dersin zaten kimsede inanmaz
c

Şuan sınırden ellerım tıtrıyo:( Dıyorum senı sıkayet edıcem et umrumda degıl dıyo adresım bellı hıc umrumda deıl dıo.Delırcem ya yemın ederım delırcem

Hiç korkun olmasın bence ailen sana mı inanacak o hasta ruhluya mı? :20:
Ayrılmayı hazmedemedi iftira atıyor dersin.

hiç kimsenin seni yargılamaya hakkı yok.

ve hiç kimse seni hiçbir şekilde tehtid edemez.

karşındaki kişiyi sen daha iyi tanırsın, bu söyleyeceğime tepkisi ne olur en iyi sen bilirsin ama ben sana şunu önereceğim;

karşılık olarak ara/mesaj at ve de ki; ben yanlış hiçbir şey yapmadım. senden de korkmuyorum. senin benim hayatımda yerin yok. mesajlarını ve tehtdilerini saklıyorum. bir kere daha beni rahatsız edersen ilk işim seni savcılığa şikayet etmek olacak. bakalım o zaman gerçekten bu kadar rahat olabilecekm misin. hodri meydan.

nacizane önerim bu, korkutuğunu belli edersen dahada üstüne gelir canım. hiç pabuç bırakma. havlayan it ısırmaz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Şuan sınırden ellerım tıtrıyo:( Dıyorum senı sıkayet edıcem et umrumda degıl dıyo adresım bellı hıc umrumda deıl dıo.Delırcem ya yemın ederım delırcem

Neden cvp verip kayde aliyorsun hic bir sekilde cvp verme konusma sen cvp verdikce o bunu bile bi iletisim sayar uzak dur sen sesiz kaldikca o da bi muddet sonra ugrasmayi birakacaktir

Allahım benı ondan kurtaardına sukredıyorum.Şımdı basıma musallat oldu.En son aılesını arıcaz yapabılcem bısey yok.Çunku can sıkmaya basladı artık:(

hiç kimsenin seni yargılamaya hakkı yok.

ve hiç kimse seni hiçbir şekilde tehtid edemez.

karşındaki kişiyi sen daha iyi tanırsın, bu söyleyeceğime tepkisi ne olur en iyi sen bilirsin ama ben sana şunu önereceğim;

karşılık olarak ara/mesaj at ve de ki; ben yanlış hiçbir şey yapmadım. senden de korkmuyorum. senin benim hayatımda yerin yok. mesajlarını ve tehtdilerini saklıyorum. bir kere daha beni rahatsız edersen ilk işim seni savcılığa şikayet etmek olacak. hodri meydan.

nacizane önerim bu, korkutuğunu belli edersen dahada üstüne gelir canım. hiç pabuç bırakma.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yemın ederım aynı msjları yazdım.Korkum yok hapse atsınlar umrumda degıl dıo:43:

Neden cvp verip kayde aliyorsun hic bir sekilde cvp verme konusma sen cvp verdikce o bunu bile bi iletisim sayar uzak dur sen sesiz kaldikca o da bi muddet sonra ugrasmayi birakacaktir

Ama cok rahatsız oluyorum bu sefer cvp vermeyınce nldu korkdum demı dıo:( Hattımı degıstırcem bugun

Bak ilk is hattini degistir.onunla hic bir sekilde muhattap olma konustugun kisiyede durumu guzelce izah et.ailene gelirsede yalan soyluyor dayanamadi baskasiyla olmama de.ailen elbette ki sana inanir istedigini soyle hatya msjlarini kaydet onsana sende kaldim ayni evde kaldik derse ne ara de ben niye bilmiyorum de eline koz verme sakin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yaşlarınız kaç?
bariz bi şekilde seni korkutmaya çalışıyor
kortuğunu belli etme sakin ol
ailenin kulağına gidecek olursada iftira olduğunu açıklarsınız

Silmeyin o mesajları, polise gidin gösterin. Hırs yapmış sizi, madem bu kadar aklındaymışsınız sizi paylaşamıyormuş adam gibi davranıp size sahip çıksaymış. İyi ki ayrılmışsınız valla:21: Hayatınıza bakın, bu işler öyle kolay değil ağzından çıkanın hesabını verdirin ona boşverirseniz iyice saldıracaktır. Ve bir laf vardır, havlayan köpek ısırmıyor malesefff be kardeşim keyfinize bakın:ssz:

Çok iyi anlıyorum seni,çok zor bi durum,hiç bocalama hemen şikayetçi ol,daha en başından ağzının payını vermelisin uzattıkça uzatır yoksa.

Back
X