Sürekli dikkat edeceğim her ağzımdan çıkana.Mesaj alınmışbenim kv daha ilk tanıştığım gün eltimi bana çekiştirmeye başlamıştı, üstelik kadın arkasını döndüğü ilk saniyede aman yarabbim demiştim...
Saflık mı?Saf bir kadınmış
Ehehehe..benim kv marion bizi neden aramıyor birinden bişey mi duydu diye dert yanıyormuş bu günlerde.."ses kayıt cihazıyla dinledim seni mi desem acabaBen herkese benzemem zaten kvciğim, çantana dinleme cihazı koyarım sonra duyduklarımı falında bakarım böyle de açık sözlüyüm de
Orası garanti zaten..sana eltini çekiştiriyorsa sen dünden malzeme olursun ona emin ol..hem 4 aylık nişanlılık falan ne Allah aşkına böyle konulara girmek için..hiç dinleme,geri bildirim falan vermeSürekli dikkat edeceğim her ağzımdan çıkana.
Olası biir hata da benide anlatır başkasına.
Bende sevmiyorum hemen her sorunu anlatan insanları. Özellikle aile sorunlarını anlatan insanlardan hoşlanmıyorum.Yoklama çekmiş, bak ben bunları gelinimde gördüm sevmedim sen yaparsan seni de sevmem gibisinden. Ne olursa olsun ben böyle arkasından çekiştiren insanlardan hoşlanmıyorum. Bugün size o gelinini çekiştirir yarın belki o gelinine sizi çekiştirir. Hiç açık vermeyin, saf kızı oynayın, istediği bir şeyi anlamamazlıktan gelin ya da kibar bahaneler bulun. Ben pek hoş bulmadım daha 4 aylık nişanlıyken çok laubali ve samimiyetsiz geldi.
Mum gibi durmak değil de ağzına laf vermemek.Belki benimkide beni anlatıyordur umurumda mı değil. Hicte o konuşcak diye mum gibi duramam. Naparsa yapsın, ne takıyorsunuz.
Mum gibi durmak değil de ağzına laf vermemek.
Ne gerek var canımı sıkacak sonra!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?