Tehlike Çanları!

Tuval_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2010
1.330
818
323
Haftasonu kv. bizdeydi.
Kadının her şey ağzında. Kocasından çekmiş (vefat etmiş kp), kaynanadan çekmiş, görümceden çekmiş, kaynından çekmiş, eltisinden çekmiş.
Bunları anlattı bize. 4 aydır nişanlıyız.
İlk gelininin bazı hatalarını söyledi bize.
Beni korkuttu bu kv. Sorunu insanların yüzüne değil de arkasından başkasına şikayet ediyor gibi!
İlk gelinden görmediği hizmeti benden bekleyecek eminim :)
Bir insan her sonu anlatır mı? Sorunun kiminleyse koy tavrını söyle yüzüne bize gelip "gelinimi tanıyamamışım" diyorsun.
Belki ailemi samimi gördü ama tehlikeleri seziyorum. Asla açık vermemem lazım kv.ye

Mesaj alınmış benim kv daha ilk tanıştığım gün eltimi bana çekiştirmeye başlamıştı, üstelik kadın arkasını döndüğü ilk saniyede aman yarabbim demiştim...

Mesaj alınmış benim kv daha ilk tanıştığım gün eltimi bana çekiştirmeye başlamıştı, üstelik kadın arkasını döndüğü ilk saniyede aman yarabbim demiştim...
Sürekli dikkat edeceğim her ağzımdan çıkana.
Olası biir hata da benide anlatır başkasına.

Yoklama çekmiş, bak ben bunları gelinimde gördüm sevmedim sen yaparsan seni de sevmem gibisinden. Ne olursa olsun ben böyle arkasından çekiştiren insanlardan hoşlanmıyorum. Bugün size o gelinini çekiştirir yarın belki o gelinine sizi çekiştirir. Hiç açık vermeyin, saf kızı oynayın, istediği bir şeyi anlamamazlıktan gelin ya da kibar bahaneler bulun. Ben pek hoş bulmadım daha 4 aylık nişanlıyken çok laubali ve samimiyetsiz geldi.

Ben herkese benzemem zaten kvciğim, çantana dinleme cihazı koyarım sonra duyduklarımı falında bakarım böyle de açık sözlüyüm de
Ehehehe..benim kv marion bizi neden aramıyor birinden bişey mi duydu diye dert yanıyormuş bu günlerde.."ses kayıt cihazıyla dinledim seni mi desem acaba bi yusuf yusuf yapsam

Belki benimkide beni anlatıyordur umurumda mı değil. Hicte o konuşcak diye mum gibi duramam. Naparsa yapsın, ne takıyorsunuz.

Ayni durumu yaşamiş biri olarak söylüyorum.Çok açik bi şekilde arkadan atip tutulan elti tarafindan söylendi bana haberin olsun diye .Ben açik bi dilde sorunca kendi hatasini anliyacağina birde suç bastirdi ve sonuç ortalik karisti.Tek tavsiyem söylediklerini dinleme bile karsi tarafi çekistiren senide o tarafa çekiştirir ruhun duymaz .Kendin hallet bana şikayet etme sorununu demelisin bence sonra diyen kurtulmuyor eden kurtuluyor .

Sürekli dikkat edeceğim her ağzımdan çıkana.
Olası biir hata da benide anlatır başkasına.
Orası garanti zaten..sana eltini çekiştiriyorsa sen dünden malzeme olursun ona emin ol..hem 4 aylık nişanlılık falan ne Allah aşkına böyle konulara girmek için..hiç dinleme,geri bildirim falan verme

Bende sevmiyorum hemen her sorunu anlatan insanları. Özellikle aile sorunlarını anlatan insanlardan hoşlanmıyorum.
Annemlere eltimi anlatırken "kararken" karışmadım duymamazlıktan geldim. Birebir bana anlatırsa konuşturmam. Değiştiririm konuyu.

Belki benimkide beni anlatıyordur umurumda mı değil. Hicte o konuşcak diye mum gibi duramam. Naparsa yapsın, ne takıyorsunuz.
Mum gibi durmak değil de ağzına laf vermemek.
Ne gerek var canımı sıkacak sonra!

Ne anlatırsa anlatsın iyi kötü bir tepkide veya yorumda bulunmayın.
Zaten oda susar :)

Bence çok kasmayın. Mesafeyi koruyun yeter.
İnsan konuşmak istesin yeterki gözünün üstünde kaş var diye yine konuşur

Evet sizi de anlatacak, neye ne kadar dikkat ederseniz edin.

Ama neden edeceksiniz?
Bizimkiler konuşmuyor mu? Konuşuyor.
Bir de ona mı yorayım kafayı.

Bugun size onu kotuluyo yaa yarin obur gun sizden istedigini alamayinca o geliniyle yag bal olur siz kotu olursunuz aynisi banada oldu nisanliyken eltimi koyuluyodu yok onu beceremez yok bunu yapamaz yok sozumu dinlemiyo diye hep konuyu degistirdim simdi benden istedigini alamayinca onlarla can ciger hic yorum yapmayın o konu ustune konuyu bicak gibi kesin sizde iyide olsaniz sizinde arkanızdan konuscak konu bulur illaki yani sonucta eltiniz oğlunun nikahli esi belki ondan torunlari bile vardir ama gelip size onu cekistermekten hiç cekinmiyo ne kadar ayip benden sonra evlenen eltimede olaylar olmustu kizi arayip beni kotulemis kizda beni aradi agzina geleni saydı neymis elinden kacirmamak icin aksam konusmaya gelsin kacmasin diyeymis ya ben senin oglunun esiyim torununun annesiyim sen kizi arayipta gonlunu hos etmek icin beni ne diye kotulersin birakin siz konu degistirdikce usanir anlatmaz kim bilir o eltiniz neler cekti kv denizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…