MartiJonathon Üye Kayıtlı Üye 25 Nisan 2023 410 685 28 Nisan 2024 Konu Sahibi MartiJonathon #1 Merhabalar. Buzluktaki köftelerimi düzgün paketlememişim ve hava tması olmuş uzun bir süre. Dondurucudaydı ama beyazlaşmışlar. Bu normal bir durum mu?
Merhabalar. Buzluktaki köftelerimi düzgün paketlememişim ve hava tması olmuş uzun bir süre. Dondurucudaydı ama beyazlaşmışlar. Bu normal bir durum mu?
candanileri59 Ɓir musallalık saltanatım bu benim... Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Şubat 2022 4.542 2.827 28 Nisan 2024 Konu Sahibi MartiJonathon #2 MartiJonathon .!.: Merhabalar. Buzluktaki köftelerimi düzgün paketlememişim ve hava tması olmuş uzun bir süre. Dondurucudaydı ama beyazlaşmışlar. Bu normal bir durum mu? Genişletmek için tıkla... Evet normal buzluk kokusuda sinmiştir onlara tadında sorun yoksa yenilir
MartiJonathon .!.: Merhabalar. Buzluktaki köftelerimi düzgün paketlememişim ve hava tması olmuş uzun bir süre. Dondurucudaydı ama beyazlaşmışlar. Bu normal bir durum mu? Genişletmek için tıkla... Evet normal buzluk kokusuda sinmiştir onlara tadında sorun yoksa yenilir
MartiJonathon Üye Kayıtlı Üye 25 Nisan 2023 410 685 28 Nisan 2024 Konu Sahibi MartiJonathon #3 candanileri59 .!.: Evet normal buzluk kokusuda sinmiştir onlara tadında sorun yoksa yenilir Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bilmediğimden sorayım dedim başka fikri olanlar varsa da yardımcı olursa sevinirm
candanileri59 .!.: Evet normal buzluk kokusuda sinmiştir onlara tadında sorun yoksa yenilir Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bilmediğimden sorayım dedim başka fikri olanlar varsa da yardımcı olursa sevinirm