• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsellik sorunlarının aileye anlatılması

Bana da çok ütopik geliyo garip yanı bir adamın canı nasıl istemez? Hani bir de eşim bana yapışık Yaşar resmen.. tuvalette bile tepemde benim. Ama seks yok adamda. Genel olarak soğuk davransa bana kötü davransa opmese koklamasa anlicam benden soğudu dicem. Ama o da yok gün içinde beni özler fotoğraf falan ister. Ama seks olayı yok adamda bunu bir türlü çözemedim kafamda
Bu eşe, sevgiliye, özel kişiye duyulan bir sevgi değil yalnız, çok sağlıksız bir bağımlılık. Annesi değil karısısınız bunun farkında mı?

Bu eşe, sevgiliye, özel kişiye duyulan bir sevgi değil yalnız, çok sağlıksız bir bağımlılık. Annesi değil karısısınız bunun farkında mı?
Bazen ben de acaba beni annesi olarak mi görüyor bilinçaltında diye düşünüyorum..belki de böyle görmeye başladıgi için seksten sogudu

aşko sakın anlatma ailene, arkadaş konusu göreceli iletişiminize göre değişir, ikinizi ortak tanıyan eşinle görüşebilecek mesafedeki arkadaşımada anlatmazdım ben olsam. hiç bir kıyafet, işve, cilve bu adamı harekete geçiremiyosa dicek bişe yok, karar senin. birleştiğinizde peki nasıl sürüyor çok kısamı? eğer öleyse kalp damar sertleşme problemi ve bunun tetiklediği erken boşalmasıda olabilir.

aşko sakın anlatma ailene, arkadaş konusu göreceli iletişiminize göre değişir, ikinizi ortak tanıyan eşinle görüşebilecek mesafedeki arkadaşımada anlatmazdım ben olsam. hiç bir kıyafet, işve, cilve bu adamı harekete geçiremiyosa dicek bişe yok, karar senin. birleştiğinizde peki nasıl sürüyor çok kısamı? eğer öleyse kalp damar sertleşme problemi ve bunun tetiklediği erken boşalmasıda olabilir.
Hiçbir şey harekete geçirmiyor. Evliliğimizin başlarında uzun sürüyordu. Sonlara doğru kısaldı. Ben orgazm olamadan bitmeye basladi

Back
X