Tehtit'te Başladık

Amin canım.yok zaten cevap vermedim.oda daha yazmadj

Hodri meydan ozaman bk yer .küfür bile etmez bence havadan sallıyor.yaparsada benim elimde armut toplamiyor heralde .bende hazirlikliyim
Ya bu boks müsabakası mı Allah aşkına. Kadın cinayetleri nasıl işleniyor?

Saçmalama lütfen saçmalama.
Canım korkma bişi olmaz .havadan atiyor belliki .ben onun huyunu bilirim.ben sktr git dediğimde bile sen nebicim konusuyosun ağzına yakışıyor mu böyle laflar diye kızan bı adam bu.elini bile kaldırmadı bana hiç .aklinca nabzını ölcuyor

Kemalim yapmaza dönüyor bu iş.

kuzum sonrasında birşey dedi mi? ilk cümlesi senin cümlene karşılık fakat ikincisi tuhaf
Tam açıklamak istemiyorum orayı ailesine de sovmusum iyice ifşa olmayalım şimdi.bu dünden beri mesaj atıyor eve dön diyor yalvarıyor .ben gelmem gelmem diyince niyetimin ciddi olduğunu anladı ona cildirdi

Ciddimidir acaba .ama hiç botle bisiye yeltenmedi
bunun ciddi midir şaka mıdır diye düşünecek yeri yok karpuz, insanlar doğuştan katil doğmuyo zaten o "ama çok iyiydi" diye düşünülenler bile neler yapıyor.derhal en yakın karakola git şikayetçi ol.uzaklaştırma alsın.

Tam açıklamak istemiyorum orayı ailesine de sovmusum iyice ifşa olmayalım şimdi.bu dünden beri mesaj atıyor eve dön diyor yalvarıyor .ben gelmem gelmem diyince niyetimin ciddi olduğunu anladı ona cildirdi
Ahaha sende az değilsin Adanalı, iyi ettin söv valla hakkediyorlar

Gizem ben olayı bı anlamaya çalışıyorum .bu durumu size ve ablama söyledim.ona SS attım gûldu sadece.biraz bekleyip düşünmek istiyorum .bidahaki adımı nolcak onu merak ediyorum.

Eşiniz pesinizi bırakmayan takıntılı birisi zaten, neden cesedim gelir eve dersiniz ki ?Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek olmuş bu. Bence bir daha mesajlaşırsaniz söylediğiniz her kelimeyi şiddetten uzak seçmeye çalışın. Şu dönemde yasalardan dolayı boşanan erkekler çok saldırgan maalesef , her gün cinayet suçundan kolayca sıyrılan erkekler haber oluyor. ☹

daha yazışma madem sakinleşsin ama yukarıdaki arkadaşlara da katılıyorum sakın karşılıklı münakaşaya girme yanyana da gelme daha önce böyle birşey yapmadı ya çok güvenme tedbirli olmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…