Tehtit'te Başladık

Napayim ben başka sen soyle.kuzenlerime hemen söylemeyi düşünmüyorum zaten.ama gerekirse dişe diş kana kan yani napalim.ben bugüne kadar hep işler kotulesmesin diye uğraştım .ama ben ugrastigim halde olmazsa bende başımın çaresine bakicam
Üzgünüm hakkında hayırlısı diyorum sadece.

Evet seni beğendiremediğim için üzgünüm... Ütopyandan veya annenin sıcak evinden ayrılırsan bi gün ülkemizdeki yaşama farklı bakarsın inanıyorum sana başarabilirsin.
Eşim polis nasıl ilerlendiğini biliyorum bu işlerde. Yoksa kanuna yasaya inancın mesleğini yapmayı düşünüyor musun?

Eşim polis nasıl ilerlendiğini biliyorum bu işlerde. Yoksa kanuna yasaya inancın mesleğini yapmayı düşünüyor musun?
Kanuna, yasalara inancım tam.. Uygulayan resmi makamlara zerre inancım yok erişkin ve aklı yerinde herhangi bir insanında hayati meselelerde günümüz türkiyesin de herhangi resmi bir makama bel bağlayacağını veya onlara bel bağlamanın en doğru karar olduğuna inanacağını hiç mi hiç sanmıyorum.

Lütfen rica ediyorum.kadincaz sadece kendi düşüncesini belirtti .düşünceleri beğenmiyorsanız gozardi edersiniz olur biter.kimseyi karıştırmayın bu işe lutfen
Ben de kendi düşüncelerimş belirtiyorum. Beni beğenmeyen de göz ardı edebilir elbette. Konunuz mesaja ve herkesin mesajları da alıntılamaya açık.

Kanuna, yasalara inancım tam.. Uygulayan resmi makamlara zerre inancım yok erişkin ve aklı yerinde herhangi bir insanında hayati meselelerde günümüz türkiyesin de herhangi resmi bir makama bel bağlayacağını veya onlara bel bağlamanın en doğru karar olduğuna inanacağını hiç mi hiç sanmıyorum.
Hayatta başarılar diliyorum. İnanmak bu sorumluluğu karşıya yüklemektir, beklentidir.

Kendin mantıkla hareket etmeyip bir kişinin ailesine söversen sanada mantıklı cevaplar gelmez. Sövmek ne kadar kötü bir şey ve ne gereği var. O sövdüklerini mahkemede karşına çıkarırsa ne yapacaksın?

Ben de kendi düşüncelerimş belirtiyorum. Beni beğenmeyen de göz ardı edebilir elbette. Konunuz mesaja ve herkesin mesajları da alıntılamaya açık.
Aynen gozardi edersiniz olur biter.bnm yüzümden böyle bı tartışma çıkmasını istemezdim.bnm suçum iki tarafta kusura bakmasın

Kendin mantıkla hareket etmeyip bir kişinin ailesine söversen sanada mantıklı cevaplar gelmez. Sövmek ne kadar kötü bir şey ve ne gereği var. O sövdüklerini mahkemede karşına çıkarırsa ne yapacaksın?
Keşke çıksa .hakim bna afferim kızım iyi etmişsin der birazda o sover. Benim hayatımı maf eden ailesi zaten .ben belki bu adama hakkımı helal ederim.bi hastalikti iradesiz derim bana zarari olmadı falan derim.ama ailesi herşeyi bile isteye yaptı .Allah onların belasını versin başka bişi demiyorum

Hayatta başarılar diliyorum. İnanmak bu sorumluluğu karşıya yüklemektir, beklentidir.
Aynı şeyi diyoruz aslında siz biraz daha iyimser yaklaşıyorsunuz. Herhangi başka bir ülkede veya dünyada olsak tamamiyle devlete güven seni korur, kollar derdim karpuza ama maalesef hayatın gerçeklerine gelince böyle olmuyor. Yoksa gencecik kız gitsin şerefsizin biri yüzünden hayatını kararsın istemeyiz. Ben polise git vs. Uzaklaştırma kararı çıkar dedim zaten ama bu yeterli olmuyor. Olmuyor yani öyle bi ülkemiz yok. Olmadığını bildiğimiz ve emin olduğumuz halde olsun sen yine de bunlara bel bağla hayatını bir psikopatın ruh haline bırak demek karpuz ve onun durumdaki insanlara yardımcı olmuyor.

Hiç bir hakim sana aferin demez canım. Gösterdiğin mesajda ilk senin mesajınla başlıyor öncesini bilmem. Sadece paylaştığın mesaja bakarak adam beni tahtik etti der. Yaptığın şeyin de hiç bir mantığı yok. Hakaret etmene gerek yok gider davanı açarsın. Ondan da ailesinden de kurtulursun. Bence kendi sövmelerini gizleyip karşıdan gelen tepki üzerinden burdan destek aramanda hoş değil. Karaladığın yerleri aç istersen yorum yapanda senin yazdıklarını da görerek yapsın.

İletişim kurmak istemiyorsanız, mesajlarınada cevap vermemelisiniz.Mesajlada olsa ileri geri konuşmalara, sürtüşmelere girmemelisiniz.
Çok cevap vermek istiyorsanız, benim senin düzeleceğine, herşeyin iyi ve güzel olacağına umudum yok. Onun için konuşmaya, tartışmayada gerek yok.Ben senden vazgeçtim. Uzatma artık yazın. Dahada cevap vermeyin bence.

Aynı şeyi diyoruz aslında siz biraz daha iyimser yaklaşıyorsunuz. Herhangi başka bir ülkede veya dünyada olsak tamamiyle devlete güven seni korur, kollar derdim karpuza ama maalesef hayatın gerçeklerine gelince böyle olmuyor. Yoksa gencecik kız gitsin şerefsizin biri yüzünden hayatını kararsın istemeyiz. Ben polise git vs. Uzaklaştırma kararı çıkar dedim zaten ama bu yeterli olmuyor. Olmuyor yani öyle bi ülkemiz yok. Olmadığını bildiğimiz ve emin olduğumuz halde olsun sen yine de bunlara bel bağla hayatını bir psikopatın ruh haline bırak demek karpuz ve onun durumdaki insanlara yardımcı olmuyor.
Kendi adaletini sağlarsa sorun çözülecek mi sence? Haksız duruma düşmeyecek mi?

Hiç bir hakim sana aferin demez canım. Gösterdiğin mesajda ilk senin mesajınla başlıyor öncesini bilmem. Sadece paylaştığın mesaja bakarak adam beni tahtik etti der. Yaptığın şeyin de hiç bir mantığı yok. Hakaret etmene gerek yok gider davanı açarsın. Ondan da ailesinden de kurtulursun. Bence kendi sövmelerini gizleyip karşıdan gelen tepki üzerinden burdan destek aramanda hoş değil. Karaladığın yerleri aç istersen yorum yapanda senin yazdıklarını da görerek yapsın.
Bu mesajlar benden başlamıyor yanlız.dunden beri atılan mesajlar var ortada .ben sadece bu kısmını paylaştım iyice ifşa olmamak için.ben sanada ailesini anlatsam sende afferim dersin.bunlar insan değiller bilmiyosunuz.kiz kardeşine mesaj attım iki gün önce .bak abin durmuyor babana soyle dedim.kiz kardeşi bana görüldü attı cevap bile vermedi . Bu adami üstüme salan bunlar zaten .sadece bı örnek vericem bigun cocugun surubu için günde kaç öğün verilir çok basit bı sebebten kavga ettik . seslerimiz yükseldi.bende ailesinin önünde beni küçük dusurdugu için sen adam değilsin serefsizsin dedim.anasi aaa oğlum sana şerefsiz dedi diye üç dört kere tekrarladı.kaynanam ben çekip gidersem oğlumu benden almakla tehtit etti......sebebi ne biliyomusunuz .onlar bile kendi oğlunun derdini cekemedi.benimle evlenince kurtuldular .ee ben bosanirsam yine onların üstüne kalıcak diye korktular

Siz de eşiniz de pek sağlıklı değilsiniz
Onca insan bir şeyler yazıyor bir şey olmaz diyorsunuz
Atıyor diyorsunuz 3 5 kafasını ezdiririm diyorsunuz
Ben hiç bir ruh hastasısın kafası ezilince düzeldiğini görmedim açıkçası

düzelmiş gibi yapar ne yapar ne eder yapar
Bu olaylarda en iyi yer aslında sosyal medya ne yaşan söyleyeyim kamuoyu baskısıdır

Ha ama şikayet etmek gerekir en azından mesajları silmeyin derim

Back
X