- Konu Sahibi ayseistanbul
Arkadaşlar geçenlerde bir konu açmıştım yinede biraz bahsedeyim, başta hiç başlamaması gereken bir ilişkiydi çünkü erkek arkadaşımın peşinde tam 3 sene it gibi koştum maddi manevi herşeyimi ortaya koydum yemin ediyorum sizlere mezuniyet kıyafetine kadar ben aldım ordan çıkarın yeri geldi sırf bana bu ilişkiye başlamak adına bir cevap versin diye arabasında defalarca ağlama krizlerine dahi girdim özellikle bunu belirtiyorum ne kadar gurursuz davrandığımı bilin diye. Neyse okul bitti ben bitirdim derken ilişkimiz başladı ama hiç rayında gitmedi 2 senelik ilişki içinde 2 ayrılık yaşadık çünkü erkek arkadaşımın ailesi bana karşı çok ilgisiz alakasız kalmakla yetinmeyip misafir olarak bile beni ağırlamaktan aciz inanın terbiyeslik ettiler bir söyledim anlamadı benimki dedim bak üzülüyorum bu normal değil falan başlarda hep sessizdi hatta ailesi hakkında konuşmama dahi tahammül edemedi napıcaklardı sana kırmızı halımı sereceklerdi dedi ve bitti. 3 ay sonra aradı haydaa bidaha deniyoruz yine gidiyorum izmire yine aynı durumlar bu arada ben sınava hazırlanıyorum hem onun stresi hem erkek arkadaşımın ailesinin yine beni rezil etmeleri ve onun bu durum karşısında sadece haklısın nolur ayrılmayalaım deyip hiçbişi yapmaması beni çileden çıkardı son 1 ay küfürlerle dolu saygısızca bi ilişki yaşadık artık tahammülüm kalmadı sürekli küfür edip tel kapatıyodum. Derken yaklaşık 1 aydır ayrıyız en son 4 gün önce konuştuk hatalı olduğumu ama neden bu şekilde davrandığımı anlattım gurur yaptın ama zamanında ben gurur yapmamıştım çabuk pes ettin eyv dedim tek kelime etmedi. Bu bir ay içinde bu arada hiç konuşmaya gelmedi hiçbir ayrılığımızda içi yana yana karşıma gelip konuşmak istemedi o izmirde ben istanbulda. doğumgünümde kıytırık bi çiçek göndermiş sadece ne msj ne başka bişi. Arkadaşlar inanın bana son 1 ay saygısız davranışlarım dışında hiç bir günahım yok onun için dünya emek verdim örneğin dedim mutlaka gelir dogumgunumde gelicek diye gittim kendime alışveriş bile yaptım. Biliyorum bana kızanlarda olacak ama arkadaşlarımlada aram soğudu yalnız kaldım kimi erkek arkadaşıma laf etti diye kimi sınav dönemi bir kahva içmeye çıkamadım diye bitti ilişkilerim. İnanın bana burda verdiğim emeği anlatsam yuhh sana be kızım dersiniz ama ben şuan kendimi bitmiş hissediyorum arkadaşlar yalvarıyorum bana moral verin nolur olumsuz bişi yazmayın evde duramıyorum bitane arkadaşım var sürekli onuda çağırmak istemiyorum içim sıkılıyor inanın kendimi telkin etmeye çalışıyorum ama olmuyor olmuyor hiçbiryer mutlu olamıyorum erkek arkadaşıma inanılmaz kırgınım bunca şeyin hatrına uğraşabilirdi diye düşünüyorum vs vs . Biran önce kendime gelip tekrar sınava çalışmam lazım kendimde zerre güç bulamıyorum konuşmak bile gelmiyor içimden ne olur bana bişeyler söyleyin..