Her sene sınav çalışmayın,gecen sene dgsye girdim. yari burslu tutuyordu 12.000 tl filan kimse yardim etmedi. babam da yeni ölmüştü kenarda kaldim oyle. bu sene sınava cok calisamadim. yani ne yapabilirim kim seneye seneye 23 yasinda oldum her sene sinaava mi çalışacağım
Yatay geçişte maalesef son yıllarda uniler yüzde 50 öss puanı yüzde 50 not ortalamasinı alıp öyle liste yapıyorlar .Yani maddi durumun yokken özel üniveriste yazman saçma olmus.ancak 1 yıl dişini sıkıp iyi çalışıp devlet üniversitesine yatay geçiş yapabilir ya da kendi üniversitende tam.burs alabilirsin. Iyi çalışmayla olur bence. Üstelik bölümün okuması zor bi bölüm değil. 1 yıl sık dişini iyi çalış olay bitti
37 yaşında hâlâ kpss ye giriyorum. 23 ne ki?gecen sene dgsye girdim. yari burslu tutuyordu 12.000 tl filan kimse yardim etmedi. babam da yeni ölmüştü kenarda kaldim oyle. bu sene sınava cok calisamadim. yani ne yapabilirim kim seneye seneye 23 yasinda oldum her sene sinaava mi çalışacağım
Ben 33 yaşımdayım aof den 2 yıllık çocuk gelişim okudum dgs ile yaşadığım il dışında devlet ünv.okul onc. Öğretmenliği kazandim. geçen sene eşimin gönüllü olmaması nedeniyle gidemedim. Derslerden devamsızlık sebebiyle kaldım. Bu sene gidebileceğimizi söylemişti bu sene de gitemememiz için türlü bahaneler çıkardı. Kaç gündür üzüntüden geceleri uyuyamiyorum. Ileride atanamayacagimi bilsem bile okumak istiyorum rüyamda hep bir sınıfta çocuklarla etkinlikbyaoarken görüyorum kendimi. Bu sene de kaydımı yenileyip okulu dolduracağım. Ben yasim 33 olmasına rağmen pes etmiyorum etkiyeceğim de. 2019 yılında puanım kesilecek diye girmedim. Kaydını sindirmeyeceğim ama bu sene tekrar hazırlayacağım bulunduğun ili kazanabilmek için. esimin tüm olumsuz söylemlerine rağmen pes etmeyeceğim. Bu arada benim de 2 tane çocuğum var ve çalışıyorum. Buna rağmen pes etmeyeceğim.keske yaşım 23 olsaydı.gecen sene dgsye girdim. yari burslu tutuyordu 12.000 tl filan kimse yardim etmedi. babam da yeni ölmüştü kenarda kaldim oyle. bu sene sınava cok calisamadim. yani ne yapabilirim kim seneye seneye 23 yasinda oldum her sene sinaava mi çalışacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?