İngilizce dizi izleyebilirsiniz. Altyazılı olanlarından. Hem telaffuz hem de cümle kalıplarını öğrenirsiniz. Ben o yöntemle geliştirdim. Şimdi şarkıların çoğunu çevirebiliyorum.
google'da Özkan Çelen diye aratırsan bir ingilizce hocasının videolarıyla karşılaşacaksın. Öğrenci ortamında anlatılan dersler çekilmiş bence güzel anlatıyor. Ben o şekilde baya çalışmıştım. Tavsiye ederim.
Daha sonra dizilerle geliştirebilirsin.
livemocha diye aratırsan çıkan siteye üye olup İngilizce öğrenmeye başlayabilirsin, online dersleri - pratikleri - sınavları falan var. sırf İngilizce de değil, her dil var. oldukça popüler bir yer, üyelerle İngilizce yazışabilirsin devamlı. ama kendi kendine öğrenme için benim tavsiyem yabancı dizi, film ve şarkı..
Hayir, tek basina ogrenemezsin. Once iyi kursa gidip en azindan bir pre-intermediate seviyesine getirmen gerekir, sonra ustunu evde kitap okuyarak+ saglam ingiliz sitelerinden tamamlayabilirsin. Yarim yamalak ingilizceyle temelin saglam olmaz.
biraz temelim var tabi ama yine de en baştan başlamak istiyorum.. tam tersine önce temele kendim çalışıp zorlaştıkça kursa giderim diye düşünmüştüm.
Ayrıca bu isteğini de takdir ettim :) ben de farsça veya arapçayı öğrenmek istiyorum. Bakalım ilerleyen zamanlarda fırsatım olursa bunun için uğraşacağım :) sana da kolay gelsin şimdiden.
Ayrıca bu isteğini de takdir ettim :) ben de farsça veya arapçayı öğrenmek istiyorum. Bakalım ilerleyen zamanlarda fırsatım olursa bunun için uğraşacağım :) sana da kolay gelsin şimdiden.
hiç hevesin kırılmasın, tek başına çok rahat öğrenirsin, yeterki istekli ol. İngilizceyi ilkokul 5.sınıfta kendi kendime öğrenmeye başladım, 7.sınıfta turkcem kadar İngilizcem vardı.. ve o yaşta.. insanda istek olacakbiraz temelim var tabi ama yine de en baştan başlamak istiyorum.. tam tersine önce temele kendim çalışıp zorlaştıkça kursa giderim diye düşünmüştüm.
hiç hevesin kırılmasın, tek başına çok rahat öğrenirsin, yeterki istekli ol. İngilizceyi ilkokul 5.sınıfta kendi kendime öğrenmeye başladım, 7.sınıfta turkcem kadar İngilizcem vardı.. ve o yaşta.. insanda istek olacak
hiç hevesin kırılmasın, tek başına çok rahat öğrenirsin, yeterki istekli ol. İngilizceyi ilkokul 5.sınıfta kendi kendime öğrenmeye başladım, 7.sınıfta turkcem kadar İngilizcem vardı.. ve o yaşta.. insanda istek olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?