Tek basima ustunden gelemeyecegim :(

Papatya Kokulu Hayaller

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2013
1.098
852
123
Hep ayni seyler, hep ayni problemler sekiz senedir degismedi artik tukendim eski konularimda yaziyor kimseye takatim yok anlatmak icin bu gune kadar oglumu bahane ettim hasta dedim ama asıl hasta olan benim kabul ediyorum bu bagimliliktan kurtulmak icin somut adım atmaya karar verdim balikesirde tavsiye edeceginiz bi psikolog-psikiyatri tavsiyesi istiyorum ucreti hakkinda da bilgi verirseniz sevinirim yalvaririm tasimayin konumu inanin intiharin esigindeyim bosan diye yazmayin bu bagimliliktan kurtulup ancak basarabilirim bunu bu halde gucum yok nedenini anlatmaya gucum de yok zaten bir suru bahane sayarim ama aslinda korkmak bagimlilik

Hep ayni seyler, hep ayni problemler sekiz senedir degismedi artik tukendim eski konularimda yaziyor kimseye takatim yok anlatmak icin bu gune kadar oglumu bahane ettim hasta dedim ama asıl hasta olan benim kabul ediyorum bu bagimliliktan kurtulmak icin somut adım atmaya karar verdim balikesirde tavsiye edeceginiz bi psikolog-psikiyatri tavsiyesi istiyorum ucreti hakkinda da bilgi verirseniz sevinirim yalvaririm tasimayin konumu inanin intiharin esigindeyim bosan diye yazmayin bu bagimliliktan kurtulup ancak basarabilirim bunu bu halde gucum yok nedenini anlatmaya gucum de yok zaten bir suru bahane sayarim ama aslinda korkmak bagimlilik
Derdinizi daha detayli anlatirsaniz daha iyi yardimci olurlar, hem de biraz olsun rahatlarsiniz.

Allah sabır versin diyorum. Çocuğunuz varmış güçlü durun lütfen. İntihar falan demeyin öyle şeyler. Dua edin. İmtihanınız bu unutmayın.

Bence yardım almaya karar vermeniz en büyük adım. İyi bir hastahane varsa yaşadığınız şehirde oranın psikiyatri bölümüne gidin öncelikle. Onlar terapiye yönlendirirler.

Anladigim kadariyla esinizle ilgili prolemleriniz.var ayrilmak istiyorsunuz ama cesaretiniz yok.Evladiniz icin sabrediyorsunuz. Bagimlilik esiniz mi oluyor?
Evet ayrilmaktan korkuyorum hem de boyle bir psik...tan ogluma yetememekten aptalca ayrilma korkumdan uzulmekten ozlemekten geri donmekten vs. Vs

Siz annesiniz, intihar etme gibi bir lüksünüz yok. Evladınız ne yapacak sizsiz? Daha küçücük 4 yaşında. Psikoloğa gitmeye karar vermenize sevindim..
Evladimin bana ihtiyaci yok yetiyor babasi ona yanima bile gelmiyor babasi onunla oynuyor o da mutlu mutsuz olan tek benim

en kısa zamanda bu kararınızı hayata geçirin. mutlaka destek alın.
şöyle bir konu başlıklarınıza baktım daha önce evden ayrılmışsınız bir süre. yapmışsınız yine yapabilirsiniz.
konu başlıklarından belli yardım çığlığın. ama buradan sana ancak başarabilirsin diyebiliriz düzenli desteğe ve tedaviye ihtiyacınız var.

Evet ayrilmaktan korkuyorum hem de boyle bir psik...tan ogluma yetememekten aptalca ayrilma korkumdan uzulmekten ozlemekten geri donmekten vs. Vs
Oncelikle intihari falan kafanizdan atin.Tedavi olmayi dusunmeniz bile kendiniz ve evladiniz icin yapilacak en onemli adim .Mutlaka tedavi olun sonrasinda zaten kendinize gelip cesaretlenecek ve dogru kararlar vereceksiniz.Su an onceliginiz bu olsun.

Eşinizle probleminiz varsa siz neden intihar ediyorsunuz? İntihar boşanmaktan daha mı kolay ben anlamıyorum ki!
Bi yorumunuzda esinizin sizi nasil sevdiginden mutlulugunuzdan bahsetmissiniz beni anlamanuz cok zor benim anlatmam da zor iste bu yuzden destek almak istiyorum psikiyatri ozel poliklinik tavsiyesi istiyorum devlete gitmek istemiyorum

Evladimin bana ihtiyaci yok yetiyor babasi ona yanima bile gelmiyor babasi onunla oynuyor o da mutlu mutsuz olan tek benim
Evladinizin nasil size ihtiyaci yok 42 yasindayim annem de babam da vefat etti .Aklima geldikce ,yasasalarda yanimda nefes almalari bile yeter diyorum .Inanin yaslandikca daha cok ihtiyac duyuyorum.Hayatinin her aninda bir evlat anneye bbaya ihtiyac duyar.

Bi yorumunuzda esinizin sizi nasil sevdiginden mutlulugunuzdan bahsetmissiniz beni anlamanuz cok zor benim anlatmam da zor iste bu yuzden destek almak istiyorum psikiyatri ozel poliklinik tavsiyesi istiyorum devlete gitmek istemiyorum
Neden anlamayayım? Bu dünyaya mutsuzluk çekmeye gelmedik. Sizi sevmeyeni siz de sevmeyin. Değer vermeyin. Maalesef psikiyatri tavsiyesinde bulanamıyorum. Umarım iyi olursunuz.

Evladinizin nasil size ihtiyaci yok 42 yasindayim annem de babam da vefat etti .Aklima geldikce ,yasasalarda yanimda nefes almalari bile yeter diyorum .Inanin yaslandikca daha cok ihtiyac duyuyorum.Hayatinin her aninda bir evlat anneye bbaya ihtiyac duyar.
Yok iste bi haftadir koca musveddesi kus yaptigimi yemiyor yikadigimi giymiyor yuzumu bile gormek istemiyor ogluma ozledim seni yanima gel dedim gelmedi tartiktik es olacak insan olmayanla kavga buyudu bana vurmata basladi ben de ona tabi ne oldu ben agliyorum oglum babasinin yaninda ozlemiyor beni gozu gormuyor babasi varken canim yaniyor en cokta kalbim aciyor

Yok iste bi haftadir koca musveddesi kus yaptigimi yemiyor yikadigimi giymiyor yuzumu bile gormek istemiyor ogluma ozledim seni yanima gel dedim gelmedi tartiktik es olacak insan olmayanla kavga buyudu bana vurmata basladi ben de ona tabi ne oldu ben agliyorum oglum babasinin yaninda ozlemiyor beni gozu gormuyor babasi canim yaniyor en cokta kalbim aciyor
Oglunuz kaç yasinda

Back
X