- 16 Haziran 2013
- 1.098
- 852
- 123
- Konu Sahibi Papatya Kokulu Hayaller
4 yasindaOglunuz kaç yasinda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 yasindaOglunuz kaç yasinda
Oglumdan ayrilmam asla sadece babasina duskunlugu uzuyor beni ayrilinca bile uykusunda dahi baba doye agladi evet zayifimBagimlilik esinize ise beraber yasarken bagimliliktan kurtulamazsiniz. Sigara bagimliligi gibi dusunun. Sigarayi birakmadan kurtulamadiginiz gibi.
Sanirim ona karsi zayifsiniz. Tum yaptiklarina ragmen kopamiyorsunuz ya da gelecek kaygisindan ayrilamiyorsunuz.
Bosanma intihardan daha kolay.
Esinizden vazgecemiyorsunuz ama anladigim kadariyla evladinizdan vazgecebilecek gibisiniz. Esinizi birakin ama evladinizdan ayrilmayin. En onemlisi bir psikologa gidin. Guclu olun. Kendi degerinizin farkina varin.
Oglum da babasina duskun. 7 yasinda idi o zaman. Ama cocuklar ayriligi daha kolay atlatiyor. Zaten bosanilsa da baba belirli gunlerde cocugunu goruyor. Gecmis olsun.Oglumdan ayrilmam asla sadece babasina duskunlugu uzuyor beni ayrilinca bile uykusunda dahi baba doye agladi evet zayifim
Gormez beni gormemek icin evladini gormez adimizi bile anmaz agziyla soyluyorOglum da babasina duskun. 7 yasinda idi o zaman. Ama cocuklar ayriligi daha kolay atlatiyor. Zaten bosanilsa da baba belirli gunlerde cocugunu goruyor. Gecmis olsun.
Daha cok kucuk annesi , siz bunlari yasarken hepsine sahit oluyor.Su anda size mesafeli davranmasi sizi sevmedigi anlamina gelmez Babasindan kaynaklaniyor olabilir.4 yasinda
İnsallahDaha cok kucuk annesi , siz bunlari yasarken hepsine sahit oluyor.Su anda size mesafeli davranmasi sizi sevmedigi anlamina gelmez Babasindan kaynaklaniyor olabilir.
O yastaki cocugun anneye ihtiyaci var.Tedavinizi olunca cok farkli dusuneceksiniz ve sadece evladiniz icin yasamak isteyeceksiniz.Bende bazi sorunlar yasadigimda 3 bucuk aylik bebegim vardi.
Tedavi gormeye basladigimda sadece onun icin her seyin iyi olmasini istedim. Iyi bir psikiyatr la her sey daha iyi olur umarim.
Bosanma asamasinda iki tarafta birbirine kirgin oluyor, sonra sular duruluyor. Gornezse de bu onun problemi. Babasi ölüp babasiz buyuyen bir suru cocuk var. Sizin babaniz ya da dayisi varsa baba eksikligini kapatabilir. Merak etmwyin cocuklar daha kolay toparlaniyor.Gormez beni gormemek icin evladini gormez adimizi bile anmaz agziyla soyluyor
Sevgili sonanda eski konularima da yazdin destek bile verdin babam öldü erkek kardesim yok ama sorun bu degil eskiden bu zannederdim ama degil sorun ben korkularim salakligim o kadar dayak kufur vs ragmen seviyorum bagimliyim sorun bu ben esegimBosanma asamasinda iki tarafta birbirine kirgin oluyor, sonra sular duruluyor. Gornezse de bu onun problemi. Babasi ölüp babasiz buyuyen bir suru cocuk var. Sizin babaniz ya da dayisi varsa baba eksikligini kapatabilir. Merak etmwyin cocuklar daha kolay toparlaniyor.
Soryn su. Sevgi acligi cekiyorsun. Ve karsindaki kisinin ufacik sevgi kirintisiyla yetinmeye razisin. Genelde baba sevgisi tatmayanlar bu sekilde oluyor. Sorunu biliyorsan cozumu de belli. Birakmadan bagimliliktan kurtulamazsin. Ille olmen mi gerek. Kendine saygi duy biraz. Calisiyorsan cocuguna da bakabilirsen ayrilmaktan baska yolun yok. Kimsenin elinde sigirli degnek yok. Seni ancak sen kurtarabilirsin. Sen koleligi secmeye razi misin yoksa insanca bir yasam mi istiyorsun, once ona karar ver. Kendinde ayrilma gucu buldugunda kimse seni tutamaz zaten.Sevgili sonanda eski konularima da yazdin destek bile verdin babam öldü erkek kardesim yok ama sorun bu degil eskiden bu zannederdim ama degil sorun ben korkularim salakligim o kadar dayak kufur vs ragmen seviyorum bagimliyim sorun bu ben esegim
18 yasinda ailemden yzak bir yerde calismaya basladim tek basimaydim 22 yasinda babam vefat etti ailemden sevgi gordum ama gecim derdi hepsinin onune gecti haklisin beni o kadar iyi anliyorsun ki insallah bi psikiyatriye baslayim insallah yapabilirimSoryn su. Sevgi acligi cekiyorsun. Ve karsindaki kisinin ufacik sevgi kirintisiyla yetinmeye razisin. Genelde baba sevgisi tatmayanlar bu sekilde oluyor. Sorunu biliyorsan cozumu de belli. Birakmadan bagimliliktan kurtulamazsin. Ille olmen mi gerek. Kendine saygi duy biraz. Calisiyorsan cocuguna da bakabilirsen ayrilmaktan baska yolun yok. Kimsenin elinde sigirli degnek yok. Seni ancak sen kurtarabilirsin. Sen koleligi secmeye razi misin yoksa insanca bir yasam mi istiyorsun, once ona karar ver. Kendinde ayrilma gucu buldugunda kimse seni tutamaz zaten.
O bir bebek ve size ihtiyacı yok öyle mi, rica ediyorum saçmalayın.Evladimin bana ihtiyaci yok yetiyor babasi ona yanima bile gelmiyor babasi onunla oynuyor o da mutlu mutsuz olan tek benim
Oyle olmasi gerektigini biliyorum ama evden gidecek bosanack diye korkuyorum engel oluyorum bu halimden nefret ediyorumNasıl seviyorsun bir düşün otur düşün sen bir insansın sana kötü davranan hor gören dövebilen bir varlığı nasıl seviyorsun o anadan doğdu da sen başka şekilde mi geldin dünyaya kendine gel silkelen evladın var seninde günün ömrün geçiyor bırak en güzel değerli şekilde yaşa çocuk konusunu gelince çocuklar babalarını daha az görüyor ondan onu dışardan gelen bir misafir gibi düşünün öyle görüp şımarıyorlar sadece ama oğlunuzla neşeli vakit geçirmeye bakın nasıl sizlede öyle olur merak etmeyin 4 yaşında bir melek annesinden çok kimseyi sevemez .
HaklisinizBence sizin korkunuz boşanamamak değil, tıpki benim gibi hayatı tek başına yaşayabilir miyim ve kaybetme korkusu. Çocuğunuz var. Birçok kadına göre 1-0 öndesiniz. Destek almanız çok önemli. Çünkü içinize boşanma isteği girmiş. Çocuğunuzsa muhtemelen sizin enerjinizden dolayı uzak olabilir. Üzgün, ağlayan, durgun bir insan 7'den 70'e herkesi kendinden uzaklaştırıyor maalesef
Benim konuma dahil olmak ister misiniz iliski bagimlligi destek grubu?Sevgili sonanda eski konularima da yazdin destek bile verdin babam öldü erkek kardesim yok ama sorun bu degil eskiden bu zannederdim ama degil sorun ben korkularim salakligim o kadar dayak kufur vs ragmen seviyorum bagimliyim sorun bu ben esegim
Bosandiniz mi nasilsiniz merak ettim tedavu goruyormusunuzYanlis konuma bakmissiniz esimle ilgili problemlerin oldugu konularim var ilk konular
Hayır malesefBosandiniz mi nasilsiniz merak ettim tedavu goruyormusunuz