Tek başına anlamlandıramadığım adam 2 Yeni Gelişmeler

munferit

Güneş yağar, yağmur açar burada.
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
46
13
88
31
Tekrar merhabalar kızlar...Daha önceki konumda olanları sizlere elimden geldiğince anlatmaya çalışmıştım.Sizden edindiğim fikirleri elimden geldiğince uyguladım,bir şeyler yaptım.Patronumla yakın zaman içerisinde tekrar karşı karşıya geldik.Geldiğinde kurum çalışanlarıyla tokalaştı tabi benimlede..Fakat benimle tokalaşırken benim elimi bırakmadı ve elimden tuttuğu gibi beni kurum içerisindeki mutfağa çekti.Bunu yaparken yanımızda çalışanlarda vardı.Ne olduğunu anlamadan benden bişey istedi,verdim.Ben orada işle uğraşırken bana bugün çok güzelsin,bu güzelliği neye borçluyuz gibi laflar etti.Ben işimi halletiğime göre gidiyorum X bey dedim.Bozuldu,atarlı bir şekilde teşekkür ederim dedi.Ama o kadar, bi zaman sonra yine aynı şeyler.Kesmeler,süzmeler...Yanımda oturan insanlarla yer kavgası yapmalar,bayramlaşmalar...Kaçtıkça kovalıyor adam.Neyse işin daha önemli boyutuysa,buraya gelen genç bir kızın direkt gelip bana onu sorması...Gayet genç güzel bir kız onun nerede olduğunu buraya gelip gelmediğini sordu.Yani bu adamın çapkınlık olasılığı baya bir artıyor.Benim de sinir kat sayım.Kendimi çektim mesafeyi korudum.Bir dahakine hoşgeldinizden başka cümle kurmayı düşünmüyorum.Böylece kapanıp gitmesini umut ediyorum,Allahın hakkımda başka bir planı yoksa tabi.Siz ne diyorsunuz kızlar,doğru muyum yanlış mıyım ? Fikirleriniz için teşekkürler şimdiden.

O adam patron oldugu icin is yerinde calisan guzel kiari kolayca elde edecegini saniyor.
Bir daha bu guzelligi neye borcluyuz dedihnde erkek arkadasima de.
eliniznde tutup bir yere cekerse elini cek ne munesabet mutfaga cekmesi

Patron çalışanlarla yer kavgası mı yapıyor?:confused:
Konuyu anlamadım daha önce sevgili miydiniz?
Olgun olmayan bi adam gibi geldi, böyle taviz vermemeye devam et.

eski konunu bilmiyorum ,,

bu anlattıklarından karşılıklı 1000 wattık aşk çekim gücü var ,,,
eli tutup çalışanların yanında mutfağa götürmeler, söylenen sözler,,
ben istemiyorum deme ,
istemeyen öyle kendini bir yere sürükletmezz

Haha kız sana ne dediler ilk konuda uzak dur adam kurt sen kuzu.Allahım ona rağmen şu genç kız gelmese bir şans verecektin galiba.Uzak dur bu adam sevdiğinden dolayı davranmıyor bence sevse gelir derdi ergen bebeler gibi olaylar çıkarmazdı.

Degerlendirebileceginiz biri degil mi ki? Onceki konulariniza da medeni durumunuzu da bilmiyorim acikcasi. Eger evlo veya nisanli falansaniz sesinizi yukseltmekte cekinmeyin. Eger yok bekarim diyorsaniz neden degerlendirmek icin yanasmiyorsunuz? Bir ilgisi oldugu asikar.

Patron çalışanlarla yer kavgası mı yapıyor?:confused:
Konuyu anlamadım daha önce sevgili miydiniz?
Olgun olmayan bi adam gibi geldi, böyle taviz vermemeye devam et.
Hayır canım daha öncede böyle hareketler yapıp duruyordu iste bir şey degiliz ama napiyor böyle ben onu anlamıyorum

Degerlendirebileceginiz biri degil mi ki? Onceki konulariniza da medeni durumunuzu da bilmiyorim acikcasi. Eger evlo veya nisanli falansaniz sesinizi yukseltmekte cekinmeyin. Eger yok bekarim diyorsaniz neden degerlendirmek icin yanasmiyorsunuz? Bir ilgisi oldugu asikar.
Bekarim ama adami çok tanımıyorum ise gireli 2 ay oldu sadece.Adamin niyeti ne bilmiyorum,herkese mi yapiyor boyle diye sorular var kafamda

eski konunu bilmiyorum ,,

bu anlattıklarından karşılıklı 1000 wattık aşk çekim gücü var ,,,
eli tutup çalışanların yanında mutfağa götürmeler, söylenen sözler,,
ben istemiyorum deme ,
istemeyen öyle kendini bir yere sürükletmezz
Benim kafami kurcalayan onun niyeti.adam o kadar az geliyor ki bulunduğum yere
Ama her geldiğinde de biseyler yapiyor.daha oncede heyecanlandigini söyledi bana bakinca.surekli göz teması zaten.beni heyecanlandırdi ama kızda kafami karıştırdı.

Konunun başını vesaire bilmiyorum fakat uzak durmalısın diye düşünüyorum. İçimdeki his öyle söylüyor daha doğrusu. Hislerimde yanılmam kolay kolay.

Back
X