Tek başına anne baba olmak.

Boşanıp boşanmama sizin kararınız ama bir ömür çekecek misiniz. Çektiğinize değecek mi.
ikincisi ise gitgide agresif oluyorum demişsiniz. Körle yatan şaşı kalkar derler. Böyle insanlar kendilerine benzetmeye başlarlar karşısındakini. İnsan kendini savunmak için onlar gibi konuşmaya kavga etmeye başlar. Yani kendinizden çok ödün vereceksiniz.
Tam da dediğiniz oluyor. Savunmak için kendimi onun gibi davranmaya başladım

Tabi ki düzelmeyecek.O kendisinin düzelmesini bekelemez ve istemezken siz neden bekliyosunuz ki,boşuna kocanıza annelik etmeyin.

Evlendigi gunden beri ayniysa bu adamdan neden cocuk yaptınız?

Sizi bunlarin bekledigini az cok hesap edemediniz mi?

Bu adama normalde cok laf edilir de bu saatten sonra ne denir bilemiyorum

Bu önemli bir karar ve kendiniz vermelisiniz bunun kararını. Sonuçlarınada siz katlanacaksınız. Evli kalırsanız eşinizle yaşamaya ayrılırsanız çocuğunuzla beraber hayat sürdürmeye. Bazen üzülüp kızdığımızda tek kötü olan şeylere odaklanırız. Bu yazınız o şekildede yazılmış olabilir. Hakkınızda hayırlısı olsun. İnşAllah sizin için en doğru olan kararı tez zamanda alırsınız.
Amin. ❤️ söz dinler mi bilmem.

Cesaretimin gelmesini. Toparlar mı diye bekliyorum 4 yıldır. Beni aşırı derecede agresif tavırlar sergilemeye itiyor. Emin olmadan hareket etmek istemiyorum.
Durup dururken düzelmez.
O ne diyor bu konuda ?
Ayrılmak konusunu açtınız mı hiç ?

Mis gibi kendi ayaklari uzerinde duran tertemiz bi kadinsiniz. Bunlari kendinize reva gormeyin. Siz zaten kendinize ve cocugunuza yetersiniz. Bosanin demek bize kolay tabiki ama şu yazdiginiz seylerden sonra baska da bi cozum akla gelmiyor

Hanımlar merhaba. 27 aylık oğlum var. Doğduğunda fıtıklıydı. Hiç durmazdı. Eşimle evi temizleyip ortalığı toplayamadğım için sürekli tartışırdık. Hiç destek olmadı bana. Sanki çocuk başkasının hiç yardımcı olmadı. Alkolik, odasından çıkıp sohbet etmez. Laptopuyla dizi izler,kumar oynar. Dahasın ı anlatmaya gerek yok. Şuan bir kursun müdürüyüm. İş yerim yakın ve yürüyerek kreşe bırakıyorum işe de yürüyerek gidiyorum. Evlendiğim günden beri aynı bu adam. Fazla taviz verdim sevdiğim için. Pişmanım. Boşanmak istiyorum. Yoruldum 😢😓
Zaten faydası yokmuş göz önunde sinir olacağınıza bari gözünüz görmez

Back
X