Ayyy çok güldüm yani konu sahibi sana değil de kendime güldüm...
Ben de yalnızken çok iyi araba kullanıyorum,yanımda biri olunca kasıyorum. Hele ki babamın yanında öyle komik hatalar yapıyorum ki...
Allahım her ikimize de yardım etsin arkadaşım inşallah aşarız her ikimiz de bunu..
bende de tam tersidir biri varken karıştırırm,sen bence bol bol tek başına pratik yapmayı dene canım o zaman iyileştirirsin ...
Ayyy çok güldüm yani konu sahibi sana değil de kendime güldüm...
Ben de yalnızken çok iyi araba kullanıyorum,yanımda biri olunca kasıyorum. Hele ki babamın yanında öyle komik hatalar yapıyorum ki...
Allahım her ikimize de yardım etsin arkadaşım inşallah aşarız her ikimiz de bunu..
merhaba kızlar benim sorunumda şu yanımda güvendiğim arabayı kullanmayı bilen biri olduggunda çok iyi kullanıorum hiç bir sorun yasamıorum ancak tek basıma trafiğe birr türlü çıkamıyorum. gerginleşiorum ayaklarım titriyor acıkcası korkuorum güvenemiorum kendime bir türlü sizce bunu aşmak için neler yapabilirim?
Merhaba Edamla,
sizin bir kac basliginizi gordum ucak korkusu yanliz araba kulanma korkusu.. bunlarin hepsi bendede basladi ve panik attak oldugumu ogrendim... size belki komik gelebilir ama bunun uzerine dusun lutfen.
Sanırım vakit ayırılıp uzun yazılan şeyler dikkate alınmıyor... En azından sizin bu fikrinizi öğrendim konunuzla..
Merhaba Edamla,
sizin bir kac basliginizi gordum ucak korkusu yanliz araba kulanma korkusu.. bunlarin hepsi bendede basladi ve panik attak oldugumu ogrendim... size belki komik gelebilir ama bunun uzerine dusun lutfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?