Tek basina cocuk buyutmek

Ben 😀😀😀😀 ben bir kez evlendim hala da evliyim yazdığım cümle yanlış anlaşılmış ben avutmuyorum etrafımdan izlediklerimden yorum yapıyorum magazinden mesela hadise evliliğini sırf kaan a nispet için yaptı 2 ay zor evli kaldı bunun gibi bi sürü örnek var
Evliliğin başından bu yana dayak ve aşağılanmayla beraber ,evden sürekli olarak kovulmaniza rağmen evli olmanız başarı mi sizce ?

Bide kadına evde kalmışsın diye güya ezikliyor napsaydı senin gibi dayağını yiyip otursamıydı hiç utanmıyorlarda ya yaşadıkları şeylerden 🤣
Konu içeriğini de silmiş haspam.
Sanki bilinmiyor :)
Keşke kendisi de evde kalsaymış.
Her gün yediği dayaklardan beyni gitmiş demek ki.
Hani bazıları burada konu açamıyoruz re re re rö rö rö diyorlar ya
Hepsi aha bunlar gibiler işte.

Amma boşsun baya roman yazıyosun milletin hayatlarına anladım neden evde kaldığını . Sana acıyorum burda millete yorum yaparak doldur o boşluğunu .
Kız sen millete neden evde kaldığını anladım diyene kadar kocana dön bak.
Her gün döven herife kocam deyip oturmuş evden kovulmuşsun.
Adamı her gün arayıp durdugun içinde seni engelleyip ananı aramış gelsin eşyalarını alsın defolsun gitsin diye.
Ama ben kocamı seviyorum re re re rö rö rö yapan da sensin.
Adam özür bile dilememiş senden babamın evine gittiğin gibi tıpış tıpış geri dönmüşsün.

Amma boşsun baya roman yazıyosun milletin hayatlarına anladım neden evde kaldığını . Sana acıyorum burda millete yorum yaparak doldur o boşluğunu .
Bişi dicem neden dayak yediğin sevilmediğin adamdan çocuk yapmaya çalışıyorsun

Benim oğlumda da var konuşma bozukluğu. iki farklı terapiste gittik, ilkini hiç sevmedi onun yanında rahat hissedemedi sanırım diğeri ile bir kaç ay çalıştı haftada bir gün gitti ama sonra onu da bıraktı gitmek istemedi. Israr ettim ama zorla tutup kolundan alıp götürmedim keşke daha fazla zorlasaydım.
Şimdi büyüdü iyice zorlaşacak düzelmesi😢
Kaç yaşında oğlunuz

Keşke sende evde kalsaydın bu okuyupta anlayamama kocandan yediğin dayaklardan mı peki? ;)

Konuyuda silmiş 🤣 sanki geri gelmeyecek konu bide üstüne banlanacak 🥹

Oglum 11 yasinda, bazi sorunlar oldu ve ben de babasini aradim, cocuga bir ogut ver bak seni dinliyor, bizi dinlemiyor dedim.babasina ulasamadim, engellemis, iki hafta once bana evlenmekten vazgectigini soylemisti.ve benimle evlenmek istedidgini soylemisti.esyalar geliyordu ve yerde yatmisti.aradim acmayinca isyerine rica ettim 2 kez konu onemli dedim.en sonunda aradi ve artik onu aramamami, yakinda evlenecegini,yuvasini bozmamami en az 1 yil kendisini hicbir konuda aramamami soyledi.cocugim ön ergenlikte, sorunlar yasiyoruz, tek basima artik cok zorlaniyorum.keza ailemi de dinlemiyor.bir baba otoritesi sart. Ama baba da arama dedi.ne yapacagimo bilmiyorum.eski es gene bana yalan soyledi.evleniyormus.ben ne yapacagim.cok kotuyum kizlar.ne yapacagim bilmiyorum.o sakin tatli cocuk herseye bagiran cagiran sinirli bir cocuk oldu.inanin sasirdim.
Ayol birak ona ulasmaya harcicana zamanini bir pedagogla görüs mis gibi

Baba otoritesiymis en fazla enseye saplak anani dinle diyecek

Baskasiyla bir hayaller de babalik aklina bile gelmiyor

Gayette büyütürsün ne olmus ya düsünki öldü eski kocan yapamicak miydin ?

Keşke sende evde kalsaydın bu okuyupta anlayamama kocandan yediğin dayaklardan mı peki? ;)

Bugün ne oluyor ayol bu millete kendi gecmislerini unutup millete kocaci bilmem ne aaa hayretler icindeyim🤨

bos beles sadece kadina gücü yeten zavalli bir herifle evlenecegine evde kalmak daha güzel demi aaahhh iste kafaya darbe konu iki

Aaaa dayak yedigi herifle hala evli ve caka satiyor ne basari ama vayyyy
Bende benzerini yaşadım beni sevmeyen gözü dışarıda olan ağzına boşanmayı sakız etmiş işine geliyorsa benimle yasa işine gelmiyorsa babanın evine diyen adamdan ufacık bebeğimle boşandım.Ben kendime yediremedim o aşağılamalari hemcinsimede üzülüyorum kendisine bunu nasıl yakistirabilmis,dahası bu şekilde evli kalmayı başarı sayabiliyor.
Çok üzücü.

Bide kadına evde kalmışsın diye güya ezikliyor napsaydı senin gibi dayağını yiyip otursamıydı hiç utanmıyorlarda ya yaşadıkları şeylerden 🤣
Eşimin umursamaz bir lafı bile batıyor bana, sen hayırdır diyorum. Millet ilk günden tekme tokat dayak yediği herifine evden kovulduğu halde beni niye aramıyorsun aşkısı diye trip atıyor. O gidecek yerim yok lafı palavranın dik alası, kocasız kalmaktansa ana babalarının evine bile dönmüyorlar. Gitmişsin ananın babanın yanında güvendesin, ne diye 3 öğün dayak yediğin adamı arıyorsun hala? Kalkmış burada başkalarına acıyor.

Evde kalmak ne kadar çirkin bir tabirdir. O zihniyetlerinizi kocaaağm, kaynım, kayınvalide, görümce kelimelerinden arındırsanız belki biraz aydınlanırsınız.
Ama hayat size güzel değil mi kocam olsun taştan çamurdan olsun ne yaparsa susayım beyimdir derim :)))

Psikolog ile görüşün, ergen psikoloğu olsa daha iyi. Burada bir çok kadın çocuğu kullanarak adama ulaştığınızı düşünmüş, doğru yada değil. Eski eşinizde aynı düşünüyor ve iletişimi kesmiş. Kendi kendinizesiniz. Yapacak bir şey yok.

Muhalleni yed8k ben odedim gercekten brn odrdim
pamuk yeme bizi
sizinki sevgililk değil sevişmelik bide yolabilirsem yolmalık görüşmelerdi
adam sevişeceğini sevişti birde elinden geldiğince yolmaya çalıştı işte
anla bunu anla artık

ergenlik girişleri zor oluyoır kimi çocuklarda
baba ilgilenmiyorsa bir yolunu bulmalısın

pamuk yeme bizi
anla bunu anla artık

Yav adam sevisemiyor da, pamuk profesyonel vajinismus. Sevismek de yok.

pamuk yeme bizi
anla bunu anla artık

Ayol adam çocuğu bile sevişemeden yaptı 😂😂😂

Back
X