Tek basina cocuk buyutmek

Pamukpamuk44

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-151
Puanlar
118
Oglum 11 yasinda, bazi sorunlar oldu ve ben de babasini aradim, cocuga bir ogut ver bak seni dinliyor, bizi dinlemiyor dedim.babasina ulasamadim, engellemis, iki hafta once bana evlenmekten vazgectigini soylemisti.ve benimle evlenmek istedidgini soylemisti.esyalar geliyordu ve yerde yatmisti.aradim acmayinca isyerine rica ettim 2 kez konu onemli dedim.en sonunda aradi ve artik onu aramamami, yakinda evlenecegini,yuvasini bozmamami en az 1 yil kendisini hicbir konuda aramamami soyledi.cocugim ön ergenlikte, sorunlar yasiyoruz, tek basima artik cok zorlaniyorum.keza ailemi de dinlemiyor.bir baba otoritesi sart. Ama baba da arama dedi.ne yapacagimo bilmiyorum.eski es gene bana yalan soyledi.evleniyormus.ben ne yapacagim.cok kotuyum kizlar.ne yapacagim bilmiyorum.o sakin tatli cocuk herseye bagiran cagiran sinirli bir cocuk oldu.inanin sasirdim.

Çocuğunuzla annesi olarak kendiniz çözeceksiniz sorunlarını. Bahane bunlar. Kocayı geri çekerim diye kullanmayın artık çocuğu. Zaten sıkıntılı bir anneyle yaşıyor bir de bu sorunlara sokmayın diyeceğiz de algılamanız zor gerçi de

Evlenmesin diye velayeti verecek halin yok,çocuğu bahane etme adamı aramak için, herkesi bezdirdin en sonunda çocuğu da temelli babasız bırakacaksın eski koca hırsından.
Cocukla ilgili olarak aradim.bahane yok.baba destegine ihtiyac gercekten var.zorlaniyorum.velayeti de istemedigin8 soyledi zaten

Çocuğunuzla annesi olarak kendiniz çözeceksiniz sorunlarını. Bahane bunlar. Kocayı geri çekerim diye kullanmayın artık çocuğu. Zaten sıkıntılı bir anneyle yaşıyor bir de bu sorunlara sokmayın diyeceğiz de algılamanız zor gerçi de
Allah sahidimdir cocuk icin aradim

Cocugu adami geri almak niyeti ile aramadim.manevi destek icin aradim.evlenmesi bana yalan soyledigi ve beni kesinlille istemedigini soyleddigi icin brni cok kirdi.

Allah sahidimdir cocuk icin aradim
Sanki dün boşanmışsın gibi hala düzen kuramadın babasından mı umuyorsun? Hiç anlamam zaten bu ben başa çıkamadım babası sen konuş olayını. Sizin de çocuğunuz ya sorunu neyse annesi olarak siz de çözebilirsiniz. Bunun için boşandığın kocayı aramak saçma

Sanki dün boşanmışsın gibi hala düzen kuramadın babasından mı keser umuyorsun? Hiç anlamam zaten bu ben başa çıkamadım babası sen konuş olayını. Sizin de çocuğunuz ya sorunu neyse annesi olarak siz de çözebilirsiniz. Bunun için boşandığın kocayı aramak saçma
Cozulmuyor maalesef.babasini dinliyor beni dinlemiyor.gormen lazimdi.uzaktan konusmasi kolay.

Oglum 11 yasinda, bazi sorunlar oldu ve ben de babasini aradim, cocuga bir ogut ver bak seni dinliyor, bizi dinlemiyor dedim.babasina ulasamadim, engellemis, iki hafta once bana evlenmekten vazgectigini soylemisti.ve benimle evlenmek istedidgini soylemisti.esyalar geliyordu ve yerde yatmisti.aradim acmayinca isyerine rica ettim 2 kez konu onemli dedim.en sonunda aradi ve artik onu aramamami, yakinda evlenecegini,yuvasini bozmamami en az 1 yil kendisini hicbir konuda aramamami soyledi.cocugim ön ergenlikte, sorunlar yasiyoruz, tek basima artik cok zorlaniyorum.keza ailemi de dinlemiyor.bir baba otoritesi sart. Ama baba da arama dedi.ne yapacagimo bilmiyorum.eski es gene bana yalan soyledi.evleniyormus.ben ne yapacagim.cok kotuyum kizlar.ne yapacagim bilmiyorum.o sakin tatli cocuk herseye bagiran cagiran sinirli bir cocuk oldu.inanin sasirdim.
Neye şaşırdın be sanki çocuğun huyunu suyunu biliyodun çok ilgileniyodun da ne baba otoritesi yalandan bahaneler işte herifin de zaten senle evlenmiceği belliydi iyi dolandırılmamışsın

Kendi ayaklarınızın üzerinde durursunuz bu süreçte eşleri ölen kadınlar ne yapsınlar siz de öyle düşünün eşiniz öldü şimdi çocuğunuzla baş başasınız iyiki tekrar evlenmediniz zaten mutlu olsaydınız boşanmazdınız oğlunuzla ilgilenin onun şu an ilgiye sevgiye ihtiyacı var birlikte aktiviteler yapın ne yapmaktan hoşlanıyor onları yapın

Sanki dün boşanmışsın gibi hala düzen kuramadın babasından mı umuyorsun? Hiç anlamam zaten bu ben başa çıkamadım babası sen konuş olayını. Sizin de çocuğunuz ya sorunu neyse annesi olarak siz de çözebilirsiniz. Bunun için boşandığın kocayı aramak saçma
Evet iliskim8z yeni gecen mayis ta bitti.1 yil bile olmadi

Cocukla ilgili olarak aradim.bahane yok.baba destegine ihtiyac gercekten var.zorlaniyorum.velayeti de istemedigin8 soyledi zaten
Öfff yani pamuk seni bilmesek tamam da yani bu yazdığına kendin inanıyor musun Allah aşkına?

Huzur ver insanlara herkes bıktı senden artık yıldı, çocuğunda babasını arayacak yaşta bırak ya girme artık her şeyin içine , kimseye acıdığın yok ama evladına acı bari yapma artık yettirdin etrafındaki herkesin canına.

Syle dusunun cocukla ilgili bor sorun vardi cozemedogim ve aramam gerekti.gecrn mayis ayina kadar o da beni arayabiliyordu cocukla ilgili bir sorun oldugu zaman, cocuk onda iken.hep paslasiyorduk.ben cocugu bahane ederrk esimi aramadim.biz zaten birbirimizi hep aradik.ayrica cocuk sadece benim cocugum mu, babasini goremiyor uzak, ilgilenmesi gerek.yilda bir ay almakla olmuyor bu isler

Back
X