• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek başina gibiyim hayatta

seni çok iyi anladım. ben de yakın zamana kadar aynı durumdaydım. o dönem gittiğim kurstaki kız arkadaşlarım nerdeyse hepsi evli bazısı da nişanlıydı. öğle yemeklerinde hep mevzu bir şekilde eş aile hayatı haftasonu ne yapmışlar ne yapcaklarmış vs idi. ben en sonunda onlarla öğlen çıkmamaya başladım. çünkü daralıyordum, daha da mutsuzlaşıyordum. mesele evlenmek değil, insan kendisini anlayacak sevecek sıcak bir kalbe ihtiyaç duyuyor. seni düşünen birine. işten çıktığında eve varıp varmadığını merak eden, yemeğini yedin mi diye soran, bir şeye canın sıkıldığında seni teselli eden, ben burdayım diyen birine. bizim özlemimiz bu. bazı insanlar bunu anlayamıyor, herşeyi evliliğe bağladığımızı sanıyor. ben de 32 yaşındayım ve hayatımın neredeyse çok büyük bir bölümü bu duygulardan mahrum geçti. çok şükür beni seven bir ailem var ama bir erkeğin sevgisi ve sıcaklığı da apayrı bir şey..
HAKLISIN ama doğru insan okadar önemliki bide erkekler farklı ya daha cok ilgi bekkıyotlar bekarlık başka rahat güzel sorumluluk yok ohhhh koca derdi YÖK çocuğa süt verirken adam bısey ister görmüyo sanki mesela evlilik güllük degıl yani boşver evlenme

Bende senin yerinde olmak isterdim evlilik otuzdan sonra olmalı bence

Ay bende iki üç bekar arkadaşım gelse de kız kıza dedikodu yapsak diye çıldırıyorum millet kocalarını anlatiyor deliler mı ne :KK53:

İnşallah daha iyi olursun sevdiğinle musmutlu olursunuz bende çok zorluk yaşadım halada devam ediyor bilmiyorum ne olacak böyle
inşallah sen de özlemini çektiğin ne varsa tez zamanda kavuşursun:KK200: sanırım bazen bazı şeylerin vakti var. biraz da alternatiflerini kendin yaratmalısın aslında. yeni birileriyle tanışmak gibi mesela.

Çok enteresan bi hayat yaşadiğimi düşünüyorum 29 yaşindayim çevremdeki herkes evli nişanli ve ben kendimi artik çok yalniz hissediyorum çünkü onlarla oturmaya kalksam tek dertleri eşleri ve çocuklari sürekli onlari anlatiyolar birkaç bekar arkadaş var onlarda kendi aleminde onlarda mutsuz kisaca tabiki mutluluk illa bi eşe bağli değil ama yalnizlik da zor içinde bulunduğum psikoloji ise enteresan sanki tek başina gibiyim bu hayatta sanki bi ruhum da insanlar beni görüp duymuyo sadece ben onlari görüp duyuyor gibiyim :KK43:
Her evli her çocuklu öyle düşüncesiz ve bencil değil sen bence cevre ni değiştir kuzum bende öyleyim evliyim su an ama insanları sürekli dinliyorum hep dinliyorum bende aslında yanlizim çevremde o kadar çok insan var ki gezmeler tozmalar herşey harika görünüyor ama ben o kalabalıkta yanlizim bu bizim değil etrafımızdaki insanların sorunu ınan bana

Back
X