Tek başına kilo veremeyenler

Benım bogaz agrım tekrarlayınca dün yazacak halim yoktu akşam.
İkindi aram 2 kuru kayısı-2 cevız- bitki çayı
Akşamda büyük bi kase çorba içtim

Sporumda
20 dk leslie
1 saat 15 dak yürüyüş

Aslında havalar ıyı degıl çok ruzgar yagmurda bi duruyo bi yagıyo . O yuzdende hasta oldum yururken sanırım. Of gelmedi şu bahar
geçmiş olsun canım tam bahar havası olması gereken yağış var:-)
Günaydinlar size kocaman bir gülümseme birakiyorum :))))))) :KK200::KK15:
günaydın tatlımm

Arkidesler simdi bir tabak coban salatasi bir tabakta patlicanli turlu gibi bisey yedm ara ogundede bir .Avuc leblebi yemistim

Tok tutuyor gercekten bakalim 69 700 dum insallah 700 vermisimdir verdim gibi geliyoda sabah 69 .200gordm kendimi cok sevindm:-)
ovv süper.sen adapte olmaya başladın tekrar çok güzel:KK9:

geçmiş olsun canım tam bahar havası olması gereken yağış var:-)

günaydın tatlımm
sagol canım.evet yagış zamanıda.yürüyüşü napcazz :KK55:.senin bant gelecek nede olsa ohh valla ne ıyı ettın:KK69:

Arkidesler simdi bir tabak coban salatasi bir tabakta patlicanli turlu gibi bisey yedm ara ogundede bir .Avuc leblebi yemistim
menün çook güzell.afıyet olsunn:kk77:

Ewt ya bi karatay diyeti bana cok iyi geldi gercekten leptin hormmuna bile uymaya basladm bende insilun.dirinci vardi kirdm.onu normalde 7buvakta kahvalti yapinva oglen 12de acikirdm simdi 2bucukta yiyom

Merhaba arkadaşlar..
Benim problemim basen de birikme, ne yesem oraya toplanıyor sanki :(
Az biraz haftada 3-4 gün evde basen eritme sporu yapmalıyım, ufak ufak başladım da, boğazımı tutamıyorum...
Gezerken forumda yalnız olmadığımı anladım.. Belki destek oluruz birbirimize, beni de eklermisiniz listenize, sizden utanırım da yediklerimi söylemeye tutarımm boğazımı belkim biraz?

Basenin mi var göbeğin mi?hani basenden vermek isterken göbekten verdin kilo diye anladım ben... ekmeği azaltmaya başladım ama kesersem nasıl tok kalacağım, şekerim düşüyor benim

Ewt ya bi karatay diyeti bana cok iyi geldi gercekten leptin hormmuna bile uymaya basladm bende insilun.dirinci vardi kirdm.onu normalde 7buvakta kahvalti yapinva oglen 12de acikirdm simdi 2bucukta yiyom
nefes dur bi sen tam yapamıyosun demi karatay dıyetını..ekmek yıyomusun.meyve yıyomusun.yaa aslında denemek sitiyorum bende

Ogun arasinda 5saat.olmasi lazimmis arkadaslar gercekten faydali deneyin
sabah 5 saat ara verebılıyorumda .öglen arası muhakak atıştırıyorum ben ya :(

Merhaba arkadaşlar..
Benim problemim basen de birikme, ne yesem oraya toplanıyor sanki :KK43:
Az biraz haftada 3-4 gün evde basen eritme sporu yapmalıyım, ufak ufak başladım da, boğazımı tutamıyorum...
Gezerken forumda yalnız olmadığımı anladım.. Belki destek oluruz birbirimize, beni de eklermisiniz listenize, sizden utanırım da yediklerimi söylemeye tutarımm boğazımı belkim biraz?
hoşgeldin canım..boyuna klıon bıle fazla degıl.spor...tek çaresı.bide ekmek harıç hamur işini tatlıyı kesmek..sen bılıyosundur kesınde.başka çaresı olmuyo.yürüyüş ve basen hareketleri yapman gerek.gel canım yazarsın sende ne yedıgını içtigini

Hoşbuldum :)
66 kiloyum.. boy 173.. hedefim 60 kg, 6 kiloda basende gitmeli ama :))

Basenin mi var göbeğin mi?hani basenden vermek isterken göbekten verdin kilo diye anladım ben... ekmeği azaltmaya başladım ama kesersem nasıl tok kalacağım, şekerim düşüyor benim
ekmekgı tamamen kesmemenı önerırım..muhakakk birer dılım ye.yada sabah 2 dılım ye başka yeme.gun içinde 2-3 dılımı gecme.bende ekmekgı sadece sabah yıyorum.2 dılım

Normalde sabah kahvaltida ekmegin hic bir turlusu olmucak diyo ama haslanmis yumurta mevsimine.gore bir.meyve ceviz findik incir kayisi erik peynirde sinir yok sonra .5saat cigneme yok oglen gene ayni yiyorum 5saat dayanamasamda 4saat dayaniyorum ilk gunzorlandimda suan alistm herseyi tam yapamiyorum boyle dejiyim.biraz

Normalde sabah kahvaltida ekmegin hic bir turlusu olmucak diyo ama haslanmis yumurta mevsimine.gore bir.meyve ceviz findik incir kayisi erik peynirde sinir yok sonra .5saat cigneme yok oglen gene ayni yiyorum 5saat dayanamasamda 4saat dayaniyorum ilk gunzorlandimda suan alistm herseyi tam yapamiyorum boyle dejiyim.biraz
çok guzel kız..bende denıycem tam uyamasamda

menüm
2 dılım ekmek,peynır
domates ,salatalık
az bal ve yeşil çay

öglen
kuru fasulye-salata
ara
2 kuru kayısı,2 cevız-yeşil çay

akşam
1 kase yogurt(zencefıl,zerdeçal,tarçın,limon)

bugün yürüyemedim
40dk leslie

Back
X