Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
deneyeyım bakalım çileklisini :)Aynen arkadasim kotu ama tarcinla fena olmuyo yani birde oyle veya cileklisini al bak o guzel ben sefer sade aldim
geçmiş olsun canım tam bahar havası olması gereken yağış varBenım bogaz agrım tekrarlayınca dün yazacak halim yoktu akşam.
İkindi aram 2 kuru kayısı-2 cevız- bitki çayı
Akşamda büyük bi kase çorba içtim
Sporumda
20 dk leslie
1 saat 15 dak yürüyüş
Aslında havalar ıyı degıl çok ruzgar yagmurda bi duruyo bi yagıyo . O yuzdende hasta oldum yururken sanırım. Of gelmedi şu bahar
günaydın tatlımmGünaydinlar size kocaman bir gülümseme birakiyorum :)))))))![]()
ovv süper.sen adapte olmaya başladın tekrar çok güzelTok tutuyor gercekten bakalim 69 700 dum insallah 700 vermisimdir verdim gibi geliyoda sabah 69 .200gordm kendimi cok sevindm![]()
sagol canım.evet yagış zamanıda.yürüyüşü napcazzgeçmiş olsun canım tam bahar havası olması gereken yağış var
günaydın tatlımm
menün çook güzell.afıyet olsunnArkidesler simdi bir tabak coban salatasi bir tabakta patlicanli turlu gibi bisey yedm ara ogundede bir .Avuc leblebi yemistim
Hoşbuldum :)Hosgeldin canim kac kilosun boyun kac
nefes dur bi sen tam yapamıyosun demi karatay dıyetını..ekmek yıyomusun.meyve yıyomusun.yaa aslında denemek sitiyorum bendeEwt ya bi karatay diyeti bana cok iyi geldi gercekten leptin hormmuna bile uymaya basladm bende insilun.dirinci vardi kirdm.onu normalde 7buvakta kahvalti yapinva oglen 12de acikirdm simdi 2bucukta yiyom
sabah 5 saat ara verebılıyorumda .öglen arası muhakak atıştırıyorum ben yaOgun arasinda 5saat.olmasi lazimmis arkadaslar gercekten faydali deneyin
hoşgeldin canım..boyuna klıon bıle fazla degıl.spor...tek çaresı.bide ekmek harıç hamur işini tatlıyı kesmek..sen bılıyosundur kesınde.başka çaresı olmuyo.yürüyüş ve basen hareketleri yapman gerek.gel canım yazarsın sende ne yedıgını içtiginiMerhaba arkadaşlar..
Benim problemim basen de birikme, ne yesem oraya toplanıyor sanki
Az biraz haftada 3-4 gün evde basen eritme sporu yapmalıyım, ufak ufak başladım da, boğazımı tutamıyorum...
Gezerken forumda yalnız olmadığımı anladım.. Belki destek oluruz birbirimize, beni de eklermisiniz listenize, sizden utanırım da yediklerimi söylemeye tutarımm boğazımı belkim biraz?
Hoşbuldum :)
66 kiloyum.. boy 173.. hedefim 60 kg, 6 kiloda basende gitmeli ama :))
ekmekgı tamamen kesmemenı önerırım..muhakakk birer dılım ye.yada sabah 2 dılım ye başka yeme.gun içinde 2-3 dılımı gecme.bende ekmekgı sadece sabah yıyorum.2 dılımBasenin mi var göbeğin mi?hani basenden vermek isterken göbekten verdin kilo diye anladım ben... ekmeği azaltmaya başladım ama kesersem nasıl tok kalacağım, şekerim düşüyor benim
çok guzel kız..bende denıycem tam uyamasamdaNormalde sabah kahvaltida ekmegin hic bir turlusu olmucak diyo ama haslanmis yumurta mevsimine.gore bir.meyve ceviz findik incir kayisi erik peynirde sinir yok sonra .5saat cigneme yok oglen gene ayni yiyorum 5saat dayanamasamda 4saat dayaniyorum ilk gunzorlandimda suan alistm herseyi tam yapamiyorum boyle dejiyim.biraz
1 saat yuruyuş çok güzelAynen canim yesil cay iciyorum 2fincan. Bakalim insallah faydasini gorurum spor.yapmiyorum sadece gunde 1saat is yerinde yuruyorum toplamda![]()