Tek başına kilo veremeyenler

Bugun ki menum
Sabah maydanoz suyu
1 dilim (kepeksiz) ekmek
1 adet domates salata
1 yumurta
3 zeytin(tuzsuz)
Cok az peynir (tuzsuz)
Karin egzersizi ( 40 dk )

Oglen 1tane lokum
1.5 lt su
1 saat yuruyus

Aksam
Saat 16.00 'da 3.4 yemek kasigi yogurt
1 tane bonfile
(Ekmek yok)

Kapanis: 1 saat pilates

Kızlar ben bi haftadır diyete başladım 3.5 kg verdim benimle beraber diyete katilirmisiniz

Hos geldin katiliriz tabisii :)
Sabah egzersiz 100 kalori ordan
Oglen yuruyus 1 saat tempolu 500 kalori
Aksam pilates 250 kalori
= 850 kalori harcadim bugun sadece yaptığım egzersizler

Eklentiler

• Screenshot_2016-03-14-17-53-03.webp
    Screenshot_2016-03-14-17-53-03.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 32
Hos geldin katiliriz tabisii :)
Sabah egzersiz 100 kalori ordan
Oglen yuruyus 1 saat tempolu 500 kalori
Aksam pilates 250 kalori
= 850 kalori harcadim bugun sadece yaptığım egzersizler

Maşallah peki neler yiyorsun kaç kiloydun kaç kilo oldun ne kdr zamanda hedefin nedr :)

Maşallah peki neler yiyorsun kaç kiloydun kaç kilo oldun ne kdr zamanda hedefin nedr :)
:) subat ayinda basladim 65 kg ile mart 12 sinde 59 kilo oldum
Valla hem yuruyus kosu hem pilates karin egzersizleri kendi capimda :d
Diyette kendi capimda yapiyorum
Sabah 7 de 1 saat yuruyus ve kosu
Sabahlari maydanoz kurum var o cok iyi
1 dilim kepekli ekmek
1 domates salata
3.4 tane zeytin tuzsuz
Peynir tuzsuz
Yaninda su
40 dk karin egzersizi

Oglen 1 saat yuruyus kosu
Egzersizler
1.2 tane salata acikirsam veya elma

Aksam 4.5 gibi de ekmeksiz yogurt veya corba cok icerim veya baska bisey kizartma haftada bir gun

Ve 1.5 lt su

Kalorilere bakiyorum yediklerime nette yedigimide yakmaya calisiyorum hemen
1 ay 20 gun gibi surede 7 kg verdim
Hedefim 50 kg olmak
Gun icinde 1 dilimden fazla ekmek tuketmiyorun bazen 2.3 gun boyunca yemedigim bile oluyor
Hayatimdan tamamen cikardiklarim
Makarna pirinc pilavi kola tuz
Seker cok cok az

:) subat ayinda basladim 65 kg ile mart 12 sinde 59 kilo oldum
Valla hem yuruyus kosu hem pilates karin egzersizleri kendi capimda :d
Diyette kendi capimda yapiyorum
Sabah 7 de 1 saat yuruyus ve kosu
Sabahlari maydanoz kurum var o cok iyi
1 dilim kepekli ekmek
1 domates salata
3.4 tane zeytin tuzsuz
Peynir tuzsuz
Yaninda su
40 dk karin egzersizi

Oglen 1 saat yuruyus kosu
Egzersizler
1.2 tane salata acikirsam veya elma

Aksam 4.5 gibi de ekmeksiz yogurt veya corba cok icerim veya baska bisey kizartma haftada bir gun

Ve 1.5 lt su

Kalorilere bakiyorum yediklerime nette yedigimide yakmaya calisiyorum hemen
1 ay 20 gun gibi surede 7 kg verdim
Hedefim 50 kg olmak
Gun icinde 1 dilimden fazla ekmek tuketmiyorun bazen 2.3 gun boyunca yemedigim bile oluyor

İnşallah en kısa surede verirsin bende 70.5 kg ile geçen pazartesi başladım bu sabah tartildigimda 67 olmusum hiç spor yapmadım sadece yemekten kestim gevrek yiyorum sabah akşam 4 gbi de balıklı yada tavuklu salata yiyorum onun dışında 2.5ltre su iciorm iki tane ceviz yiyorum 1 gibi 7 gibi de yeşil elma yiyorum sora yatiorm :) hedefim 55 bakalm ne kdr surede vericem ama kafamda bitirdim abur cubur hamur islerini

İnşallah en kısa surede verirsin bende 70.5 kg ile geçen pazartesi başladım bu sabah tartildigimda 67 olmusum hiç spor yapmadım sadece yemekten kestim gevrek yiyorum sabah akşam 4 gbi de balıklı yada tavuklu salata yiyorum onun dışında 2.5ltre su iciorm iki tane ceviz yiyorum 1 gibi 7 gibi de yeşil elma yiyorum sora yatiorm :) hedefim 55 bakalm ne kdr surede vericem ama kafamda bitirdim abur cubur hamur islerini
Aynen bende abur cubur kalmadi
Ama gevrekten uzak dur derim daha saglikli seyler ye bence bi omur gevrek yiyerek gecmez :)
Sebzeye yonel ben oyle yapiyorum
Sende cabuk vermissin demek ki iradene sahip cikabiliyorsun

Aynen bende abur cubur kalmadi
Ama gevrekten uzak dur derim daha saglikli seyler ye bence bi omur gevrek yiyerek gecmez :)
Sebzeye yonel ben oyle yapiyorum
Sende cabuk vermissin demek ki iradene sahip cikabiliyorsun

Gevreği birakicam yumurta beyazı peynir fln yicem sabah ekmekle aram yok zaten aslinda oğrenmek istediğim acaba kilo vermem ne kdr zamanda yavaşlar yada durur

Gevreği birakicam yumurta beyazı peynir fln yicem sabah ekmekle aram yok zaten aslinda oğrenmek istediğim acaba kilo vermem ne kdr zamanda yavaşlar yada durur
Zamanin varsa sabah yuruyus yap tempolu 1 saat veya gun icinde muhakak yap varsa vaktin 2 saat
Günde sadece 1 dilim kepekli ekmek yersen cok iyi
Oglen Acikinca yesillige salataliga yonelirsen oda güzel
5 ten sonra yemek yeme derim
Ben gunde 2 ogun yemek yiyorum genel de cunki kuculdu midem
Birde su kalori hesaplamalrina bakabilirsin play store den kalori hesaplama diye cok iyi oluyor her sey var
Varsa vaktin evde pilates bence yap vucud sıkılasıyor ve inceliyor benim bel 78 di simdi 71 incelmeye birebir uzatiyor vucudu seyri bozmazsan verirsin tabi kilo

Eklentiler

• Screenshot_2016-03-14-18-22-26.webp
    Screenshot_2016-03-14-18-22-26.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 36
Zamanin varsa sabah yuruyus yap tempolu 1 saat veya gun icinde muhakak yap varsa vaktin 2 saat
Günde sadece 1 dilim kepekli ekmek yersen cok iyi
Oglen Acikinca yesillige salataliga yonelirsen oda güzel
5 ten sonra yemek yeme derim
Ben gunde 2 ogun yemek yiyorum genel de cunki kuculdu midem
Birde su kalori hesaplamalrina bakabilirsin play store den kalori hesaplama diye cok iyi oluyor her sey var
Varsa vaktin evde pilates bence yap vucud sıkılasıyor ve inceliyor benim bel 78 di simdi 71 incelmeye birebir uzatiyor vucudu seyri bozmazsan verirsin tabi kilo

Tmm plates ve yuruyus yapılan cok saol bi hafta sonra yine yazarım sana kaç kg olduğumu şuan 67 yım bakalm :)

Ya bir şey söylicem, ben de size katılayım mı? Tek başıma motive olamıyorum. Beraberce verelim kiloları. Yaş 20, boyum 1.62, kilom 60. Kilomun 50 olmasını istiyorum.

Ya bir şey söylicem, ben de size katılayım mı? Tek başıma motive olamıyorum. Beraberce verelim kiloları. Yaş 20, boyum 1.62, kilom 60. Kilomun 50 olmasını istiyorum.
Sen daha cabuk olursun yasin genc :) hos bende yaşlı olmasam da :KK70: ben 27
Pilates ile baslayabilirsin

Sıkıllasmak ve incelmek icin kesinlikle on numara cozum
Bende 59 kg hedefim 50 :) boyumuz ayni

Aksam sinir harbiyle uyudum sabah gulerek basladim gunee Gunaydiiinnnn :)))) 1 gunde 1 kg dan fazlasini yakmisim tartim hassas olmadığı icin göremiyorum tam olarak..
Dunki yaktigim kalorilerden olsa gerek daha Mart 'n 12 sinde 59 idim bugun 58 ila 57 arasiyim :d

Kızlar ben bi haftadır diyete başladım 3.5 kg verdim benimle beraber diyete katilirmisiniz
tabikide gel.maşallh nasıl 1 haftada 3 kılo verdın anlatırmısın.ben anca haftada 700gr verıyorum.

senınle başlangıç kilolarımız aynı ve hedeflerımızde aynı sayılır bende 57 olsam yeter dıyorum :)
gevrek ben daha öncekı dogumumda denemıştım.çok ıyı vermıştım.ama ben 2 ogun degıl tek ögun yıyordum.oda akşamları yogurdun içine katarak bi ögun yapıyodum..sen neler yapıyosun.

gel canım tabıkı.hoşgeldin.benımde boy 1,62.verırısın tabıkı hemde çok kolay.ah o yaşta dıyet neır bılmezdım ;:;))

Sen daha cabuk olursun yasin genc :) hos bende yaşlı olmasam da :KK70: ben 27
Pilates ile baslayabilirsin

Sıkıllasmak ve incelmek icin kesinlikle on numara cozum
Bende 59 kg hedefim 50 :) boyumuz ayni

ya bende plates aletlerı yok nasıl yapıcam...
benımde boy 1,62..yaşım artık 36 olacak. :)) 57 olsam yeter bana :)

Aksam sinir harbiyle uyudum sabah gulerek basladim gunee Gunaydiiinnnn :)))) 1 gunde 1 kg dan fazlasini yakmisim tartim hassas olmadığı icin göremiyorum tam olarak..
Dunki yaktigim kalorilerden olsa gerek daha Mart 'n 12 sinde 59 idim bugun 58 ila 57 arasiyim :d
maşallh ne guzel.tebrık ederım..

gunaydınn..bugun yıne 1 dılım ekmek
mınık bi domates ve yarım salatalıkla form çayı içtim..

Back
X