Gunaydinn :) benim de pilates aletlerim yok :)gunaydınn..bugun yıne 1 dılım ekmek
mınık bi domates ve yarım salatalıkla form çayı içtim..
Basta sadece selulutlerim gitsin diye baslamistim ama baktim sikilasiyor sekle giriyor zayiflatiyor daha ozen gosterdim.
Benim sadece 5 kg kum torbam var oda cok cok onceden alinmis biseydi onu kullanmasan da olur sorun degil onemli olan her gun yapman. Ben top'suz yapiyorum cunki top ile yapilan hareket cok daha kolay oluyor kalori atimi daha zor . Sana sadece lazim olacak sey lastik. Eski bir carsaf vardi kestim ucundan ben onunla yapiyorum yukaridaki video yu izle anlicaksin :) kilotlu çorap ile yapanda varmış. Kucuk top almanada gerek yok ben kucuk bi yastik koyuyorum her gun duzenli 1 saat basta cok zorlanicaksin kolun bacagin kalkmicak mumkun diil yapamam diceksin ama 1 hafta gectikten sonra alisicak vucut yuruyus ile de birleştirdin mi kaslar acilir zayiflamakta cok daha kolay olacak. Hareketler ilk zaman zor olcagindan yavas yavas dinlenerek yapicaksin ama yeter ki yap ozaman iyi sonuc saglar birde kalori hesabi yaptin mi tamama dir
1 saat pilates 250 kalori yakiyor onu yakipta ekmek hamur yiyip olmaz :)
Dengeliceksin iste yaktigini geri almamak lazim
Menum :
Sabah 7'de 1 saat yuruyus + kosu (500 kcal)
1 dilim (kalin) kepek ekmek 90 kcal (35g)
1 cay kasigi tereyag 30 kcal (4 gr)
1 tatli kasigi bal 15 kcal (5g)
Ekmek uzerine sürüp yedim
Ve su
Simdi de 40 dk karin egzersizleri yapicam
Yediklerimi yakiyim cok yedim ya

Son düzenleme: