Tek başına kilo veremeyenler

Günü yine ben açayım :)
Sabah 2 dılım ekmek
Peynır
Domates salatalık ve bitki çayı

Öğlen
Yarım porsıyon taze fasulye
1 dılım ekmek
Cacık
Çok Can'ım çekti 2 kaşık pilav

30 dk karın bacak egzersızı

bende katılmak istiyorum :( polikistik over'liyim 1.68boy 62kiloyum özellikle basenlerimden çok şikayetçiyim :( 53-54 kilo olmak istiyorum ama o hırs yok bende neden yapamıyorum :/

benimde vermem lazım öncelikle 6 kilo var :KK43:
nerdeydin sen :) ne yaptın.hadi başla artık

bende katılmak istiyorum :KK43: polikistik over'liyim 1.68boy 62kiloyum özellikle basenlerimden çok şikayetçiyim :KK43: 53-54 kilo olmak istiyorum ama o hırs yok bende neden yapamıyorum :/
hoşgeldın canım..kılon hiç kotu degıl.sen bacak egzersızlerı yapacaksın bol bol.dıyetle istadıgın kıloya ulaşırsın..ama bacak egzersızı yap

Bende katılsam iyi olacak...
hoşgeldin tabıkı gel.kaç kılosun.boy kaç

nerdeydin sen :) ne yaptın.hadi başla artık

hoşgeldın canım..kılon hiç kotu degıl.sen bacak egzersızlerı yapacaksın bol bol.dıyetle istadıgın kıloya ulaşırsın..ama bacak egzersızı yap

hoşgeldin tabıkı gel.kaç kılosun.boy kaç
Geldim geldim grip oldum kaç gündür tekrar basliyorum inşallah

bende geldim :) kızlar bende bu pazartesi 78.4 kilo ile diyete başladım. bugün 77.5 kilo idim sabah tartıda. Bende çok yemek yiyen biri değilim ama evlendikten sonra bir süre kullandığım hormon ilaçlarını bırakınca çok kilo aldım şimdi bu ağırlıklar gitsin istiyorum bende umarım başarırız birlikte

hoşgeldın canım..kılon hiç kotu degıl.sen bacak egzersızlerı yapacaksın bol bol.dıyetle istadıgın kıloya ulaşırsın..ama bacak egzersızı yap [/QUOTE .!.:
çok acil vermem gereken bir kilo yok ama almakta istemiyorum hırs yapıp vericem :))

GÜNAYDINLAR BAYANLAR :KK49::KK49::KK49:
Günaydın :) başladığım

bende geldim :) kızlar bende bu pazartesi 78.4 kilo ile diyete başladım. bugün 77.5 kilo idim sabah tartıda. Bende çok yemek yiyen biri değilim ama evlendikten sonra bir süre kullandığım hormon ilaçlarını bırakınca çok kilo aldım şimdi bu ağırlıklar gitsin istiyorum bende umarım başarırız birlikte
Gidecek ınşallah kilolar.

Selam
Sabah komşu börek getırdı ondan sadece çayla yedim. Ah yemez olaydım kalbim çarpıntı yaptı çok yemedım ama epey yağlıymış mahvoldum
Sabah ara öğün yapmıyorum çook aç degılsem öğle yemegını beklıyorum. Zaten börekten doygundum

sabah bi dilim kepek ekmek 2 parça beyaz peynir 5 tane zeytin 4 tane çeri domates az marul şekersiz çay
ara yarım galeta
öğle yarım kase tavuk suyu çorbası az tavuk pane ayran

Sabah 1 dilim kepek ekmeği ve bir portakal yedim. Ara öğünde 1 muz öğlende 1 dilim ekmek 200 gram yoğurt yedim 3 tane de küçük kornişon turşu.

sabah bi dilim kepek ekmek 2 parça beyaz peynir 5 tane zeytin 4 tane çeri domates az marul şekersiz çay
ara yarım galeta
Afıyet olsun

Sabah 1 dilim kepek ekmeği ve bir portakal yedim. Ara öğünde 1 muz öğlende 1 dilim ekmek 200 gram yoğurt yedim 3 tane de küçük kornişon turşu.
Afıyet olsun. Sabah meyve yemek saglıklıymış aslında ama bi türlü alışkanlıgım yok

iyi akşamlar kızlar.sanırım bana diyet pahalıya patladı.
midemi ve bağırsakları mahvettim. ishal kusma vs. çok halsiz düştüm.
sıvı kaybıda çok fazla.şimdi kendimi toparlamaya çalışıyorum.sanırım beslenmeme daha çok dikkat etmem lazım

ara yarım galeta
ara 200 gram yoğurt yarım galeta
akşam az çorba az patlıcan yemeği cacık
ara 2 çiğ köfte ve biraz çerez
2 lt su yarım saat tempolu yürüyüş

Back
X