Tek başına kilo veremeyenler

iyi akşamlar kızlar.sanırım bana diyet pahalıya patladı.
midemi ve bağırsakları mahvettim. ishal kusma vs. çok halsiz düştüm.
sıvı kaybıda çok fazla.şimdi kendimi toparlamaya çalışıyorum.sanırım beslenmeme daha çok dikkat etmem lazım
aa geçmiş olsun.sen sıkı bi diyet yapmıyordun ama yedigin biley dokunmuş olmasın.dikkat et kendıne

sabah bi dilim kepek ekmek 2 parça beyaz peynir 5 tane zeytin 4 tane çeri domates az marul şekersiz çay
ara yarım galeta
öğle yarım kase tavuk suyu çorbası az tavuk pane ayran
ara 200 gram yoğurt yarım galeta
akşam az çorba az patlıcan yemeği cacık
ara 2 çiğ köfte ve biraz çerez
2 lt su yarım saat tempolu yürüyüş
Afıyet olsun herşey çk guzelde tek akşamdan sonra yedıklerın olmasaymış süpermiş :))

Bende 3-4 gundür kılom gram oynamıyo bugün protein agırlıklı gıdeyım dedım ama zor yahu bu dukancılar nasıl dayanıyoki :))

Sabah 1 haşlama yumurta
Çok az peynır.
Bi çeri domates
1 kuçuk salatalık çay
Ara 2 cevız 2 kuru kayısı bitki çayı
Öglen ızgara tavuk ve ayran . Çok zor yedım

tabikide gel.maşallh nasıl 1 haftada 3 kılo verdın anlatırmısın.ben anca haftada 700gr verıyorum.

senınle başlangıç kilolarımız aynı ve hedeflerımızde aynı sayılır bende 57 olsam yeter dıyorum :)
gevrek ben daha öncekı dogumumda denemıştım.çok ıyı vermıştım.ama ben 2 ogun degıl tek ögun yıyordum.oda akşamları yogurdun içine katarak bi ögun yapıyodum..sen neler yapıyosun.

Geç cevap ladigim için özür dilerim maillerime bakmiyordum 7 martta baslamistim diyete o günden beri iki öğün devam ediyorm spor yok toplam 7 kilo verdim 63.5 kg oldum :-)

Geç cevap ladigim için özür dilerim maillerime bakmiyordum 7 martta baslamistim diyete o günden beri iki öğün devam ediyorm spor yok toplam 7 kilo verdim 63.5 kg oldum :-)
Maşallah çok guzel kılo vermışsın. Şu dıyetını bıraz açsan. Ne yıtıp ne içiyorsun. Ikı ogunden hangı ofunu boş gecıyorsun. Ara ögun varmı. Ben yavaş gııyorum yaa

Günaydın. Bu hafta fazla veremedım. Regl yuzunden bi gunde şiştım ya. 66.6 kılom. Daha bi kaç gun önce 66.2 çıkıyodum :(

Neyse yınede devam. Sabah 2 kuzarmış ekmek
Omlet
Çok az catal ucuyla bal
Az peynır

benide aranıza alıın.yaşım 29 104 kiloyum 3 çocuğm var 3üçe sezaryen ve hamilelikte aldğm hiçbi kiloyu veremedim.bu sefer karalıyım böyle bi sayfa arıyodum aktif yazılan.boyum 1.64 hedefm 35 klo vermek.benim için güç bi karar olsada koşu bandı aldm iki gündür kullanıyorum yemekleride kıstım bakalım artık bi hafta sonra tartlcm merak edyrm açıkçası verebilecekmiym:KK47::KK17:

Merhaba arkadaşlar, bugün sabah tartıldım ve 1 kilo daha gitmiş. Toplamda 4 kilo oldu. İnşallah hep böyle veririm. Daha 10 kiloya var ama olsun güzel motivasyon oluyor. :)

benide aranıza alıın.yaşım 29 104 kiloyum 3 çocuğm var 3üçe sezaryen ve hamilelikte aldğm hiçbi kiloyu veremedim.bu sefer karalıyım böyle bi sayfa arıyodum aktif yazılan.boyum 1.64 hedefm 35 klo vermek.benim için güç bi karar olsada koşu bandı aldm iki gündür kullanıyorum yemekleride kıstım bakalım artık bi hafta sonra tartlcm merak edyrm açıkçası verebilecekmiym:KK47::KK17:
Hoşgeldın canım. Benımde 3 çocuk ve 3 de sezeryan. Ama ilk ikisinı çom kolay vermıştım. Şimdi çok zorlanıyorum. Yaş 36 olacak. Yaşının kıymetını bıl kararlı ol çabuk gıder.koşu bandı alarak ne ıyı etmışsın. Çok işine yarar

bir ay içinde kilo kaybın kaç oldu bu beslenmeyle canım
Ben yavaş verıyorum yaa :(
Regl döneminde tartılmamanı öneririm, vücut çok şişiyor, çok su topluyor. Reglin geçtikten sonra tartıl bak kilo bile vermiş oluyosun.
Gercekten öyle. Hem sınır oldum tartıya çıkarken hemde dayanamıyorum merak edıyorum.
Merhaba arkadaşlar, bugün sabah tartıldım ve 1 kilo daha gitmiş. Toplamda 4 kilo oldu. İnşallah hep böyle veririm. Daha 10 kiloya var ama olsun güzel motivasyon oluyor. :)
Maşallah devamı gelır tabı

Sen nasıl beslenıyorsun anlatsana. Ne kadar sürede verdın bu 4 kıloyu

bide 3 gün önce almama rağmen bandm bozulmasaydı çabuk vereceğime inanıyodum çünkü yürürken acaip efor sarfettiriyordu.nekadar şansızım yaa:KK61:ama diyetimi ve yaptğm hareketleri bırakmaycm ve dışarda yürümeye fırsat yaratacam en azından servis gelene kadar.pazar günü tartlcam inşlh bi fark atarım:KK9:

bide 3 gün önce almama rağmen bandm bozulmasaydı çabuk vereceğime inanıyodum çünkü yürürken acaip efor sarfettiriyordu.nekadar şansızım yaa:KK61:ama diyetimi ve yaptğm hareketleri bırakmaycm ve dışarda yürümeye fırsat yaratacam en azından servis gelene kadar.pazar günü tartlcam inşlh bi fark atarım:KK9:
aa neden bozulduki.yürüyüş çok ıyı oluyo ama ben zaman fazla ayıramıyorum. Buyukler okula gıdıyo sabah. Kuçuk evde.ögleye kadar yemek hazırla ev derken öglen oluyor.öglen küçügü uyut çocukların ödevi. Bırakamıyorum

aa neden bozulduki.yürüyüş çok ıyı oluyo ama ben zaman fazla ayıramıyorum. Buyukler okula gıdıyo sabah. Kuçuk evde.ögleye kadar yemek hazırla ev derken öglen oluyor.öglen küçügü uyut çocukların ödevi. Bırakamıyorum
bilmiyorumki sıfır ürün sadece 3 kere kullandm ama 15 dk dan sonra çok kouyodu kablo yanar gibi :110:pes etmek yok akşam ayarlaycm dışarı çıkacam bi arkadaşla.bulundğm yer yürüyş yaplcak imkana çok müsait değil ama çıkıcam yapacak bişi yok.bende ev hanımıyım iş güç çocklar yemk ödevler derken vakit ayrmak zor oluyr.seni anlıyorm yani:KK66:ama bu yıl kendimede vakit ayrmalıyım artık kilolar aldı başını gtti.bihaftayı bekleyemedm bugin ikinci günm 800 gr gtmiş bu iyimi acaba?:KK73:

Sen nasıl beslenıyorsun anlatsana. Ne kadar sürede verdın bu 4 kıloyu
Aslında çok hızlı değil. 5.5 haftada verdim bu 4 kiloyu. Yaptığım şey aslında porsiyonları küçültmek, ve mümkün olduğunca az fastfood tüketmek. Bir de elimden geldiğince spor yapmaya çalışıyorum. Normalde ağırlık çalışırdım ama şu son 2 haftadır çok sınavım olduğu için spor salonunda uzun kalamıyorum. O yüzden 45-50 dk koşu ile yürüyüş arası takılıyorum. Acayip hızlı kilo verdiriyor. Önceden ağırlık çalıştığım için kilo verip yağ yakarken bir yandan da kas oluştuğundan tartıda büyük değişiklikler göremiyordum. Ama şimdi 2 haftadır ağırlık çalışamayıp inanın haftada sadece 2 kere ya da 3 kere 45-50 dklik koşular yaparak kilo verdim.

bilmiyorumki sıfır ürün sadece 3 kere kullandm ama 15 dk dan sonra çok kouyodu kablo yanar gibi :110:pes etmek yok akşam ayarlaycm dışarı çıkacam bi arkadaşla.bulundğm yer yürüyş yaplcak imkana çok müsait değil ama çıkıcam yapacak bişi yok.bende ev hanımıyım iş güç çocklar yemk ödevler derken vakit ayrmak zor oluyr.seni anlıyorm yani:KK66:ama bu yıl kendimede vakit ayrmalıyım artık kilolar aldı başını gtti.bihaftayı bekleyemedm bugin ikinci günm 800 gr gtmiş bu iyimi acaba?:KK73:
Yetkili servısını aradınmı bi baksınlar. 800gr muthişş :)) devamı gelecek ne guzel.burdada yuruyuş yapılacak yer yok

Aslında çok hızlı değil. 5.5 haftada verdim bu 4 kiloyu. Yaptığım şey aslında porsiyonları küçültmek, ve mümkün olduğunca az fastfood tüketmek. Bir de elimden geldiğince spor yapmaya çalışıyorum. Normalde ağırlık çalışırdım ama şu son 2 haftadır çok sınavım olduğu için spor salonunda uzun kalamıyorum. O yüzden 45-50 dk koşu ile yürüyüş arası takılıyorum. Acayip hızlı kilo verdiriyor. Önceden ağırlık çalıştığım için kilo verip yağ yakarken bir yandan da kas oluştuğundan tartıda büyük değişiklikler göremiyordum. Ama şimdi 2 haftadır ağırlık çalışamayıp inanın haftada sadece 2 kere ya da 3 kere 45-50 dklik koşular yaparak kilo verdim.
Aynen bende senın şekilde beslenıyorum. Benımde kılo verme surecım 4 hafta oldu.ben yavaş gıdıyo kılolar dıye bıde uzuluyodum

İyi akşamlarr. Bugun eşim evde olunca pek gıremedım. Öglende küçük uyuyunca fırsat bu fırsat dıyıp. Dışarı çıkıp 1 saat yuruyuş yaptım. İyi oldu valla. Ah işte hep böyle imkanım olsane guzel olurdu.

Back
X