- Emoji Skoru
- 17.821
- Puanlar
- 178
- Konu Sahibi ilginchakkatenn
-
Etrafımda 10 kişi olacağına 2 tane sağlam kişi olsun yeter . [/QUO
bendeki o 2 kiside dengesiz sağlam insanlar değillerEtrafımda 10 kişi olacağına 2 tane sağlam kişi olsun yeter .
o ortamlar ohooo kaç kere değişiyor. üniversite hazırlıkta bir arkadaş grubu vardı 3 kişilerdi ben kendi kendime “ayy bunlarla hiç arkadaş olamam, ne kadar farklıyız” demiştim. üniversite 3’te o kızlardan birisi en yakın arkadaşlarımdan biri oldu hatta son sınıfta daha da yakınlaştık. hiç canını sıkma arkadaşın elbet olur önemli olan güvenilir olması.Ya seviyorum ama tek kaldığımda moralim bozuluyor.Etraftaki herkesin sevgilisi var ben yalnızım mesela insanlar menfaatci ben iyi biriyim, insanlara dokunuyo iyiliğim sonraa gidiyorlar.Sınıfta selamlasırım insanlarla ama samimi olamıyorum.Herkesin bi ortamı var çünkü
Ay. Kuzum insallah ya ikinci sınıftayım ben, ortam kurarım insallaho ortamlar ohooo kaç kere değişiyor. üniversite hazırlıkta bir arkadaş grubu vardı 3 kişilerdi ben kendi kendime “ayy bunlarla hiç arkadaş olamam, ne kadar farklıyız” demiştim. üniversite 3’te o kızlardan birisi en yakın arkadaşlarımdan biri oldu hatta son sınıfta daha da yakınlaştık. hiç canını sıkma arkadaşın elbet olur önemli olan güvenilir olması.