• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek Başına Sosyal Aktivite

Tek basima takilmak kadar zevk aldigim bi sey yoktur benim.
Alisveris olsun, sinema olsun, gidip bi kitap kafede takilmak mesela..
Tabi evlenmeden onceydi bunlar :)
Arkadas yok muydi? Tabi vardi. Ama zevkler uymaz. Herkesin memnun olacagi seyler bulana kadar insanin bi sey yapasi gelmiyor.
Ama tabi surekli tek basina olmak da insani bunalima sokar :)

Merhabalar...
Bugüne kadar hiç tek başıma aktiviteler yapmadım. Hep arkadaşlarım olurdu yanımda. Sinemaya,alışverişe falan giderdik. Ama bu yıl mezun olduk ve dağıldık. Herkes kendi işinin gücünün derdinde. İşi gücü olmayanlar da maddi yönden sıkıntıda. Bu yüzden ben de ısrar edemiyorum çıkalım,şunları yapalım diye.Benim de pek maddi imkanım yokki onlarınkini karşılayayım. Sevgilim de yokki onunla çıkayım. Kısaca yalnız kaldım. :110:
Yıllarca derslerden fırsat bulamadım. Şimdide etrafımda kimse kalmadı. Ben de aman ben bana yeterim dedim gittim tiyatroya bilet aldım. (yalnız kovboy is here) :KK25:
Siz de böyle tek başınıza takılıyor musunuz? Başka neler yapabilirim?Maddi olarak beni zorlamayacak şeyler olsun istiyorum. İşe girmeden vaktimi değerlendireyim diyorum.

Ben çevremde bir sürü arkadaşım varken bazen yalnız takılmaya ihtiyaç duyuyorum. Kimseye haber vermeden çıkıp o an canım ne isterse onu yapıyorum. Arada lazım bence:) bi kitap alıp güzel ve sakin bir cafede oturup kitap okuyabilirsin, pilatese gidebilirsin mesela hem çok faydalı hem de ordaki insanlarla kaynaşabilirsin (maddi olarak durumunu bilmyorum ama pilates kursları aylk 70-100 arası oluyor genelde), kursa gidebilirsin diksiyon işaret dili vs, aslında arkadaşlarınla yaptığın çoğu şeyi tek başına yapabilirsin )0:)

Yaaa bnm mesajlarimin hocbiri cikmiyor bi merhaba yazisi cikmis. Istanbulda kitap kafe nerelerde var diye sormustum

Ben çevremde bir sürü arkadaşım varken bazen yalnız takılmaya ihtiyaç duyuyorum. Kimseye haber vermeden çıkıp o an canım ne isterse onu yapıyorum. Arada lazım bence:) bi kitap alıp güzel ve sakin bir cafede oturup kitap okuyabilirsin, pilatese gidebilirsin mesela hem çok faydalı hem de ordaki insanlarla kaynaşabilirsin (maddi olarak durumunu bilmyorum ama pilates kursları aylk 70-100 arası oluyor genelde), kursa gidebilirsin diksiyon işaret dili vs, aslında arkadaşlarınla yaptığın çoğu şeyi tek başına yapabilirsin )0:)
Plates şu an için imkansız gibi ama işe girince düşünüyorum. Cafe ortamında kitap okuyamıyorum sessiz,hareketsiz bir yer olması lazım. Teşekkürler fikirler için :)

Teşekkürler cevap için
UOTE="Cledyana, post: 37815844, member: 631952"]Beyoğlu,Taksim civarında bir çok yer var.[/QUOTE]
tes

Gece 3'te sevimli bir film izleyip, sabah 5'te sahile inip ordaki balık tutan amcalar ve köpeklerle günün doğmasını bekledikten sonra şirin bir mekana giderek kahvaltı yapıp yalnız yalnız tekrar evime dönüp uyuduğum bu günde bu başlığı okuduğumda şöylee bir gülümsedim.

Gece 3'te sevimli bir film izleyip, sabah 5'te sahile inip ordaki balık tutan amcalar ve köpeklerle günün doğmasını bekledikten sonra şirin bir mekana giderek kahvaltı yapıp yalnız yalnız tekrar evime dönüp uyuduğum bu günde bu başlığı okuduğumda şöylee bir gülümsedim.
Güzel bir yerde oturuyorsunuz anlaşılan şanslısınız ben gün doğumu için 5'te yola çıksam 7-8 gibi anca sahile varırım,gün doğumu falan kalmaz :KK48:

Back
X