• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek Başına Sosyal Aktivite

Benim de eşim var ama genelde her şeyi tek yaparim çünkü eşimin vakti yok.
Alisverise tek giderim. Muzelere, Balat sokaklarina, Eyüp'e Pierre Loti'ye, Boğaz'a. Uzak yerlere. Mezarliklara..
Ben hep tek gezerim. 2.bir kişi beni rahatsiz ediyor ( esim disinda ) ama sinemaya tek gidemem, eşim olmazsa gidemem. Ona da gece seanslarina gidiyoruz... Boyle yani...
Balat sokaklarına fotoğraf çekmeye gidebilirim aslında teşekkürler :KK51:

Bayilirim tek takilmaya ben. Kafama eser cantami alir cikarim, guzel bi cafede oturur kahvemi icerim etrafi izlerim. Param yoksa vitrinlere bakarim, varsa alisveris yaparim. Tiyatroya ve sinemaya giderim ilgimi ceken oyunlar veya filmler varsa. Pilatese gidiyorum kimseyi tanimadigim bir spor salonuna. Sevgilim de var ama kendime bana ozel anlar ve alanlar da yaratiyorum. Bi deneyin bunun keyfine varinca baskalarini istemezsiniz bile :)

Bayilirim tek takilmaya ben. Kafama eser cantami alir cikarim, guzel bi cafede oturur kahvemi icerim etrafi izlerim. Param yoksa vitrinlere bakarim, varsa alisveris yaparim. Tiyatroya ve sinemaya giderim ilgimi ceken oyunlar veya filmler varsa. Pilatese gidiyorum kimseyi tanimadigim bir spor salonuna. Sevgilim de var ama kendime bana ozel anlar ve alanlar da yaratiyorum. Bi deneyin bunun keyfine varinca baskalarini istemezsiniz bile :)
Süpermiş :KK51:

En sevdigim seylerden biridir yalniz takilmak.
Ogrenciyken Ankarada Yuksel caddesi ya da Karanfilde otururdum, dergi alir karıştırır , muzik dinlerdim.
hala yalnız gezmeyi, alisveris yapmayı, yemek yemeyi cok severim. Hele azcik da manzara varsa tadindan yenmez.

ben univde aksamlari kafa dinlemek icin bazi zamanlar tek basima takilirdim bir cafeye gidip canli muzik dinlerdim gec saatlere kadar insan yalnizken daha mutlu oluyormu bilmem ama yalnizken daha huzurluyum

Merhabalar...
Bugüne kadar hiç tek başıma aktiviteler yapmadım. Hep arkadaşlarım olurdu yanımda. Sinemaya,alışverişe falan giderdik. Ama bu yıl mezun olduk ve dağıldık. Herkes kendi işinin gücünün derdinde. İşi gücü olmayanlar da maddi yönden sıkıntıda. Bu yüzden ben de ısrar edemiyorum çıkalım,şunları yapalım diye.Benim de pek maddi imkanım yokki onlarınkini karşılayayım. Sevgilim de yokki onunla çıkayım. Kısaca yalnız kaldım. :110:
Yıllarca derslerden fırsat bulamadım. Şimdide etrafımda kimse kalmadı. Ben de aman ben bana yeterim dedim gittim tiyatroya bilet aldım. (yalnız kovboy is here) :KK25:
Siz de böyle tek başınıza takılıyor musunuz? Başka neler yapabilirim?Maddi olarak beni zorlamayacak şeyler olsun istiyorum. İşe girmeden vaktimi değerlendireyim diyorum.
tabiki de tatlim ben tek basima geziye gidiyorum hic bilmediim bi yere. aliyorum sirt cantami gidiyorum. gayet de eglenceli geciyor. yeni insanlarla tanisma olasiligi fazla.

bi tek tek başına yemek yemek bana ızdırap geliyor,sanki bulunduğum yerde herkes beni izliyor gibime geliyor :D

yalnızlık kadar kötü birşey yok bence...
illalah geldi artık...sessizliğini dahi paylaşacak bir dost arıyor insan...ben bu yalnızlığı hiç sevemedim kesinlikle...

yaşadığım yerde gidecek bi yer yok, arkadaşlarım uzaktalar ki onlarlada zaten evde toplanırız yer olmadığı için.. en büyük aktivitem KK :DEn Büyük KK

yaşadığım yerde gidecek bi yer yok, arkadaşlarım uzaktalar ki onlarlada zaten evde toplanırız yer olmadığı için.. en büyük aktivitem KK :DEn Büyük KK
O da çok zor yaa biz büyük şehire alışmışız her şey elimizin altında ama bu sefer de maddi imkanlar falan olmuyor.

Tek basima takilmak kadar zevk aldigim bi sey yoktur benim.
Alisveris olsun, sinema olsun, gidip bi kitap kafede takilmak mesela..
Tabi evlenmeden onceydi bunlar :)
Arkadas yok muydi? Tabi vardi. Ama zevkler uymaz. Herkesin memnun olacagi seyler bulana kadar insanin bi sey yapasi gelmiyor.
Ama tabi surekli tek basina olmak da insani bunalima sokar :)

Tek basima takilmak kadar zevk aldigim bi sey yoktur benim.
Alisveris olsun, sinema olsun, gidip bi kitap kafede takilmak mesela..
Tabi evlenmeden onceydi bunlar :)
Arkadas yok muydi? Tabi vardi. Ama zevkler uymaz. Herkesin memnun olacagi seyler bulana kadar insanin bi sey yapasi gelmiyor.
Ama tabi surekli tek basina olmak da insani bunalima sokar :)
İşte arkadaş var da ya zaman uyuşmuyor ya da zevkler. Evlenene kadar böyle napalım. :KK45:

O da çok zor yaa biz büyük şehire alışmışız her şey elimizin altında ama bu sefer de maddi imkanlar falan olmuyor.
haklısın valla.. neyseki ailem buralı değil o nedenle tatillerde falan burda olmuyorum.. ki büyük şehirde tek başına takılmaktanda sıkılmam ama bi yerde oturucaksan tabi yalnız basına olmuyo :(

Bende arkadassizlardanim
Bazilari maddi acidan gittigimde eslik edemiyo
Bazisinin cocugu var bide pesimizde ugrasilmiyo
Bazen yalniz seviyorum
Kitapcilari gezim, alisveris yapim bazen sıkılıyorum
Tak basima hic sinemaya gitmedim muze vs hic boyle bisye kalkismadim
Ama baska bir semte,sosyete pazarina vs sirf gezmek icin gittim
Kulakligim ve muzik arsivim saolsun

Bende arkadassizlardanim
Bazilari maddi acidan gittigimde eslik edemiyo
Bazisinin cocugu var bide pesimizde ugrasilmiyo
Bazen yalniz seviyorum
Kitapcilari gezim, alisveris yapim bazen sıkılıyorum
Tak basima hic sinemaya gitmedim muze vs hic boyle bisye kalkismadim
Ama baska bir semte,sosyete pazarina vs sirf gezmek icin gittim
Kulakligim ve muzik arsivim saolsun
Sinema,tiyatro vs. de deneyin gerçekten iyi geliyor.

Sinema,tiyatro vs. de deneyin gerçekten iyi geliyor.
Cesaretsizim ve usengecim
Gecen yil bi cesaret spor salonuna yazildim 2 ay kadar gittim
Sonra ondanda sıkıldım

Benim erkek kardesim tek basina gider sinema,eminonu,sirf iskender yemeye kadikoye gider usenmez bazen imreniyorum
Hatta az once baliga gitti uskudara tek basina

Hic benzememisim

Back
X