- 18 Şubat 2018
- 13.562
- En iyi cevaplar
- 2
- 62.548
- 598
- 45
- Konu Sahibi Dertlerler
-
Fethiye, Marmaris, Datça hepsini çok iyi biliyorum ama sizin istediğiniz tatile bağlı. Kafa dinlerim, gece hayatı sevmem derseniz cennet gibi koyları olan Datça'ya gidin derim ama şöyle gitmişken vur patlasın çal oynasın eğleneyim derseniz Marmaris ve ya Fethiye derim ama Fethiye her haliyle çok özel bir yer. Ölüdeniz tarafını tercih edersiniz feci trafik var yalnız, 10 dklık yolu 1 saatte gidebildik anca, deniz kenarı güzel bir otel ayarlayabilirseniz Ölüdeniz derim. Bu arada tekne turuna mutlaka gidin, aşırı eğlenceli bir aktivite.Siz nerelere gittiniz var mı önerileriniz
İki senedir rotamız orası, ben sılılmadım asla ama bakalım önümüzdeki sene gelirsek görüşürüz kısmetseYine gel, misafirim ol
Deniz seven fethiyede yazın sıkılmaz zaten :) her gün bir plajİki senedir rotamız orası, ben sılılmadım asla ama bakalım önümüzdeki sene gelirsek görüşürüz kısmetse
Ölüdeniz yolu açıldı kız, siz tatilciler gittiniz artıkFethiye, Marmaris, Datça hepsini çok iyi biliyorum ama sizin istediğiniz tatile bağlı. Kafa dinlerim, gece hayatı sevmem derseniz cennet gibi koyları olan Datça'ya gidin derim ama şöyle gitmişken vur patlasın çal oynasın eğleneyim derseniz Marmaris ve ya Fethiye derim ama Fethiye her haliyle çok özel bir yer. Ölüdeniz tarafını tercih edersiniz feci trafik var yalnız, 10 dklık yolu 1 saatte gidebildik anca, deniz kenarı güzel bir otel ayarlayabilirseniz Ölüdeniz derim. Bu arada tekne turuna mutlaka gidin, aşırı eğlenceli bir aktivite.
Ya biz geçen sene Foça mahallesinde kaldık, oranın lokasyonu çok güzeldi. Gündüzleri değişik plajları gezip, akşamları da Çalış ve merkeze gidiyorduk gezip eğlenmeye. Bu sene Patlangıçta kaldık, orası çok sapa kalıyor ama yine de araba olunca çok fark etmiyor, sadece eşim çok söylendi nereden buldun burayı diyeDeniz seven fethiyede yazın sıkılmaz zaten :) her gün bir plajki artık belediye kendi işletmesini açtı çoğu yere bütçeyi de sarsmıyor.
Evet var ,villa kiralasan geceliği 7-8 bine bulursun aile tatili olduğunu düşünürsek çok çok uyguna geliyor ki dediğin gibi çok uygun yerler de var. Ha geceliği 20-25 binlik otele geldilerse bilememYa biz geçen sene Foça mahallesinde kaldık, oranın lokasyonu çok güzeldi. Gündüzleri değişik plajları gezip, akşamları da Çalış ve merkeze gidiyorduk gezip eğlenmeye. Bu sene Patlangıçta kaldık, orası çok sapa kalıyor ama yine de araba olunca çok fark etmiyor, sadece eşim öok söylendi nereden buldun burayı diye. Biz ev tutuyoruz, daha ekonomik ve rahat oluyor bize göre. İnsanlar da nedense Fethiye çok pahalı bir yer algısı var ama öyle değil aslında, her bütçeye göre tatil seçenekleri var.
Hadi yaaa, bilseydim görüşürdük vallahi. Rota bizi her gün değişik mahallelerden geçirdi eve giderken, Fethiye'nin öğrenmediğim ara mahallesi kalmadı sayesindeEvet var ,villa kiralasan geceliği 7-8 bine bulursun aile tatili olduğunu düşünürsek çok çok uyguna geliyor ki dediğin gibi çok uygun yerler de var. Ha geceliği 20-25 binlik otele geldilerse bilemempatlangıç mı kız az öteme gelmişsin ya :) evet plajlara sapa kalıyor ama dediğin gibi araba var araba yoksa da dolmuş var. İnsanın içinde olsun yeter ki :)
Bu yaz yol çalışması haddinden fazla sürdü navigasyonlar şaşmış olabilirHadi yaaa, bilseydim görüşürdük vallahi. Rota bizi her gün değişik mahallelerden geçirdi eve giderken, Fethiye'nin öğrenmediğim ara mahallesi kalmadı sayesinde
Evet tek başına tatil biraz göz korkutuyor ama şöyle düşünün kimsenin gönlünü eğlemek zorunda değilsiniz,birileri mutlu olsun diye susup asık suratını, mızmızlanmasını çekmek zorunda değilsiniz.Kafa nereye siz oraya......Çok güzel yazmışsınız neler yaparım diye düşünürken bir sürü şey çıkardınız sağolun çok istekliyim gezmek için mentalim çok yoruldu bu sene inşallah bu tatil iyi gelir bana ve tek tatil üzücü olur algımı kırarım
Yaaa ne demezsin, kaldığımız evin yan tarafında adamın teki bodrum katında tavuk, horoz falan besliyordu. Horoz uyutmadı bizimkini, söylenip söylenip durdu tatil boyunca. Bir de gece olunca o ara sokaklar korku filmi çekilecek kıvama geliyor. Çarpılır mıyız acaba diye geçtik hep ama Çalış'a bir gidiyorsun birleşmiş Milletler gibi, ne tip insan, ne tip eğlence istersen varBu yaz yol çalışması haddinden fazla sürdü navigasyonlar şaşmış olabilirkonu sahibi de kusura bakmaz inşallah çok konuştum
Geröek fethiyeyi de görmüşsün mahalle aralarındaGeçen yaz bir arkadaşımı ağırladım şey diyo " Ee hani normal insanlar gibi herkes" Dedim ne bekliyordun " Sokakta dans eden insanlar karnaval havası falan" Dedi
Çalış tarafında yerleşen yabancılar var hatta ordaki pazarın adı bile "ingiliz pazarı" Şok yaşamanız normal. Gerçek fethiyeliler denize gitmez yaylaya çıkarYaaa ne demezsin, kaldığımız evin yan tarafında adamın teki bodrum katında tavuk, horoz falan besliyordu. Horoz uyutmadı bizimkini, söylenip söylenip durdu tatil boyunca. Bir de gece olunca o ara sokaklar korku filmi çekilecek kıvama geliyor. Çarpılır mıyız acaba diye geçtik hep ama Çalış'a bir gidiyorsun birleşmiş Milletler gibi, ne tip insan, ne tip eğlence istersen var
Vallahi nasıl bir sevap işlediniz de yerleştiniz, her gittiğimde bunu düşünüyorum. Her türlü çok şanlısınız.Çalış tarafında yerleşen yabancılar var hatta ordaki pazarın adı bile "ingiliz pazarı" Şok yaşamanız normal. Gerçek fethiyeliler denize gitmez yaylaya çıkar
Kesinlikle. Tur çok koşturmaca olur. Siz biraz ruhunuza iyi gelecek sakin bir tatil istiyorsunuz bence. Tur daha ziyade o ildeki heryeri görelim modu. Siz tat almaya kendinizi keşfetmeye odaklanın . Ruhunuz bedeniniz dinlensinTurla gitmek istemiyorum kendim istediğim gibi özgürce gezeyim demi sizde öyle daha iyi olur diyorsunuz bu akşam şurada bu sabah burada şeklinde
Ben daha önce Fethiye ye gittim orayı biliyorum Marmaris Datça ilk kez gidicem ben 2 gün Datça 2 gün marmaris diye düşündüm Dalaman Havalimanı dan direk datçaya giderim ordan Marmaris içmelerde kalırım yada merkezdeFethiye, Marmaris, Datça hepsini çok iyi biliyorum ama sizin istediğiniz tatile bağlı. Kafa dinlerim, gece hayatı sevmem derseniz cennet gibi koyları olan Datça'ya gidin derim ama şöyle gitmişken vur patlasın çal oynasın eğleneyim derseniz Marmaris ve ya Fethiye derim ama Fethiye her haliyle çok özel bir yer. Ölüdeniz tarafını tercih edersiniz feci trafik var yalnız, 10 dklık yolu 1 saatte gidebildik anca, deniz kenarı güzel bir otel ayarlayabilirseniz Ölüdeniz derim. Bu arada tekne turuna mutlaka gidin, aşırı eğlenceli bir aktivite.
Ben Fethiyeye gelmiştim geçen sene çalış Plajı ve ölüdenizde vakit geçirmiştim bu sene göcek istiyorum gitmedim Marmaris ten otobüsle gelebilirim değil miBu yaz yol çalışması haddinden fazla sürdü navigasyonlar şaşmış olabilirkonu sahibi de kusura bakmaz inşallah çok konuştum
Geröek fethiyeyi de görmüşsün mahalle aralarındaGeçen yaz bir arkadaşımı ağırladım şey diyo " Ee hani normal insanlar gibi herkes" Dedim ne bekliyordun " Sokakta dans eden insanlar karnaval havası falan" Dedi
Benim önceki gönderilerime bakarsan zaten sorunlarımız vardı boşanma kararından döndük ama hala tam dönmüş sayılmayız yani bu şekilde gazlarsan beni zaten meyilliyimBodrum, Mrmaris Datça hepsi cennet gibidir valla hemmen atlarım düşünmemYalnız ablacığım tatile bile gelmeyen adamla evli kalma naçizane fikrim, at gitsin yanında olacak bir koca bul bana kalırsa. Tatile gelmeyen adam benim için biter.
Teşekkür ederim siz daha önce gittiyseniz öneri deneyim paylaşırsanız sevinirim :)Datçada benim için de badem ezmesi yiyinşimdiden iyi yolculuklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?