Tek başına tatil...

Evli değilim, doğal olarak anne de değilim. Ama böyle bi durumda sanırım teklifi kabul ederdim. Tamam çocuklarınız da çok önemli ama eşinizin de ayrı bi ilgiye ihtiyacı var demek ki. Hem kafa dinlemek istiyor, hem de sizden ilgi görmek istiyor olabilir. O yüzden bence kabul edin. :31:

genelde zaten çocukları anneanneye babaanneye bırakır, beraber zaman geçiririz... 2,3 saatlik de olsa yaparız yani... öle adım attığım heryere çocukları götüren biri değilim... fakat 3 ay önce, kızımı babaanneye bırakıp, oğlumu dr a götürmüştüm.. bu arada kızımın üstüne sıcak çay dökmüşler, yakmışlar çocuğu... tamamen dikkatsizlik... o günden sonra bende böle bi korku başladı... bi de 4 gün olunca, aklıma binbir türlü şey gelecek... sanki ben yanında olursam hiç bişey olmayacak gibi hissediyorum... yanık olayından sonra çok sıkıntı ve acı çekti yavrumm

genelde zaten çocukları anneanneye babaanneye bırakır, beraber zaman geçiririz... 2,3 saatlik de olsa yaparız yani... öle adım attığım heryere çocukları götüren biri değilim... fakat 3 ay önce, kızımı babaanneye bırakıp, oğlumu dr a götürmüştüm.. bu arada kızımın üstüne sıcak çay dökmüşler, yakmışlar çocuğu... tamamen dikkatsizlik... o günden sonra bende böle bi korku başladı... bi de 4 gün olunca, aklıma binbir türlü şey gelecek... sanki ben yanında olursam hiç bişey olmayacak gibi hissediyorum... yanık olayından sonra çok sıkıntı ve acı çekti yavrumm

ama kocanın senin ilgine ihtiyacı var sadece çocuklarının değil ki

siz sevgilisiniz aynı zamanda,sadece anne değilsin kadınsın eşsin...

gitmezsen kocanı ihmal etmiş olacaksın bence

ama kocanın senin ilgine ihtiyacı var sadece çocuklarının değil ki

siz sevgilisiniz aynı zamanda,sadece anne değilsin kadınsın eşsin...

gitmezsen kocanı ihmal etmiş olacaksın bence

Kesinlikle katılıyorum.
Tamam sonsuz güvenebilirsiniz ama aldatmaların çoğu bu sebeplerden oluyor.
O yüzden çocukları önce Allah'a sonra annenize emanet edip gidin.:34:

peki... gitmeye çalışıcamm.. :44:
tşk yorumlarınız için

benım 3 bucuk yasında kızım var aklım onda kalır onsuz gidemem sizinkıler daha küçük aklınız kalır ne kadar anneniz olursa olsun,aklınız başka yerdeyken yaptıgınız tatilden birşey anlamazsınız bence

​Ne alaka ya sen gıdemıyorsan oda gıtmeyecek cocuklar ıkınızın degıl mı e sende cocuk yuzunden gıdemıyorsun oturun evınızde o zaman

Eşinle başbaşa tatil ilişki açısından da iyi olur, çocuklarından 4 gün ayrı kalmak zor olabilir ama eşinin de ilgiye ihtiyacı var. Yalnız gidersen de kesinlikle keşke çocuklar olsaydı vs. şeklinde konuşup bunaltmaman gerekir. Sen gitmeyeceksen de hiç kafana takma, güveniyorsan sorun yok demektir. Ben olsam kesinlikle eşimle başbaşa giderdim, böyle şeylerin ilişkiyi canlandırdığını düşüyorum hemde çok romantik olur:)

Üst üste hamilelikler,lohusalıklar derken,birbirinizi unutmuşsunuzdur.
Ne güzel ki,eşin baştan sana böyle bir teklif sunmuş.
Bence de ilişkinizi tazelemek için bulunmaz bir fırsat.

Çalışmıyor olabilirsin ama 2 küçük bebekle kendini bile unutmuşsundur.
Herkesin,hayattan bir mola almaya ihtiyacı vardır.
Senin de var.

madem çocuklarını bırakmak istemiyosun eşin isteyebilir tatil yapmayı ama çocuk emiyomuş yani nasıl gidebilirsin eşin bence bencil oturn evde illa kafa dinlemek tatile giderek mi olyo çocuklar büyük olsaydı yada bırabilseydn tmm karı koca gidin ama bitek snein çocuğun değil ikinizin cocğu eşinide bu durumu düşnmesi gerek bence

cocuklarin cok kücük aklin onlarda kalir
esininde madem ihtiyaci var birak gitsin ama geldikten sonra kisa mesafede bir minicik bir organizasyon yapin o zaman iki cocugunu annene birak mesela iki gün bir gece gibi
ben olsam böyle yaparim

ilk okuduğumda direk çocuğu emiyor mu diye düşündüm.sonradan söylemişsin zaten o zaman onu 4 gün bırakman imkansız.sağılan sütü çocuk en fazla bir gün, bilemedin 2 gün içer.bir süre sonra annesinden emmek ister.malesef çocuk emmeyi bırakana kadar bir anne bir kaç günlüğüne bir yere gidemez.iyi de eşin bilmiyor mu ki.benim eşimi düşünüyorum bunun farkındaydı acaba eşin bile bile mi sordu.acaba çocuklarla gidilemeyeceğinin farkındaydı da kendi gitmek için mi böyle yaptı.neyse de bence tek yolun öbür çocuğunu bırak ve bebeğini alıp git.biraz sıkıntılı olur ama beraber bir tatil yaparsınız.onsuz içim rahat etmez diye düşünme evet çok zor ama bazı arkadaşların dediği gibi anneliği bir kenara bırakıp eşimize de zaman ayırmalıyız yoksa olmuyor.eşini de yalnız gönderme sakın.güven meselesi değil bu.çocuğun var diye sen gidemiyorsan o da gidemesin

canım eşini yanlız gönderme bencede iki çocukla zor olr tabiki ikiside küçükmüş ama küçük çocuğunu götür büyüğü bırak en iyisi annende yazık ikisini nasıl baş edecek üstelik emen seni arar ne yediriseler yedirsinler emmek ister tek çocuk o kadar zor olmaz madem eşin çok bunalmış gidin tatile 4 gün sabreddeceksin artık ayrılığa :34:

bakamayacağından değil, elbet bakar... bizleri kim büyüttü, annem... sıkıntı kızımın halen emzirio olmam... gece durmadığı zaman sadece çocuğa değil bakana da sıkıntı... aldatma konusuna gelince, bi sorunumuz yok şükür... yani arayış içinde olan, gözleri fır dönen erkeklerden değil... hoş o kadar yakışıklı olmadığı için de sıkıntı yok :9:

Doğru veya değil,bende bırakamam.
Bugüne kadarda hiç çocuklarımı bırakıp tatile gitmedim.
Tatil planı yaparken onların keyif alacakları bir tatil planı hazırlarım yıllardır.

Ama ben eşimide göndermezdim.
Bir aile isek beraber hareket etmeliyiz,
Bana çok ters gelir bir erkeğin tek başına tatile gitmesi.
İstediği kadar bunalsın,göndermem.
Kafa dinlemek istiyorsa gitsin annesinde otursun bir köşede sessiz,sessiz.

seni ve çocukları bırakıp nasıl tatil yapacak eşin bende onu anlamıyorum. çok istiyorsa gitsin ama ben gittiğim otelelrde hiç güzel şeyler görmedim yalnız bir erkeği yalnız bırakmazlar canım. ki ben yeni evliyken eşimin yanındayken rus kadını eşime öyle bir asılıyordu ki en sonunda rus kadına sert yaptım tabi kimseye rezil olmadan ters ters bakıp çevir gözlerini yoksa oyarım dedim :)))) ve hiç yalnız bırakmadım eşimi. eşlere güven sonsuz ama o kadınlar çok mikrop ayartana kadar uğraşıyorlar. ya sende gideceksin yada göndermeyeceksin.

sizin tatile ihtiyacınız yokmu? mesela bebeğim 3-4aylıkken eşim tatile gidelim dedi kalacak yer araba herşey hazır.ben bu sıcakta bebkle bi yere gitmek istemiorum dedim zaten bırakamayız çok minik.ben gideyim dedi esas tatile benim ihtiyacım var zorlu bi hamilelik sonrası uyumayan bir bebk ve sürekli gelen misafirler.sence tatili sen mi hakediosun dedim konu kapandı kimse bi yere gitmedi.ame eşin ısrar ediosa çok ta ihtiyacı varsa tabiki eşine eşlik etmelilsin hem 4gün bişey olmaz.ayrıca kızında büyükmüş gece çok acıkırsa biberon alır olmadı sütünü sağ bırak kaşıkla versinler.zaten gündüzleri yemek yiyodur aç kalaz merak etme.

oldu adam tatile gidecek diye kadın stres yapıyo çocuklarımı bıraksam şunumu yapsam ne gerek var buna eşin görmüyomu durumu çocuk emiyomuş ya onuda al öle git yada hepiniz oturn evde sıkıntıya gerek yok bence evdede kafasını dnleyebilir

Son düzenleme:
Geçen sene çocuklar iki taneydi annneme bıraktık iki günlüğüne bir yere gittik eşimle, gezdik tozduk, yediğimizden gezdiğimizden bişey anladık.
Bu senede üçüncüde olunca, inan tatil tatil olmaktan çıkıp resmen çin işkencesi oluyor.Annemlerle beraber 3 günlüğüne tatile gittik.Yinede zor oldu, ama gitmesemde olmazdı.
Bence annene bırak ve eşinle git 4 gün değil mi?
Bazen ben anneme bırakıyorum en küçüğüm on aylık, ben de durmayan çocuk annemde çok güzel duruyor.Uyuyor...
Bnece her çocuklu eşin bir kaç günde olsa başbaşa kalmaya ihtiyacı var.

mademm çocuklarınaa annen bakacakmışş hiçç durma git derimm ,erkeklere güvenn olmazz ,çocukların ağlarsaa dört günn ağlarr, ya eşinn oradaa biii haltlarr karıştırırsaa çocuklarınlaa birliktee birr ömürr boyuu sendee ağlarsıınnn, onunn içinn takk eşinii kolunaa ,gittt paşaaa paşaaa tatilinii yapp gell ,arkasıı önüü dörtt günn ,bu kadar büyütmee hiçç gerekk yokkk helekii annenn gibii biriisiii çocuklaraa bakacaksaa ...ben olsamm balıklama atlardımm bidaha buu fırsatt elinee geçmeyee bilirr iyii düşünn derimmmm.....:26::26::26::26::26:

Cocuklarimi birakip tatile gitmeyi asla dusunemem.

Kocami yalniz basina tatile gondermeye gelince ne o boyle bir teklifle karsima cikmaya cesaret edebilir ne de ben buna musaade ederim.

Hem evli olmanin nimetlerinden faydalanacak hem de bekar gibi tek basina orda burda gezecek. Yok oyle oda olsun bu da olsun.

Annenin sizinle birlikte gelmesi fikri fena degil. Ama iki minik bebek sahibi insanlar olarak fazla konfor beklemeden tatilin tadini cikarmaya bakin bence.

Fantezi yapmanin alemi yok ; beyefendi o cocuklari yaparken dusunecekti.

Back
X