• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek başına tatil?

Canim oncelikle yurtici mi dusunuyorsun, yurt disi mi? Birde kac gun, butce olarak ne kadar?

Deniz kum degil benim tatillerim, Tr de ya tur yaparim ben, ya da yakin bir sehre kacarim. Boyle bisey mi var aklinda, deniz mi?
Yurt içi düşünüyorum canım üç dört günlük kısa bi tatil olcak deniz kum vs olsa iyi olur tabi ve farklı aktiviteler olabilir bütçe olarak da ortalama bi bütçem var abartıya kaçamam

Yurt içi düşünüyorum canım üç dört günlük kısa bi tatil olcak deniz kum vs olsa iyi olur tabi ve farklı aktiviteler olabilir bütçe olarak da ortalama bi bütçem var abartıya kaçamam
Canim, hem bol gezeyim, hem de yalniz kalmayiyim dersen tur dusun mutlaka, cok guzel turlar var.
Yok yalniz kafa dinleyim dersen, ben Bursa yi cok severim ornegin. Hem yakin, hem hos butik oteller mevcut
Illa deniz dersen, tek basina bayan icin, rahatsiz edilmek istemezsen bayanlara ayri plaji olan otelleri dusunebilirsin.

Mesela Su otelde benim gozum kaldi, ama paraya kiyamiyorum:eek: Israfmi olur 2-3 gun icin diye dusunmemek elde degil.

http://www.angelspeninsula.com/tr/

Canim, hem bol gezeyim, hem de yalniz kalmayiyim dersen tur dusun mutlaka, cok guzel turlar var.
Yok yalniz kafa dinleyim dersen, ben Bursa yi cok severim ornegin. Hem yakin, hem hos butik oteller mevcut
Illa deniz dersen, tek basina bayan icin, rahatsiz edilmek istemezsen bayanlara ayri plaji olan otelleri dusunebilirsin.

Mesela Su otelde benim gozum kaldi, ama paraya kiyamiyorum:eek: Israfmi olur 2-3 gun icin diye dusunmemek elde degil.

http://www.angelspeninsula.com/tr/
Ooo baya güzel bi mekanmış burası ama benim için fazla biraz ama aklımda bulunsun seneye filan da Bursa'yı düşünmemiştim ama araştırayım bi çok teşekkür ederim canım

Niye olmasin canim, kisiye bagli o.
Bir arkadasim yunaniytana gitti, ablam bodruma, ikiside
Hayatimdaki yaptigini en güzel tatildi dediler :KK51:
Bir sürüde arkadas edinmisler.

Ben çok yaptım cnm. Ama tek olduğum için herşey dahil otelleri tercih ettim hep. Biraz sıkıldım biraz kafa dinledim bi kere iki kızla tanıştım onlarla takıldım. Yalnız gidince pek çevreye açılıp gezip tozma durumu olmuo yanımda kimse olmayınca otel sınırlarından çıkmadım. Yanında birileri olmayınca biraz sıkıcı oluo diyebilirim

Ben gittim ve cok memnun kaldim ustelik yurtdisi yeni bir kultur ogrendim tek basima ayakta kalabildigimi gordum, insanlarla tanistim tabi senin bi durusun olmali ve her ortamda kendini garantiye almalisin, ben gunduzleri gezdim aksamlari kalabalik olan yerlerde takildim , bir ortamda eger yanlis biri yaklasmaya calisiyorsa uyardilar , hayatimin en guZel zamanlarindan biriydi su an evliyim gene sansim olsa kesinlikle giderdim

O kadar niyetlenmiştim ki ailemle bi dünya tartışma oldu. Yok orda başıma iş geçermiş yok tek olur muymuş sanki on yaşındayım itiraz edince de azdın sen başına bişey gelcek o olacak deyip duruyorlar cesaret verecekleri yerde

Back
X