tek başına yapabilirmiyim.

GDragon

Kalp Her Zaman SOLdan Atar
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2015
531
477
Selam kızlar :)

Biraz üzgünüm biraz mutluyum.
Bir gün bir festivale gidiyorum ve hediye çekilişleri var... tabi ben hiç bana çıkmaz havalarındayım.
Acaba Gdragon deseler naparım allahım diye düşünürken...
sahnedeki kız mikrofonu Gdragon diye anons edince..
etraftan gelen 18 yaş altı çocuklar gidemez turlara seslerine rağmen sahneye çıktım. Buraya kadar herşey normal.. sonrası hep aksiliklerle doldu..

Uçak ve tur tarihleri birbirine uymayınca tur sahibi ne kadar uğraşsada hala beklemekteyim. (turdaki görevli ablayı çok sevdim)

10 günlük turum 5 güne düşebilir ve ben 5 günlük için okadar yolu neden çekeyim diyorum kendi kendime.. ama..

O kadar çok gitmek istiyorumki.. Uçak biletimi istediğim kadar uzatabileceğimi söylediler... Acaba tek başıma bir hafta daha kalsam yapabilirmiyim... cesarete ihtiyacım var.. sanki birileri beni pohpohlayınca gaza gelip birşeyleri yapabiliyorum gibi hissediyorum...

Sorunum şu ki korkuyorum.. şu ana kadar hiç evden ayrılmadım yaş 27 büyüdüm ama görüntüm 18 yaş altı çocuklar gibi...

Çok uzak ülkeler koreye gidiyorum... ingilizce çok fazla bilmiyorum. Orda yaşayan arkadaşlarım ne kadar gel ben seninle ilgilenirim deselerde insanları rahatsız etmekten korkuyorum...

Kızlar sizce bu fırstaı değerlendirmelimiyim..
Bir hafta daha kalmalımıyım..
Çünkü bir daha belki bir fırsatım daha olmayacak..

Eger gidersen lutfen unnim Ha Ji Won'a selamlarimi ve sevgilerimi ilet. :KK68:

Eger orda ilgilenecek olanlarin yardim tekliflerinin havada kalmayacagina inaniyorsan git bence. Tabi guveniyorsan da. Allah korusun, guvenilecek insanlar olmasi lazim.

Bilet fiyatlari zaten tek basina dudak ucuklatir, baska zaman cok kulfetli olmaz mi? Bence iyi dusun, guzel firsat.
Olumsuzluklara odaklanma ama.

Eger gidersen lutfen unnim Ha Ji Won'a selamlarimi ve sevgilerimi ilet. :KK68:

Eger orda ilgilenecek olanlarin yardim tekliflerinin havada kalmayacagina inaniyorsan git bence. Tabi guveniyorsan da. Allah korusun, guvenilecek insanlar olmasi lazim.

Bilet fiyatlari zaten tek basina dudak ucuklatir, baska zaman cok kulfetli olmaz mi? Bence iyi dusun, guzel firsat.
Olumsuzluklara odaklanma ama.

ha ji wonu tanımıyorum.. :KK70: tanıyormuşum :KK70:
Kimse ilgilenmese bile kendi ayaklarımın üzerinde birşey yapmak istiyorum. korkmadan.
Bu fırsat daha gelmez eminim. biletler zaten çok ama çok pahalı..

ha ji wonu tanımıyorum.. :KK70:
Kimse ilgilenmese bile kendi ayaklarımın üzerinde birşey yapmak istiyorum. korkmadan.
Bu fırsat daha gelmez eminim. biletler zaten çok ama çok pahalı..

O zmn hemen google amcadan bakmalisin. Secret Garden dizisinde oynamisti biliyorsan.

Ya bence super bir firsat, harika bir tecrube olur.

Butun her sey guvenilir sadece cesaret eksikligin varsa bu bahane degil gitmemek icin.

Ha ama guvenlik sıkıntısı varsa ne bileyim gonderecekler guvenilir degilse ya da baska bir problem varsa ailene danis iyi dusun.

ben uzak doğuya eşimle gittim kesinlikleeeee gitmen gerekir.bu fırsatı kaçırma.ayrıca bir arkadaşım resimli sözlük alıp ingiltereye gitti ve 1 ay gezdi tek başına.senin için inanılmaz bir deneyim olacak emin ol.

O zmn hemen google amcadan bakmalisin. Secret Garden dizisinde oynamisti biliyorsan.

Ya bence super bir firsat, harika bir tecrube olur.

Butun her sey guvenilir sadece cesaret eksikligin varsa bu bahane degil gitmemek icin.

Ha ama guvenlik sıkıntısı varsa ne bileyim gonderecekler guvenilir degilse ya da baska bir problem varsa ailene danis iyi dusun.

yok konsolosluk gönderiyor o konuda sıkıntı yok bilet tur güvenli. ama tur 5 gün kadar. gitmişken bir hafta daha kalayım diyorum ama korkuyorum biraz. sadece 1 hafta kendi paramı vereceğim. 1 haftası onlara ait. yemek kalma tur hepsi.

evet baktım bende seviyorum o kadını. sadece ismini bilmiyorum :)

ben uzak doğuya eşimle gittim kesinlikleeeee gitmen gerekir.bu fırsatı kaçırma.ayrıca bir arkadaşım resimli sözlük alıp ingiltereye gitti ve 1 ay gezdi tek başına.senin için inanılmaz bir deneyim olacak emin ol.

Yanımda birisi olsa uzun kalabilirim, tek başıma çok kararsızım acaba, güvenlimi, yapabilirmiyim, kaybolmaktan da korkuyorum :KK70:

olmaz bi şey korkma.ingilizce yardımcı cümleleri ezberle ya da yaz bir kağıda.kendine güven

ingilizce yazılanları anlıyorum ama. konuşamıyorum dilim dönmüyor belkide. tek korkum dil. dil bilsem herşeyi yaparım gibi geliyor.

ingilizce yazılanları anlıyorum ama. konuşamıyorum dilim dönmüyor belkide. tek korkum dil. dil bilsem herşeyi yaparım gibi geliyor.

Merak etme onlarin da dili donmuyor zaten, hatta cok zorlaniyorlar. İngilizcen advanced seviyesi olsa bile yani anadilin gibi olsa bile onlari anlamama ihtimalin var.

Çat pat ingilizce, resimle gostererek olmadi vucut diliyle anlasirsiniz.

Gonderen yer guvenilirse dusunmeden giderdim ..
evet güvenilir. Ama ben yarısında katılacağım. tur şirketi elinden geleni yapıyor. Ama bilet ozmana yok. 2 gün sonrasına. turdan sonra kendi başıma kalmak istiyorum. 1 hafta kadar. Ama biraz korkuyorum ilk defa bir yere tek gideceğim :)

git tabi kii. böyle bi fırsat her zaman ele geçmez yapman gereken tek şey kendine güvenmek senin çok mükemmel bi deneyim olur.

Bence gitmelisin...

Orada mecbur kalacağın için İngilizce konusunda da 1 hafta 10 gün bile olsa kendine bir şeyler katabilirsin.

İstanbulda yaşayabilen bir insan heryere korkmadan gidebilir (nerede yasiyorsunuz bilemedim ama) sizin yerinizde olsam bu fırsatı değerlendirdim. 5gün bile yeterli bence ilk tek kişilik geziniz için. İlerde daha kapsamlı plan program yapar gidersiniz istediğiniz yere. Tanıdıklarınızda varmış,en kötü ihtimalle telefonla ulaşır yardım istersiniz kaybolma vb bir durum olursa.

nasıl yani bu tam olarak ne çekilişi ki? nereye başvurdun ne için?
her yıl festival düzenleniyor. konsolosluğun düzenlediği. ordan girişte isim yazdırıyoruz. bir yere başvurmuyoruz. ücretsiz festivaller. bir kişiye seyahat bazı kişilere özel ürünler, makyaj setleri, dil kursu çekleri veriliyor. konsolosluğun sitesinden bakarsanız ordan duyurular yapılıyor.

X