tek başına yaşayanlar

Eline sağlık benden de güzel anlatmışsın hayatım...

Benimkinin bu kadar bile faydası yok:) Şu an hiç konuşmuyor tv izliyor, artık aynı evde de kalmak istemiyorum ama eşyalarım burda 10 gün daha dayanmam lazım.

Geri adım derken zorluk mu çıkardı? Avukatla görüşeceğiz ailemle, pöf sıkıntı yaratmadan bitse

Alışırsınız umarım çünkü tek başına yaşamak paha biçilmez bence o günlerimi çok özlüyorum bekarken 2.5 yıl kadar yaşamıştım hayatımın en güzel yıllarıymış

Eline sağlık benden de güzel anlatmışsın hayatım...

yaaa green çok sevindim resmen benim içim hafifledi yani
ne kadar güzel karar vermissin netlesince sende de bi rahatlama olmus sanirim.

ben duzelecegine cok inanmistim ama hakkinda hayırlısı olsun kuzum. degismeyecek insanlar icin su kisa hayatini harcamayarak en doğrusunu yapiyosun

Aynen sanıyorsun ki mutluyuz ama meğersem adam aylardır boşanma planı yapıyormuş. Yok ben böyle yaşayamıyorum artık, sürekli tehditle kendimi güvende hissetmiyorum. Tüm planları yaptım avukat bulmaya kadar geldi konu, bu satten sonra pislik yapmaz umarım, bir an önce kurtulmak istiyorum.

Hiç haketmiyormuş hiççççç....Boşanıyorum kararlıyım. Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.

İşte barışalım ben boşanmam duruşmaya gelmem gelsem de istemiyorum derim diye mızıkladı. Boşandıktan sonra 1.5 sene barışalım dedi. Kararlı olduğumu görünce umudu kesti, keşke bu azmini ve enerjisini zamanında evliliğimize kanalize etseydi diye çok demişimdir kendi kendime. Eğer sen de kararlıysan biter ve acısı da zamanla geçer gider merak etme. Seni hep gözümde boylu poslu hoş bi hanım olarak canlandırıyorum tamam acı çek ama güzelim ışığını söndürecek kadar üzme kendini olur mu.

Benim içim kuş gibi şu an :) Ama tek sıkıntım pislik yapmadan bitirebiliriz umarımbu süreci. Hiç suratıma bile bakmadı eve girince, ki bakmasın ama süreçte de zorluk çıkarmaz umarım...

Bu saatten sonra o düzelse de bende bitti. Gözümde ne sevgi,ne saygı, ne güven hiçbir şey kalmadı...

Geldi ama duruşmaya değil mi?Daha da yıpratmaz beni umarım ya Annem zaten hasta babam da öyle, çaktırmıyorlar ama ailede herkesin tansiyonu fırladı, dengesi bozuldu iki günde. Annem ağzından beni hasta etti bu aile diye kaçırdı, kendimden çok onlara üzülüyorum bitse de kurtulsak diye...

Şu an acı çekmiyorum bitirdim gözümde çünkü hiç değeri kalmadı... Moral vermek için mi dediler bilmiyorum ama annemin komşuları hep amannn genç kız gibisin,hiç evlenmemiş gibi duruyorsun falan dediler hep, teşekkür ederim :)

Geldi duruşmaya tabi ki de, bütün o arabesk sadece laftaydı zaten hiçbir zaman elini taşın altına sokmadı anca ağladı işte. Değmiyor yani vaktini harcadığına, o acıyı çekip bitirip hayata devam etmek en güzeli. Moral olsun diye demiyorlardır gerçekten öyle olduğu içindir, daha gencecik insanlarız, bi de büyükler kendimizi böyle adamlarla harap etmemize kızıyorlar yani bende öyle olmuştu. Süslenip püslenip gezelim istiyorlar o yüzden hiç evlenmemiş gibisin diyorlardır.

Az önce konuşmak istedi, planımı yazmıştım zaten dedim, avukatla görüşeceğim dedim niye diyor, dilekçeyle oluyor diyor hayır görüşmek istiyorum dedim, akıl mı aldı nedir

Az önce konuşmak istedi, planımı yazmıştım zaten dedim, avukatla görüşeceğim dedim niye diyor, dilekçeyle oluyor diyor hayır görüşmek istiyorum dedim, akıl mı aldı nedir
Olabilir ama yanlış hatırlamıyorsam birikimlerimiz ayrı yazmıştın bu iyi bişey, çocuğunuz veya üzerinde anlaşamayacağınız bir mülkünüz yoksa avukatsız dilekçe ile de halledebilirsiniz ben öyle yapmıştım, internetten aldığım bi dilekçe örneğini biraz değiştirerek davayı açmıştım :) ama yine de için rahat etsin görüş bi avukatla

Altınlar var düğünden kalma, bir de herkes tazminat iste deyip durdu tazminat hakkında en ufak bilgim yok ailem de avukatla görüşelim dedi bakalım...

Altınlar var düğünden kalma, bir de herkes tazminat iste deyip durdu tazminat hakkında en ufak bilgim yok ailem de avukatla görüşelim dedi bakalım...
Avukatla gorusmenizi tavsiye ediyorum. Isinde iyi ve tarafsiz birinin sozleri,avukat,lehinizedir. Is cirkinlesebilir,dikkatli olmakta fayda var. Iftira bile atabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…