merhaba kızlar...bu aralar öyle bunaldım öyle bunaldım ki...saglımız sıhhatimiz çok şükür yerınde...ama böyle kendimde dahil neden gözünün üstünde kaşın var diye çatıyorum herkese böyle bir insan değildim,evlenmeden önce kurumsal da çalısıyordum zaten çocukluğumda çalısarak geçti işi bırakma kararı aldım evlilikten önce dinleneyim kendime geleyim diye evlendim,adet düzensiz liği için doktora gittiğimde sende piko var çocuk ihtimali zor demişti tabi biz bunu duyunca çalısmalara basladık hamd olsun Allah aratmadı evlilik yılımız dolmadan bebeğimiz oldu...ama böyle bir anda kendimi bir yoğunluğun büyük sorumlulukların içinde bulunca mental olarak patlak verdim sanırım bu ay ...eşim çevrem ev çocuk yani bunların içinde boguluyorum sanki bebekten dolayı uyku hak getire zaten ,sanırım bütün problem burda başlıyor uykusuzluk,eşim diyor sen yat ben bakayım ortalık yıkılıyor sanki etini koparıyoruz çocuğun öyle böyle aglamıyor ben almayınca kucagıma bilemiyorum bu günler geçer mi ama ömrümden 20 yıl geçti sanki böyle söyleyince de isyan edermiş gibi oluyor ama öyle bişey de değil insan yavrusundan isyan edebilir mi bu başka bişey...Allah yardımcı olsun ben ve benim gibilere