Farklı coğrafyalardan olsak da bir şekilde yolumuz kesişti erkek arkadaşımla.Hep anlayışlı oldu kendimi güvende hissettim düşünceliydi de.Onun askerliği atanması benim tayin durumum derken çok ayrı kaldık. Son bir yıldır üç kez gördüm mesafe çalışma hayatı benim ailemin yanında olmam bir şekilde engel oldu görüşmemize ailemin isteği üzerine tayin istememden dolayı da içten içe kırgındı bana çalıltığım bölge de tehlikeli bir yerdi. Geldim memlekete ilişkimi duyan herkes mantıksız olduğunu söyledi yada belli etti başka birini düşünemez misin dediler dostane çünkü gerçekten farklı aile yapısı yanında çok farklılıklar var inkar edilemez. Erkek arkadaşım yanımda olunca herşeyin iyi olacağını düşündüm farklı bir şehirde farklı bir kültürde ne çıkardı.ayrı kaldığımız sürede her yorum beynimi yedi ailem haklı mi diye düşünmeye başladım. Özlem dolu zamanlar geçti sonra ısrarlarıma dayanamadı ailem gelsinler bi bakalım dedi.Geldikleri gün bu farklılıklar gözüme çok battı ben nasıl bu ailenin üyesi olurum dedim çok düşündüm kimseyi beğenmiyor değilim farklı bir dil farklı bir kültür gibi uzuyor.O günden bu yana evlenme isteği yok bende o kadar uzak kalmışım ki sevdiğimden ısrar ederken, ısrar etmeyi sever olmuşum. Oda farketti soğukluğu ona da söyledim.Ailemde istemeye istemeye çağırdı benim için. Bu duygular içindeyken evlenmeden seninle biraz vakit geçirmeye ihtiyacım var dedim durum böyle duygularım eskisi gibi değil.tayin döneminin geçeceğini istiyorsam birşeyler yapmamı istedi. Hiç bir zaman emin olamadığım farklı açilardan ama kişilik olarak beğendiğim saygı duyduğum bir insan.Bir sene ayrı yürütmek zordu. Bu kafa karışıklığı ile evlenilir mi ?gözüm kör olmuştu açıldı mı yoksa uzak kaldım ondan mı böyle. Üstüne bir de ikizler burcu
Ne yapacağımı bilmiyorum çoktandır.