Tek bir resme yorum istiyorum kızlar lütfen

sdass

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2011
155
1
96
İstanbul
Ben kendi falımda çıkan bir figürü anlamlandırmaya çalışıyorum ama olmuyor. siz ne dersiniz düşünceleriniz olursa yazarsanız sevinirim kızlar. İnşallah yükleyebilmişimdir...

$bardak.webp

Ben kendi falımda çıkan bir figürü anlamlandırmaya çalışıyorum ama olmuyor. siz ne dersiniz düşünceleriniz olursa yazarsanız sevinirim kızlar. İnşallah yükleyebilmişimdir...

Eki Görüntüle 837730

valla ben pek anlamam ama bır erkekle bır kadın var sankı yanyanalar ama bırturlu kavuşamıyorlar gıbı duuruyor tamamen tahmın :D

yaşıyor mu canım. benim falında hissettiğim senin çok özlediğin haber alamadığın belki yaşamıyor da olabilir bu kişi senin yanında sanki dışardan seni izliyor gibi seviyor seni. öylehissettim. genç yada orta yaşlı olmalı bilmiyorum yanılmışımdır belki de

evet, uzun süredir görüşmediğim aslında çok yakınım olan bir insan var...

yaşıyor mu canım. benim falında hissettiğim senin çok özlediğin haber alamadığın belki yaşamıyor da olabilir bu kişi senin yanında sanki dışardan seni izliyor gibi seviyor seni. öylehissettim. genç yada orta yaşlı olmalı bilmiyorum yanılmışımdır belki de

Evet yaşıyor hayatta. Dediğin gibi orta yaşlı ve izlediğine de eminim :) doğru hissettin sanırım. Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim canım sağ ol :)

Back
X