- 20 Nisan 2007
- 4.070
- 10.484
- 733
- 45
- Konu Sahibi pirayegibi
-
Sizi doguya ceken yada iten sebepler nerlerbebeğe bakacak kimsemiz yok orada
eşimde yanımda olacak ama eşim şehit çocuğu olarak fazlaca mimli
En doğu canım
Terör olaylarının sürekli olduğu
Bir kreşin bile olmadığı yer
o zaman tabiki ankara ne olursa olsun oraya cocugu alip gidilmezEn doğu canım
Terör olaylarının sürekli olduğu
Bir kreşin bile olmadığı yer
Serceva :)) yazilisinj bilmiyirum ama boyle soyluyolar :)bende1,5 yıldır dogudayimDoğuda öğretim üyeliği. .Doğuda da şartlar eskisi gibi değil. Bir çok yerde evler çok güzel ve doğalgazdan dolayı sıcacık. Hatta uüniversitenin lojmanı varsa çok çok iyi ..
Halkı tarafından da el üstünde tutulirsunuz..
Sürekli şu cümleyi duyarsınız. "Basım gözüm üstüne ":)
Ben de bebeğimle 2 sene küçük bir ilçede çalıştım ordan biliyorum.
Merhaba bende 1,5 yıldır dogudayim eşim polis çok şükür halkı ,ortam imkanlar Batı'nın birçok ilini aratmıyor .ve maalesef 1 ayda iki defa hain terör olayları sebebiyle şehitlerimiz oldu Batman da.ama merkezinde birşey yaşamadık şehitler için teröre lanet yürüyüşü yapıldı çoğu polis eşi geomezken halkı Türk bayraklarıyla oradaydı .Ama dediğiniz şehir Şırnak,Hakkari vs ise gitmediğim .için bilmiyorum orada görev yapan arkadaşlarımızda oldu birşey duymadık ama tabiki belli olmuyor Allah'a emanet yaşıyoruz tabi .Eşim mimli demissiniz burada buz eşimin polis olduğunu kimseden saklamadik hiç dislanmadikta ama her yer böyle midir bilmiyorum .Kısacası dediğiniz il Batman ve yakın çevresiyse düşünün derim ama üniv kadroları genellikle çakılı ilerde bunalirmisiniz bunları da düşünün .Ama hayallerimde üniv olduğu için içimden o geldi .hayırlısı olsun inşallah Allah yolunuzu açık etsinhanımlar günaydın
Ayrıntılı anlatamayacağım ifşa olmamak için ama sizlere bir sorum var
Sizce doğu da bir üniversite mi (Doğuda dediğim için hemen tartışma açılmasın benim doğu-batı ayırdımım yok yalnızca hayat şartları ve bebeğim için olanaklarının kısıtlı olduğunu belirtmek için yazdım)
Yoksa Ankara da kamu mu?
Siz hangisini seçerdiniz?
Hali hazırda çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?