- Konu Sahibi sonsenfoni
-
kaybedecek bişeyim yok kendimden başka.kendimide kaybetme zamanım geldi.çekilmez artık yaşamak hayatımdaki son umuttu.umutsuzda yaşamaz insan.inandığıma emanet ederek çekip gitmeme ramak kaldı
olmuyorki her geçtiğim yerde sanki o var.her adımda onu arıyor ellerimde yüreğimde gözlerimde..yapamıyorum denemek bile acıtır içimi.bi çok şey yaşadım yaşıma rağmen ama yok ondaki huzuru ben evimde bile bulamadımki.içim o derken onsuzluğu hazmedecek gücümde yok takatimde.rabbim ya onsuzluğa dayanma gücü versin yada aldığım nefesi kessin.offff dayanamıyycammmm
Canından çok sevdiği insanı toprağa gömenler ve yine de hayatına devam edenler olduğunu anımsa...
Hayat o kadar ucuz değil...
kız ne diyonnnnnnnnnnnnnn
aşkı yenmiş bir profösör olarak sana yardım edebilirim
halen bu dünyada isen hele bi cevap yazda ondan sonra
değermi be her zaman kadınlar güldür ve ardından tüm serayı koşturur bunu bil
o olmazsa başkası
hele bana bir yazda devam diyeceklerim var
yaşarken ölmek deilmidir budaçaresizim bütün yollarım ona çıkıyor.ben can yarimi çok seviyorum çok çok:gitme:
yahu aynısı banada oldu
hep ağladım hep ağladım
sonunda iki yıl sonra aşkım baktım ki biraz solmaya başladı
geceleri uyuyabiliyordum
yemek yerken boğazım düğümlenmiyordu
ve derken derkennnnnnnnnnnnnnnnnnn
rahatladım artık onu da terketmiştim ama o yine ona mecbur olup arıyacağımı düşümüp kasım kasım kasılırken
ben hiç aramadım soğudukça soğudum direndim yanlız yine içim yanıp sevdam devam ediyordu
derken birde baktım kı
ben onda alışkanlık yapmışım meğer
sevdam ona geçmiş o acı çekiyor ve beni özel numaradan arıyor
sesimi duyup kapatıyor
daha olmadı sevdiğini söyleyip kapatıyor
en son olarakda hatalıyım affet sensiz yapamam diye aradı
ama ben ona mecbur değilim hele çeksin oda aşk acısını kıvransın dursun
ŞİMDİ BEN RAHATIM ÇOK ŞÜKÜR SEVDAM OLSADA KENDİMİ FRENLİYEBİLİYORUM
MANTIK MI DEVREYE GİRDİ NE
OKUDUN DEMİ BUNLARI KUZUM SAKIN KENDİNE GEL KENDİNE İYİ BAK
Değildir canım inan bana.... asla aynı şey değildir, sana öyle gibi gelir sadece.
Sonra bir gün gelir ki bugünlerini gülerek ve kızarak anarsın, kendin bile şaşarsın.
Bu dünyada evladın hariç hiç ama hiçkimse için değmez... ama biliyorum sana lakırdı geliyor bu söylediklerim sadece. Yaşamadan öğrenilmiyor tabii, sen de haklısın.
saçmalama bak ben de daha yeni ayrıldım sevgilimden hala deliler gibi seviyorum ama bi an olsun aklımdan böle bişey geçmedi. üstelik böyle birşey yaparsan sana saygısı da kalmaz gözünde küçülürsün. yapan arkadaşım vardı, çocuk nefret etti kızdan onu böle bi duruma soktuğu için ve bir daha hiç yüzyüze bile bakmadılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?