tek çarem var..

sonsenfoni

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2009
9
0
86
Sivas
Bu hayatta basıma gelen en güzel, en eğlenceli,en tatlı,en mükemmel şeydin sen. Sen benim yasama hevesimdin, beni hayata, Allah a bağlayan şeydin.Öyle zor anımda geldin ki yanıma,bana her şeyi unutturdun..
Ama şimdi beni tekrar o hale sokuyorsun keşke açık açık her şeyi söyleseydin bana, sevmiyorsan sevmiyorum deseydin,seviyorsan bile sevdiğini tam anlamıyla gösterseydin..Bi Seviyorum Bi Sevmiyorum Diye Bana Acı Vermeseydin..
..Sakın arkamdan üzülme,zaten üzülmezsin ya neyse.Bu hayattayken değerimi bilmedin belki de. Belki de beni,benim seni aldığım kadar ciddiye almadın.
Neden Bıraktın beni Be aşkım?O kadar hayalimiz varken,ben seni o kadar çok severken,senin için her şeyi göze alırken..Hiç mi değer vermedin bana? Neden Yaptın bunu bana.. Sana diyecek lafım yok,ben hiçbir zaman sana layık bir sevgili olamadım.Seni hep üzdüm..Ama beni kimsenin anlamadığı gibi sende anlamadın hiçbi zaman..
Arkamdan Üzülmezsin Bunuda Biliyorum ,unuttun zaten beni.Hem Bi Sürü Çevren Varken Ben Kimimki ..En Çok Sevdiğim Sendin Benim her şeyi Göze Almıştım Senin İçin Sadece Senle Bi hayat Düşündüm Hep Sadece Sana Hayal Kurdum Kısa Zamanda Olsa Senle Yaşadım İçimdeki Hep Sendin Ama Sen Beni Sevmemişsin Beni Hiç Sevmedinki .Madem Ben Senin Hep canını Sıktım Yokum İste Bundan Sonra Sıkmam Canını Sen Mutlu Ol Bana Yeter O Ama Emin Ol ki Öbür Tarafta Dularım Hep Senin Bu Hayatta Mutlu olman İçindir.. Ben Mutlu Olmadım Bari Sen Mutlu Ol.Biliyorum Yerim Cehennem Ama Sensiz Hayatta Kalmaktansa İşte Ben Cehennemde Yanmayı Seçtim Kimsem Yoktu Senden Başka Etrafımdakiler Hep Sahte İnsanlardı.
Hakkımda Bişey Düşünme Benle Hiç tanışmadın Say ben Hiç Yoktum farzet ve Hayatına Devam Et Üzülme Yeter

Seni Sevdiğim İçin Özür Dilerim

Umarım yanlış anlamışımdır umarım anlık bir umutsuzlukla yazmışsındır bunları. Aşk acısı inan bana katlanılmaz gelse de insanoğlunun en kolay başa çıkabileceği acıdır. Bak yıllar önce şimdi yüzünü dahi unuttuğum birisi için aynı şeyleri hissediyordum bıçak gibi saplanıyordu acı kalbime aradan birkaç ay geçti, geçmiyor delirecektim sonra babamı kaybettim ve gerçek tokatı yedim ben. O kadar kızdım ki kendime gerçek acı neymiş öğrendin mi şimdi dedim. Öğrendim ben umarım sen benim öğrendiğim gibi öğrenmezsin.

kaybedecek bişeyim yok kendimden başka.kendimide kaybetme zamanım geldi.çekilmez artık yaşamak hayatımdaki son umuttu.umutsuzda yaşamaz insan.inandığıma emanet ederek çekip gitmeme ramak kaldı

bak arkadaşım evet umutsuz yaşamak hiç te kolay değildir ama sen kendine yeni umutlar yaratmalısın kendini yeni şeylere hazırlamalısın..aşk acısı kolay olmasada başa çıkmalısın bu hayatı kendine zindan ederek ona değil yalnızca kendine yapmış oluyorsun.. bizim bedenimize tek bir hayat şansı veriliyor bir daha yok bunu hiçe sayma..

daha 22 yaşındaymışsın
ve inan önünde kocaman bi hayat var değer mi biri için bunu sonlandırmaya?
insanlar ne acılara katlanıyorlar babaannem gencecik oğlunu toprağa verdi 76 yaşındayken bu acıyı yaşadı kuzenim 19 yaşında babasını kaybetti
gerçek acı bunlar inan bana aşk acısı öyle bi geçiyo ki
hepimiz yaşadık zamanında hepimiz nefessiz kalmışız gibi hissettik ama bak devam ettik hayatlarımıza yeniden sevdik sevildik
o nedenle bi erkek için kıyma kendine

kaybedecek bişeyim yok kendimden başka.kendimide kaybetme zamanım geldi.çekilmez artık yaşamak hayatımdaki son umuttu.umutsuzda yaşamaz insan.inandığıma emanet ederek çekip gitmeme ramak kaldı

saçmalama olur mu öyle şey lmaz: bi erkek için değer mi yani azıcık kendinizin kıymetini bilin yahu sanki hayatta bi ayrılan sensin sen yine ayrılmışsın ben napıyım iğrenç bi ilişkinin ortasına düştüm iyi dinle beni!! erkek arkadaşımı aldatan kızla beni aldattı!! şimdi anlayabildin mi bilmiyorum bu kadar iğrenç bi ilişkiyi farkettiğimde bile bu benim 1 gece mi aldı oturdum düşündüm almam gereken dersleri aldım hatta konumu okuyabilirsin de kendin görmen için çünkü o akşam buraya yazmıştım ellerim titrerken...o yüzden saçmalama bi tek senin başına bunlar gelmiyo silken kendine gel !!!!!!!!!!lmaz: bunu da yaşamam gerekiyormuş diye düşün devam et hayatına hepimiz başımıza gelenleri böyle değerlendirirsek ohoooo yandık o zaman kendinin farkına var bi an önce ve psikolojik yardım almanı da tavsiye ederim :teselli:
hepimiz atlattık sıra sendea.s sende atlatacaksın :teselli: sadece biraz sabret ve zaman tanı kendine salma kendini bak gör nasıl unutuluyor :dance:

olmuyorki her geçtiğim yerde sanki o var.her adımda onu arıyor ellerimde yüreğimde gözlerimde..yapamıyorum denemek bile acıtır içimi.bi çok şey yaşadım yaşıma rağmen ama yok ondaki huzuru ben evimde bile bulamadımki.içim o derken onsuzluğu hazmedecek gücümde yok takatimde.rabbim ya onsuzluğa dayanma gücü versin yada aldığım nefesi kessin.offff dayanamıyycammmm

yani sen bu kadar güçsüz iradesizim diyorsun peki sen böyle düşünüyorsan kendin için ben yorum yapmıyorum :1closedeyes: fikrin değişirse yorum yaparım anca:1closedeyes:

Canından çok sevdiği insanı toprağa gömenler ve yine de hayatına devam edenler olduğunu anımsa...

Hayat o kadar ucuz değil...

kız ne diyonnnnnnnnnnnnnn
aşkı yenmiş bir profösör olarak sana yardım edebilirim
halen bu dünyada isen hele bi cevap yazda ondan sonra
değermi be her zaman kadınlar güldür ve ardından tüm serayı koşturur bunu bil
o olmazsa başkası
hele bana bir yazda devam diyeceklerim var

yahu aynısı banada oldu
hep ağladım hep ağladım
sonunda iki yıl sonra aşkım baktım ki biraz solmaya başladı
geceleri uyuyabiliyordum
yemek yerken boğazım düğümlenmiyordu
ve derken derkennnnnnnnnnnnnnnnnnn
rahatladım artık onu da terketmiştim ama o yine ona mecbur olup arıyacağımı düşümüp kasım kasım kasılırken
ben hiç aramadım soğudukça soğudum direndim yanlız yine içim yanıp sevdam devam ediyordu
derken birde baktım kı
ben onda alışkanlık yapmışım meğer
sevdam ona geçmiş o acı çekiyor ve beni özel numaradan arıyor
sesimi duyup kapatıyor
daha olmadı sevdiğini söyleyip kapatıyor
en son olarakda hatalıyım affet sensiz yapamam diye aradı
ama ben ona mecbur değilim hele çeksin oda aşk acısını kıvransın dursun
ŞıMDı BEN RAHATIM ÇOK ŞÜKÜR SEVDAM OLSADA KENDıMı FRENLıYEBıLıYORUM
MANTIK MI DEVREYE GıRDı NE
OKUDUN DEMı BUNLARI KUZUM SAKIN KENDıNE GEL KENDıNE ıYı BAK

ilkimde sonumda o be kardel 45.ben herşeyi onla tattım .yeri geldi elim kolum oldu benim tek limanım o oldu.başkası kelimesini bile hazmedemiyorum.rabbim onun yerine başkasını koymayı nasip etmeyi bırak aklıma bile koymasın

yaşarken ölmek deilmidir buda çaresizim bütün yollarım ona çıkıyor.ben can yarimi çok seviyorum çok çok:gitme:

Değildir canım inan bana.... asla aynı şey değildir, sana öyle gibi gelir sadece.
Sonra bir gün gelir ki bugünlerini gülerek ve kızarak anarsın, kendin bile şaşarsın.

Bu dünyada evladın hariç hiç ama hiçkimse için değmez... ama biliyorum sana lakırdı geliyor bu söylediklerim sadece. Yaşamadan öğrenilmiyor tabii, sen de haklısın.

umarım bu rahatlığın bi ömür boyu devam eder.ne mutlu sana iraden benim gibi zayıf deil.mantığımla duygularım karıştı.kendimi toplamam baya zaman alacak hatta hep bu acıyla devam edecek.desteğin içinse tşk ederim.çok tşkler

saçmalama bak ben de daha yeni ayrıldım sevgilimden hala deliler gibi seviyorum ama bi an olsun aklımdan böle bişey geçmedi. üstelik böyle birşey yaparsan sana saygısı da kalmaz gözünde küçülürsün. yapan arkadaşım vardı, çocuk nefret etti kızdan onu böle bi duruma soktuğu için ve bir daha hiç yüzyüze bile bakmadılar.

bi beraberlik olmadan karşıdakinin kıymeti.anne olmadan evladın kıymeti bilinmiyorumki.evet rabbim dert veriyor bizi sınıyor ama iradem zayıfmış.asilik yapıyorum bununda farkındayım.şimdi bana kaldıramayacağım tek yük bu geliyor.yaşayıp öğrencem bişeyse bu acı çekiyorum.bi yanım git ona diyor.ama durmalıyım bu gitler ortasında yaşamak her gün öldürüyorki.buraya yazmasam içim içimi yiyecek bi sırdaşım burası oldu.desteğin için sanada tşk ederim.çok tşkler.

deli gibi sevmek az bile gliyor.yokluğuna alışamam yakar canımı.tek çıkar yolum bu kalmadıki bişeyim.sahibi olduğum tek şey oydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…