- 15 Nisan 2021
- 820
- 399
- 33
- 27
- Konu Sahibi Sunny_life
Bakmaktan gözüm kör oldu o yüzden sizede soruyum dedim adete 5 gün var yinede test yaptım bence negatif sizce?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm resim yokBakmaktan gözüm kör oldu o yüzden sizede soruyum dedim adete 5 gün var yinede test yaptım bence negatif sizce?
Evet bnde göremedim ama 5 gün var daha çıkmayabilir normal
Tek gözüküyor
Evet bnde göremedim ama 5 gün var daha çıkmayabilir normal
Teşekkür ederim çift çıksa şaşırdım zatenTek gözüküyor
Aynen canım öylesine yaptım 5 gün sonrada sonuç değişmez benceEvet bnde göremedim ama 5 gün var daha çıkmayabilir normal
Bnmde 4 gün vardı tekti iki gün geçti çifti öyle hafif görmüştüm geç döllenme olnusTeşekkür ederim çift çıksa şaşırdım zaten![]()
İnşallah öyle olsun o zamanBnmde 4 gün vardı tekti iki gün geçti çifti öyle hafif görmüştüm geç döllenme olnus
Benimde batiyo suan kasiklarim cok agriyo dun idrar testim negatiftiİnşallah öyle olsun o zaman3 yıldır hiç doğal yolla hamile kalamadım sebepsiz yere o yüzden gülüp geçiyorum artık. Ani harekette falan çok kasığım batıyordu o yüzden yaptım. Kısmet canım Allah hayırlısını versin
![]()
Sizin kaç gün var adetinizeBenimde batiyo suan kasiklarim cok agriyo dun idrar testim negatifti
29 temmuzda 10 gun var, az once dus aldim saclarimi yikarken gerildi sizladi kasığım hepSizin kaç gün var adetinize
Benimde 13 gün önceden başladı ama ben hamile kalabileceğimi düşünmüyorum inşallah vardır ikimizinde29 temmuzda 10 gun var, az once dus aldim saclarimi yikarken gerildi sizladi kasığım hep
Insallah ya cidden bunalıyorum bazenBenimde 13 gün önceden başladı ama ben hamile kalabileceğimi düşünmüyorum inşallah vardır ikimizinde![]()
Herşeyin hayırlısı canım oluyorsa da sebep vardır olmuyorsada elbet bir gün olur inşallah sağlıkla olsun da. Ben tüp bebekle iki kez hamile kaldım ilkinin kalbi durmuş bir ay sonra öğrendim bunalıma girdim yeni düzenliyorum ondan sonra bir daha transfer oldum kimyasal oldu hemde neler yaptık neler kısmette yoksa ne kadar uğraşsanda boşInsallah ya cidden bunalıyorum bazen
Haklısın, her şerde vardir bir hayır diyelimHerşeyin hayırlısı canım oluyorsa da sebep vardır olmuyorsada elbet bir gün olur inşallah sağlıkla olsun da. Ben tüp bebekle iki kez hamile kaldım ilkinin kalbi durmuş bir ay sonra öğrendim bunalıma girdim yeni düzenliyorum ondan sonra bir daha transfer oldum kimyasal oldu hemde neler yaptık neler kısmette yoksa ne kadar uğraşsanda boş
Vay güzel taktik teşekkür ederim bir daha yaparsam öyle bakarımTesti çok yakından ve yüksek çözünürlükte resmini bir daha çekin. Sonra telefon ayarlarından siyah beyaz yapın. Oyle bakin. Eğer çok hafif bir çift çizgi varsa bile siyah beyazda gözüküyor. Ama püf noktası yüksek çözünürlükte ve yakından çekmeniz gerekiyor.