Z Zahla Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Ekim 2017 19 6 1 37 21 Ekim 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Zahla #1 Kızlar adetim dündü bugün test yaptım tek çizgi yaaaa cöktüm resmennnn
L laracraft Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 9 Şubat 2016 3.570 3.126 133 21 Ekim 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Zahla #2 Zahla .!.: Kızlar adetim dündü bugün test yaptım tek çizgi yaaaa cöktüm resmennnn Genişletmek için tıkla... Üzülme cnm elbet olucak buna İnan Morelini bozmak seni strese sokar..
Zahla .!.: Kızlar adetim dündü bugün test yaptım tek çizgi yaaaa cöktüm resmennnn Genişletmek için tıkla... Üzülme cnm elbet olucak buna İnan Morelini bozmak seni strese sokar..
Z Zahla Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Ekim 2017 19 6 1 37 21 Ekim 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Zahla #3 Sonra çok uçuk ikinci çizgi çıktı sanki ya şaşırdım
L laracraft Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 9 Şubat 2016 3.570 3.126 133 21 Ekim 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Zahla #4 Zahla .!.: Sonra çok uçuk ikinci çizgi çıktı sanki ya şaşırdım Genişletmek için tıkla... Bekle bazen çıkmayabiliyor çünkü eğer olmazsan testini tekrarla bide sabah idrarıyla yap gün içerisindeki pek doğru sonuç veriyor
Zahla .!.: Sonra çok uçuk ikinci çizgi çıktı sanki ya şaşırdım Genişletmek için tıkla... Bekle bazen çıkmayabiliyor çünkü eğer olmazsan testini tekrarla bide sabah idrarıyla yap gün içerisindeki pek doğru sonuç veriyor
Z Zahla Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Ekim 2017 19 6 1 37 21 Ekim 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Zahla #5 Yarin baska bir marka alayim bari diyom bunun kontrol cizgiside değişik çıktı bide başım çok ağrıyor ilaç da ıcemiyorim şaşırdım minoset geçirmedi
Yarin baska bir marka alayim bari diyom bunun kontrol cizgiside değişik çıktı bide başım çok ağrıyor ilaç da ıcemiyorim şaşırdım minoset geçirmedi