Tek çizgiyle yıkılanlar...

Ne zamandır bebek istiyorsunuz?

• Ankete Katılan
    79
  • Anket Kapalı .
bebişko aynen ya benimde esimde bişey yok yumurtalar catllıyo gene 4yıldır yok senın ne zamandı r olmuyo canım

a.s.merhaba canım 2 senedir olmuyo hiç bir problem yok eşim doktor sürekli kontrollerimi o yapıyo ama olmuyo işte.bir çok sebebi var stress başta olmak üzere tıpta buna nedeni bilinmeyen geçici kısırlık diyolar ama hiç beklemediğin anda pat diye olan bişey.çok kişi tanıyorum 7.senesinde hamiş kalan ama takdiri allahtan o nederse o oluyo ne yapalım beklicez tatlım başka çaremiz yok tedavi olmamızı gerektiren bir kusurumuzda yok ama şuna inanıyorum ki hiç beklemediğimiz anda gelecek bebişler merak etme:1hug:

Merhaba bebişko;

Bende 1 senelik evliyim.9 ay yasmin kullandım.Ağustosta bıraktım 2.ayımda kromozomsal bi erken düşük oldu.Ekimden beridir de her ay testlerle ,gün sayımı ile kafayı yiyiyorum.Ben düşük olduğu zaman daha düşüğü öğrenmeden, fortel erken gebelik testinden alıp yapıp öğrenmiştim.7-10 gün önceden çıkıyormuş.Bu teste güveniyorum.Ama idrardada geç çıkıyo diyolar yinede belli olmaz.

Bu ay da 7'sinde olacağım.31.12.07'de fortelle test yaptım yine tek çizgi çoook canım sıkıldı.Takmıycam diyodum ama yine gözyaşlarımı tutamadım.Keşke idrar testi yanlış çıksa 7 sinde gelmese...
Dün bir yere gezmeye gittik.Soruyorlar siz almıyomusunuz diye bilmiyorlar istediğimizi ,çalıştığımızı...Yok daha düşünmüyoruz dedim, biri dediki almayın sonra çok koşturursunuz dedi.Çok bozuldum o an,çok üzüldüm ama nasıl diyebilirim ki biz bekliyoruz aslında hatta bi düşük de yaptım....Bi eşim bide ben biliyoruz zaten istemiyorum insanların bilmesini.Ama bilmeyincede böyle laf sokuyolar.

Allahım hayılısı ile tz zamanda bana ve tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin.:nazar: İnşallah 7 sinde olmam yada bir dahaki aya regl olmam :teselli:

nunuu ne yaptın canım bugün 7 si var mı bişey?
test yaptım demişsin ama belli mi olur allah ol dese olurmuş....

Takdir Allahın Ümidinizi kaybetmeyin yıllardır bebeğim olmadı tedavi dahi olmadım korkumdan ama gçenlerde hamile olduğumu öğrendim buğünde bebeğimle tanıştım...
Stres çok önemli faktör ne olur üzülmeyin rahat olun..
Kurban olduğum Rabbim hepinize nasip etsin inşallah.

barzey senin adına çok sevindim canım
Sağlıkla büyüt bebeğini inşallah,İyi dileklerin için sağol canım.
Darısı başımıza,stres yapmayın demişsin canım ama ahhhh
yapmamak elde mi??? sen anlarsın...

Merhaba bebişko;

Bende 1 senelik evliyim.9 ay yasmin kullandım.Ağustosta bıraktım 2.ayımda kromozomsal bi erken düşük oldu.Ekimden beridir de her ay testlerle ,gün sayımı ile kafayı yiyiyorum.Ben düşük olduğu zaman daha düşüğü öğrenmeden, fortel erken gebelik testinden alıp yapıp öğrenmiştim.7-10 gün önceden çıkıyormuş.Bu teste güveniyorum.Ama idrardada geç çıkıyo diyolar yinede belli olmaz.

Bu ay da 7'sinde olacağım.31.12.07'de fortelle test yaptım yine tek çizgi çoook canım sıkıldı.Takmıycam diyodum ama yine gözyaşlarımı tutamadım.Keşke idrar testi yanlış çıksa 7 sinde gelmese...
Dün bir yere gezmeye gittik.Soruyorlar siz almıyomusunuz diye bilmiyorlar istediğimizi ,çalıştığımızı...Yok daha düşünmüyoruz dedim, biri dediki almayın sonra çok koşturursunuz dedi.Çok bozuldum o an,çok üzüldüm ama nasıl diyebilirim ki biz bekliyoruz aslında hatta bi düşük de yaptım....Bi eşim bide ben biliyoruz zaten istemiyorum insanların bilmesini.Ama bilmeyincede böyle laf sokuyolar.

Allahım hayılısı ile tz zamanda bana ve tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin.:nazar: İnşallah 7 sinde olmam yada bir dahaki aya regl olmam :teselli:

a.s.merhaba canım seninle ortak yanımız oldukça fazla bende 3 aydır fortelle umut arayanlardanım ama malesef olmuyo nedeni yokmuş sağlıklıyız ama yokkkkkkkk..:emir_bebek:
bende artık ne gün sayıyorum nede test yapıyorum kendi haline bıraktım çünkü ne yaparsan yap sonucu değiştiremiyosun.o soranlarada bende hep şu an düşünmüyoruz diye yalan söylemekten bıktım artık için için döktğüm göz yaşları yedi bitirdi beni ama ne oldu kendimizi mahfettik bu yüzden bırakalım herşeyi akışına bide öle deniyelim tabi yapabildiğimiz kadar merak etme bizim gibi duygular yaşayan okadar çok insan varki belkide halimize şükretmeliyiz bizim de bebişimiz olucak merak etme allah ne zaman nasip ettiyse seni öpüyorum cevaplarını bekliyorum...:teselli:

Arkadaşlar Merhaba;
Ben de 8 aydır hamile kalmaya çalışıyordum ama olmuyordu. Her ay düzenli yumurtlamam da var yumurtalar çatlıyor eşimde problem yok. Doktorum hep bi problem olmadığını çünkü düzenli yumurtladığımı söylüyordu. Ben 3. aydan sonra rahim filmi çektirmek istemiştim ama zor bir film olduğu için ve bayanların %30'nda rastlanan bir durum olduğundan belki de doktorlar bu filmi çektirmeden tedaviyi falan deniyorlar. Neyse sonuç olarak ben Cuma günü bu filmi çektirdim ve iki tüpüm de tıkalı çıktı ve işlem sonrası biri açıldı. (Doktorum yumurtlamam düzenli diye inanmıyordu bu olasılığa ısrarım sonunda çektirmemi istedi) Yani yumurtlamanız düzenli dahi olsa bu tetkiki yaptırın bence..

Merhaba,

Bizde eşimle Eylül'den beri deniyoruz, henüz başarılı olamadık. İkimizde test yaptırdık ve sorun gözükmüyor. Benim dr'umda Ocak ayına kadar olmazsa, gel bir rahim filmi yapalım demişti. Ancak hem korkuyorum, hem de eşim bu kadar uğraşma, biraz akışına bırak diyor.
Ancak senden bunu duymak iyi oldu, artık bu ayda olmazsa, planlarım gitmeyi.

:enbuyukkk:

Selamlar,
Ben her ay,adet günüme henüz 10 gün varken başlayıp olana kadar hemen hergün yaptığım idrar testleri sayesinde psikolojisi alt üst olmuş ne yapacağını bilmez bir anne adayı adayıyım...
yaklaşık 2 yıldır evliyim ve 8 aydır korunmuyoruz,her ay o testlerde tek çizgiyi görünce yaşadığım hayal kırıklığını paylaşmak istedim.

ama umudumu asla kaybetmiyorum,allah sesimizi duysun bize de burdan bangır bangır hamileyim diye bağırmayı nasip etsin inşallah.:1hug::teselli:a.s.

Bizde Eylül'den beri deniyoruz.
Ben sadece bir kez hamilelik testi yaptım ve negatif sonucu görmek gerçekten çok yıpratıcı. İnanın regle olduğum zaman bu kadar üzülmüyorum.

Ancak bende de ovulasyon testi bağımlılığı var. :roflol:Her ay ovulasyon tespiti için test yapıyorum. Son 2 aydır vücut ısımı ölçüyorum. Kocam çok dalga geçiyor benimle.

Bu ay değişiklik yapıp, hepsini bıraktım. Takvim falan tutmuyorum, bir de böyle deneyeceğim bakalım. :dance:

senağlama BEN BU AY ARTIK TEK ÇİZGİ GÖRMEK İSTEMIYORUM..... ŞİMDİYE KADAR HEP REGL GECMEDEN TESTLERE BASLADIM. BU AY BEKLIYCEM. EN AZINDAN REGL GUNUNE KADAR. DAHA 19 OCAKTA REGL GUNUM AMA GARIP SEYLER VAR VUCUDUMDA. TABIKI PSIKOLOJIK OLABILECEGINI DENEDIGIM ZAMAN İÇERİSİNDE ÖĞRENDİM..... BU SEFER PSİKOLOJIK OLSUN ISTEMIYORUMMMMMMMM

Hadi kızlar hayırlısı
Moralleri yüksek tutalım
benim bu gün adet tarihimdi ama olmadım henüz.
ikide bir tuvalete gidip bakıyorum,geldi gelecek gibi bir his var içimde ama
çok da ümitlenmek istemiyorum,sonra yıkıcı oluyor enkaz kaldıramıyom valla günlerce...

Hadi kızlar hayırlısı
Moralleri yüksek tutalım
benim bu gün adet tarihimdi ama olmadım henüz.
ikide bir tuvalete gidip bakıyorum,geldi gelecek gibi bir his var içimde ama
çok da ümitlenmek istemiyorum,sonra yıkıcı oluyor enkaz kaldıramıyom valla günlerce...

ii düşün iii olsun benim tuvalete gittikten sora moralim sıfıra düştü ne yapalım gelecek ay işallah.... sen bali hayırlı haberler ver......

senağlama BEN BU AY ARTIK TEK ÇİZGİ GÖRMEK İSTEMIYORUM..... ŞİMDİYE KADAR HEP REGL GECMEDEN TESTLERE BASLADIM. BU AY BEKLIYCEM. EN AZINDAN REGL GUNUNE KADAR. DAHA 19 OCAKTA REGL GUNUM AMA GARIP SEYLER VAR VUCUDUMDA. TABIKI PSIKOLOJIK OLABILECEGINI DENEDIGIM ZAMAN İÇERİSİNDE ÖĞRENDİM..... BU SEFER PSİKOLOJIK OLSUN ISTEMIYORUMMMMMMMM

Canım benim,
İnşallah 19 ocakta gözlerini şaşıkafamçokkarıştı yapmadan çift çizgiyi
görürsün,tatlım,dualarım burdaki bebek isteyen,düşünceli,yardımsever,
nazik,iyi kalpli,inaçlı,biliçli,tüm anne aday adayları için.
Allaha çok şükür bana o ikinci çizgiyi gösterdi:sm_cool:.Darısı sizlerin başına.
Ben inanıyorum herkes bak mısır patlağı gibi,patır patır hamile kalacak
ve burdan ben de hamileyiiiiim diye haykırarak sevincini paylaşacak,
bizlerin de onlar gibi gözleri dolacak,Allahım duy sesimizi.:1hug:

kızlar dün doktora gittim ben geç yumurtluyorum hoş böyle dedikçe kendimi tavuk gibi hissediyorum doktor dediki bunda 1-2 gün önce ve önümüzdeki 2 gün doğru günler siz geç yumurtladığınız için günleri tutturmanız zor dedi 3 gün arka arkaya ve sonra 1 hafta ilişki önerdi ama benim belim ve karnım ağrımaya başladı:( çok mutsuzummmm bu arada 3 aydır korunmuyoruz kızlar Allh c.c hepimize tez zamanda sağlıklı bebişler nasib eder inşallahhh

Ah bu bebişler onları nasıl gözleri yolda anneler bekliyor bir bilseler gelmekte bukadar nazlanırlarmıydı :)
ug000a21dz3.gif

Bu topikte yazanları benden iyi kimse anlayamaz her ay bir kaç gün gecikse bile hatta bazen gecikmeden acabamı diyip eczaneden her seferinde gebelik testi alıp evde hüsrana uğruyorum semtteki 2 eczanede çalışanlar artık beni görür görmez testi çıkartır duruma geldiler :) inanın gitmeye utanıyorum artık :1:

Canımcım ben de her ay testleri toptan toptal ala alaaaa
bak şimdi kzım 2 yaşında,allah olmaya da,isteyene de versin...
Kimsenin kucağı boş kalmasın inşalllaahhhh

Back
X