Doğuma Hazırlık Tek cocugunuz olacagini bilseydiniz tercihiniz ne olurdu? Kiz-Erkek

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kiz mi? erkek mi?

• Ankete Katılan
    114
önce sağlıklı va hayırlı bi evlat olsun kız erkek farketmez ama bende kızların yeri ayrıdır hem aileye çok düşkündürler hemde çok tatlı oluyolar bende 2 tane var

cnm uzulme ne olur rabbim sanada hayirlisindan bir bebek versin insallahh

ah olsun sağlıklı hayırlı da ne olursa olsun ama yok...
ama seçmek gerekirse erkek isterdim

Sağlıklı olsunda nolursa olsun ama benim kızım var ve tercihim kız bebek olurdu..kendımden de bildiğim üzere kız evlat daha vefalı oluyor..diyebilirim..

Şimdilerde kız istiyorum ama bir oğlum var bu yüzden ikincisi kız olsun istiyorum ama tek çocuğum olacaksa kesinlikle erkek çocuk derim genç bir anneyim; oğlum 9 yaşında 29 yaşındayım hep özenmişimdir oğlumla kol kola gezeyim bana kız arkadaşlarını anlatsın tanıştırsın falan bir sürü hayalim var Allah ömür verirse tabi hayırlı evlat olsun tabi önce eşim şöyle diyor mesela; oğlumuz delikanlı olduğunda onunla her yere gidersin gözüm arkada kalmaz kız olsaydı göndermezdim bensiz bir yere ben şuna katılmıyorum kızlar hayırlı oluyor falan kişiye göre değişir evladına Allah korkusunu merhameti ve vicdanlı olmayı aşılarsan kız veya erkek farketmez vefalı hayırlı evlat olur

Son düzenleme:
Allah yaşatmasında kimselere acınız olsaydı bu soruyu ağzınıza yakıştırıp sormazdınız bile.

Evladın seçimi olmaz.Keşke olsada işim seçeneğe kalsa, Allah benim için neyi uygun görürse başımın tacıdır o çocuk.

Kürtaj olana dek hep bi oğlum olsun isterdim, işte sırf bu seçeneğimin cezasıydı o kürtaj.evet erkek çocuklarına hayranlığım var ama kızlarıda çok seviyorum.

Allah verene hayırlı versn.Kız erkek fark etmemeli.

Son düzenleme:

acinizii anlayabiliyorum ama olenle olunuyormuu bi yakininizi gomerken benide gomun diyomusunuz

yazdiginiz yorum nedir allah askina

onlarca kisi yazdii kimseden boyle bisey cikmadi

bende hepp oglum olsun istedimm ilk bebegimi kaybettim hicte ceza olarak gormedim
sonra dunyalar guzeli bi bebegim oldu saglikli zehir gibi akilli

istemesini bilelim degil mi rabbimizin dua kapisi tahmin edemeyecegiz buyuklukte

simdide erkek evlat diliyorum rabbimden suc mu gunah mi evlat verdi cok sukur elhamdulillah simdide farkli cinsiyetten istiyorum

tipki isim oldu ev istiyorum evim oldu araba istiyorum gibi sunuda unutmayinki dualarimda once olmayanlara ver rabbim diye basliyorumm bu kadarda benci deilim yani

Son düzenleme:
Bu acıyı bir tek kendiniz yaşadınız sanıyorsunuz sanırım nerden biliyorsunuz bizim evlat kıymeti bilmediğimizi ben bu acının fazlasını yaşadım benim bir oğlum var 9 yaşında Rabbim uzun ömür versin acısını göstermesin ama geçen yılda ikiz kızlarımı kaybettim erken doğumdan dolayı o kadar yorum yazan var bir kendisi evlat kıymeti biliyor sanki yoruma bakarmısın yaa bebeğini kaybetmek bir ceza değildir bu kadar inançlıysan bunuda bilmen gerekir Allah herşeyin hayırlısını versin hiçte kendimi cezanlandırılmış hissetmiyorum aksine şanslıyım çünkü onlar melek oldular ve beni cennete sokacaklar benim için şefaatçi olacaklar çok yanlış düşünceler bunlar !!!

Aynen söylediklerine katılıyorum arkadaşım

suç yada günah dedim mi acaba yorumumda? tekrar okuyun. Siz sormuşsunuz tek seçeneğiniz olsaydı diye ? Allah seçenek mi sunuyor bize, kulum seç bebeğin cinsiyetini ? Dualar hayatımızı şekillendirir ama bence konu yanlış, bu da benim fikrim.Evet cezamdı diyorum çünkü aramızda çocuk cinsiyetinin inatlı tartışmalarını hatırlıyorum.Sizin için yapılmadı şahsa münhasırdı anlayabilseydiniz !
Önce haddini bil ! yoruma açıksa eğer konu, her fikre saldırmayacaksın . Çok inançlıyım mı yazmışım ? öyle dahi olsa inancı sorgulamak senin mi işin? Yazık kaybın olmuş ama acıya karşı hassasiyete unutmuşsun.Ayıp gerçekten fikir beyan şeklin.

Son düzenleme:

sizin yuzunuzden topigim kapanacak haddini bil falan ne bicim ithamlar arkadasim bunlarr
rabbim gonlunuze gore versin
en kisa zamanda bebeginizi kucaginiza alirsiniz insallahh da boyle cezaydi suydu buydu fikrinden kurtulursunuz
imtihanlari ceza olarak algilayabiliyor bazen insanoglu ama unutmayin bi sinavdayiz
neyse tartisma ortami yaratmayalim lutfen selametlee......

her fikre saldırmak mı? kaç kişiye saldırı mesajı yazmışım çok şükür her zaman haddimi bilmişimdir sende öğrensen iyi olur ve asla isyan etmedim Rabbime senin inancını bilemicem ama inancımdan dolayı bu sabrım yazdığım yorumda saldırımı var iyi oku gözünü açta oku art niyetlisin sen.. benim değil senin fikir beyanında sorun var herkese saldırır gibi yorum yazan sensin yazdığım yorumdan nelerde çıkarmışsın :) cidden sende sorun var kimsenin inancını sorgulamam banane yahu ayrıca ceza olarak görüyorsan aynen devam et hassasiyetten bahsedene bak acıya karşı hassasiyeti bende senden öğrenecek değilim sen ilk önce bir anneye yazık kaybın olmuş diyeceğine başın sağolsun Allah sabır versin de o kadar yorum yazan var kimse eleştirerek yorum yazmamış nedir senin bu ukala tavrın senin yaptığın ayıp evlatlarını kaybeden annelere cezalandırılıyoruz mesajı vermekte neyin nesi komiksin :)

Son düzenleme:
Lütfen tartışmayınız...

öncelikle sağlıcaklı olsun da faraziden seçme şansım olsa kız tercih ederdim kesinlikle

önemli olan hayırlı ve sağlıklı olması kız yada erkek farketmez.

Tabii ki temennim herkes gibi sağlıklı olması öncelikle.
Ama birgün çocuk sahibi olursam eğer gönlümden geçen bir erkek çocuk annesi olmak..

tek şansım olsa KIZ ISTERDIM herhalde ....
kız lar hep bı başka gelmiştir bana hayırlı ewlat konusundada nıeyse hep cewremde oglu olanlar bıraz daha az şanslı hep kızlar yardımcı kızlar yarı destek..cogunkluk bole tabı oglu olupta ana babayı el ustunde tutanlarda var ama sayı olarak cok daha az...
eşlerımızden pay bıcelım ..bız mı onlarmı daha ınce daha destekcı dusunuor aılelerı....ben dusunuorum daha kayınvalıdemı ...
HAYIRLI EWLAT OLSUN dıe sı gelıo ınsanın kız oglan farketmez hayırlısı olsun..ama gonlumun bı yanı kız ıstıyor hep kımbılır belkıde oglum olduğu için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…