keske bi çocuk olcanı bilsem(( 43: 5 senedir hasretim cinsieti hiç farketmez evladım olsunminik elleri ayaklari boncuk gözleri olan cennet kokan bi evlat kız erkek demeyin lütfen sagliklı olsun olsun yeterrrrrrrrrrrrrrrrr (((((( 14:
Allah yaşatmasında kimselere acınız olsaydı bu soruyu ağzınıza yakıştırıp sormazdınız bile.
Evladın seçimi olmaz.Keşke olsada işim seçeneğe kalsa, Allah benim için neyi uygun görürse başımın tacıdır o çocuk.
Kürtaj olana dek hep bi oğlum olsun isterdim, işte sırf bu seçeneğimin cezasıydı o kürtaj.evet erkek çocuklarına hayranlığım var ama kızlarıda çok seviyorum.
Allah verene hayırlı versn.Kız erkek fark etmemeli.
Bu acıyı bir tek kendiniz yaşadınız sanıyorsunuz sanırım nerden biliyorsunuz bizim evlat kıymeti bilmediğimizi ben bu acının fazlasını yaşadım benim bir oğlum var 9 yaşında Rabbim uzun ömür versin acısını göstermesin ama geçen yılda ikiz kızlarımı kaybettim erken doğumdan dolayı o kadar yorum yazan var bir kendisi evlat kıymeti biliyor sanki yoruma bakarmısın yaa bebeğini kaybetmek bir ceza değildir bu kadar inançlıysan bunuda bilmen gerekir Allah herşeyin hayırlısını versin hiçte kendimi cezanlandırılmış hissetmiyorum aksine şanslıyım çünkü onlar melek oldular ve beni cennete sokacaklar benim için şefaatçi olacaklar çok yanlış düşünceler bunlar !!!Allah yaşatmasında kimselere acınız olsaydı bu soruyu ağzınıza yakıştırıp sormazdınız bile.
Evladın seçimi olmaz.Keşke olsada işim seçeneğe kalsa, Allah benim için neyi uygun görürse başımın tacıdır o çocuk.
Kürtaj olana dek hep bi oğlum olsun isterdim, işte sırf bu seçeneğimin cezasıydı o kürtaj.evet erkek çocuklarına hayranlığım var ama kızlarıda çok seviyorum.
Allah verene hayırlı versn.Kız erkek fark etmemeli.
acinizii anlayabiliyorum ama olenle olunuyormuu bi yakininizi gomerken benide gomun diyomusunuz
yazdiginiz yorum nedir allah askina
onlarca kisi yazdii kimseden boyle bisey cikmadi
bende hepp oglum olsun istedimm ilk bebegimi kaybettim hicte ceza olarak gormedim
sonra dunyalar guzeli bi bebegim oldu saglikli zehir gibi akilli
istemesini bilelim degil mi rabbimizin dua kapisi tahmin edemeyecegiz buyuklukte
simdide erkek evlat diliyorum rabbimden suc mu gunah mi evlat verdi cok sukur elhamdulillah simdide farkli cinsiyetten istiyorum
tipki isim oldu ev istiyorum evim oldu araba istiyorum gibi sunuda unutmayinki dualarimda once olmayanlara ver rabbim diye basliyorumm bu kadarda benci deilim yani
suç yada günah dedim mi acaba yorumumda? tekrar okuyun. Siz sormuşsunuz tek seçeneğiniz olsaydı diye ? Allah seçenek mi sunuyor bize, kulum seç bebeğin cinsiyetini ? Dualar hayatımızı şekillendirir ama bence konu yanlış, bu da benim fikrim.Evet cezamdı diyorum çünkü aramızda çocuk cinsiyetinin inatlı tartışmalarını hatırlıyorum.Sizin için yapılmadı şahsa münhasırdı anlayabilseydiniz !acinizii anlayabiliyorum ama olenle olunuyormuu bi yakininizi gomerken benide gomun diyomusunuz
yazdiginiz yorum nedir allah askina
onlarca kisi yazdii kimseden boyle bisey cikmadi
bende hepp oglum olsun istedimm ilk bebegimi kaybettim hicte ceza olarak gormedim
sonra dunyalar guzeli bi bebegim oldu saglikli zehir gibi akilli
istemesini bilelim degil mi rabbimizin dua kapisi tahmin edemeyecegiz buyuklukte
simdide erkek evlat diliyorum rabbimden suc mu gunah mi evlat verdi cok sukur elhamdulillah simdide farkli cinsiyetten istiyorum
tipki isim oldu ev istiyorum evim oldu araba istiyorum gibi sunuda unutmayinki dualarimda once olmayanlara ver rabbim diye basliyorumm bu kadarda benci deilim yani
Önce haddini bil ! yoruma açıksa eğer konu, her fikre saldırmayacaksın . Çok inançlıyım mı yazmışım ? öyle dahi olsa inancı sorgulamak senin mi işin? Yazık kaybın olmuş ama acıya karşı hassasiyete unutmuşsun.Ayıp gerçekten fikir beyan şeklin.Bu acıyı bir tek kendiniz yaşadınız sanıyorsunuz sanırım nerden biliyorsunuz bizim evlat kıymeti bilmediğimizi ben bu acının fazlasını yaşadım benim bir oğlum var 9 yaşında Rabbim uzun ömür versin acısını göstermesin ama geçen yılda ikiz kızlarımı kaybettim erken doğumdan dolayı o kadar yorum yazan var bir kendisi evlat kıymeti biliyor sanki yoruma bakarmısın yaa bebeğini kaybetmek bir ceza değildir bu kadar inançlıysan bunuda bilmen gerekir Allah herşeyin hayırlısını versin hiçte kendimi cezanlandırılmış hissetmiyorum aksine şanslıyım çünkü onlar melek oldular ve beni cennete sokacaklar benim için şefaatçi olacaklar çok yanlış düşünceler bunlar !!!
Aynen söylediklerine katılıyorum arkadaşım
suç yada günah dedim mi acaba yorumumda? tekrar okuyun. Siz sormuşsunuz tek seçeneğiniz olsaydı diye ? Allah seçenek mi sunuyor bize, kulum seç bebeğin cinsiyetini ? Dualar hayatımızı şekillendirir ama bence konu yanlış, bu da benim fikrim.Evet cezamdı diyorum çünkü aramızda çocuk cinsiyetinin inatlı tartışmalarını hatırlıyorum.Sizin için yapılmadı şahsa münhasırdı anlayabilseydiniz !
Önce haddini bil ! yoruma açıksa eğer konu, her fikre saldırmayacaksın . Çok inançlıyım mı yazmışım ? öyle dahi olsa inancı sorgulamak senin mi işin? Yazık kaybın olmuş ama acıya karşı hassasiyete unutmuşsun.Ayıp gerçekten fikir beyan şeklin.
suç yada günah dedim mi acaba yorumumda? tekrar okuyun. Siz sormuşsunuz tek seçeneğiniz olsaydı diye ? Allah seçenek mi sunuyor bize, kulum seç bebeğin cinsiyetini ? Dualar hayatımızı şekillendirir ama bence konu yanlış, bu da benim fikrim.Evet cezamdı diyorum çünkü aramızda çocuk cinsiyetinin inatlı tartışmalarını hatırlıyorum.Sizin için yapılmadı şahsa münhasırdı anlayabilseydiniz !
Önce haddini bil ! yoruma açıksa eğer konu, her fikre saldırmayacaksın . Çok inançlıyım mı yazmışım ? öyle dahi olsa inancı sorgulamak senin mi işin? Yazık kaybın olmuş ama acıya karşı hassasiyete unutmuşsun.Ayıp gerçekten fikir beyan şeklin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?