Ramazan ramazan böyle bir konu acmayi hakikatten istemezdim, Ama o kadar doluyumki, herseye herkese isyan ediyorum. Biktim biktim... Bu yasamdan, bi halta yaramayan bu ömurden biktim...
Annem babam ayrilma surecindeler, maddi manevi her yukleri ustumde. Ev kiralarina kadar ben oduyorum cep harcliklarini ben veriyorum. Kagit kurek islerine ben kosuyorum bu arada yabanci br ulkede yasiyoruz ve diled e hakim degiller. Aldigim maas tek biri icin iyi ama su an hesabima baksaniz bir alisverislik param var, Bu sene onlarin masraflari yuzunden tatile gidemiyorum cunku tatile gidecek param yok. Her ise ben kosuyorum. yirmili yaslarinin ortasindaki genc bir kizin yasayacagi hayat midir? Kendime ait hayatim yok bana ait bir odam bile yok. Gece gunduz calisiyorum it gibi. Ama rahat yasayacak ben iken onlar rahatindalar ve memnun da degiller. Delirecegim...
Her ikisininde eli ayagi tutuyor ama calismiyorlar. Her gece dua etmekten inancli olmaktan biktim. Insanlar neler yasiyor neler yapiyorlar ama hala isleri yolunda gidiyor, ama ben? Iyi olmaya calisan bir insanim, su ana kadar sevgilim bile olmadi bunlarin problemi yuzunden. Evlenmek vs bana uzak. Evden kacmayi dusundum ama kacacak paramda yok...
Kizlar bana akil verin bir kurtulus yolu gosterin yoksa hakikatten dayanicak gucum kalmadi..