tek dondurulmus emriyo ile hamileyim:)) hcg degerime bakarmisiniz?

dunyamm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2009
100
0
96
Hollanda
bugun kan test gunumdu ve sukurler olsun bal bebisim benimle 12.gun idrar testi yaptim cikti ama genede korkuyodum bugun 15. gun ve hcg degerim 810 daha gelmene gerek yok dediler sizce nasil tek emriyo dondurulmus ve bana 3 hafta sonra icin randevu verdiler allahim herkese nasip etsin hayirlisiyla herkese bu duyguyu yasasin insallah...

Son düzenleme:

çok güzel değerin çok sevindim allah kucağına almayıda nasip etsin
biz 5 tane dondurulmuşta 1 tane yakalayabildik:))))) çok şanslısın bence hihoyyythihoyyyt

canım ne sorcam, denemeleriniz ne kadar aralıklı oldu...doktorunuzun tavsiyesi oldumu ..

ilk tup denemem 2 ay once 1 emriyo sonucu basarizislikla sonuclandi 1 tane dondurulmus emriyom sonucu simdi sonuc pozitif yani arasi tam 2 ay doktorum tavsiyesi tek emriyo ve 2 ay zaman..

canım tebrikler sayıya bakmıyor işte yaradanın yazdığı 1 tanede olsa 10 tanede olsa geliyorum diyor sonuçların güzel çıkmış 2 hafta sonra kesene bakmak için çağarmış inşallah herşey yolunda devam eder kucağınada alırsın

allah analı babalı buyutsun canım dılerım kucagınada sag salım alırsın bebecıklerı

Gözünüz aydın tebrikler...Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin...Hangi merkezde yaptırdığını sorabilir miyim..Çok büyük başarı bu...Darısı da bizlere inşallah..

gozun aydin canim bende tek dondurulmus embryoyla hamile kaldim...degerin cok cok iyi ikiz gebelik olabilir sakin embryo tekti deme bazen rahim icinde bolunebiliyormus bu birkac husreli embryolar :))

Gözünüz aydın tebrikler...Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin...Hangi merkezde yaptırdığını sorabilir miyim..Çok büyük başarı bu...Darısı da bizlere inşallah..

tesekkur ederim amin hepimiz icin insallah ben hollandada yasiyorum ve burda yaptirdim hastanede allahim sizlerede nasip eder...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…