Kız 40 bin maaşa burun kıvıracak kadar ne müsrifligimi gördün ? Benim öyle maaşım olsa 3 tane daha dovururduum yeminlepiraye bile yeter o para dediyse olay bitmiştir.dağılalım kızlar.![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız 40 bin maaşa burun kıvıracak kadar ne müsrifligimi gördün ? Benim öyle maaşım olsa 3 tane daha dovururduum yeminlepiraye bile yeter o para dediyse olay bitmiştir.dağılalım kızlar.![]()
![]()
Hem çok para getirsin hem bol vakti olsun. Bulursa beraber sevelim valla.Hatırlıyorum sanki bebeği vardı değil mi ?
Adam eve az para getirse şimdi de o sorun olurdu.
Bazı insanlar maalesef nefsini kontrol edemiyor sonrasında da kendilerini çıkmaz döngünün içinde buluyorlar.
baktım 2012 konusu o öğrenci olması normal.ama iyi ki attınız bu linki mesleğini öğrendim.tıp okuyorum yazmış 2012 de.doktor bu kadın .valla bir uzman dr da boşanınca geçinemiyorsa vahhh bizim asgari ücretle çile çeken boşanmış kadınlarımıza vahhh.fikrinize ihtiyacım var kızlar
kızlar bu konuda sizin de fikrinizi almak istedim şimdi benim erkek arkadaşm çalışıyor ben öğrenciyim bir yere gittiğimizde hesebı sürekli ortak ödüyoruz tatile filan da gittik hesabı hep ortak ödedik yani bana sen de ver demiyo ama ben kendim rahatsız olduğum için masaya koyuyodum hesap geldiği...www.kadinlarkulubu.com
Ev işini ne yaptın merak ettim pirayecim.Kız 40 bin maaşa burun kıvıracak kadar ne müsrifligimi gördün ? Benim öyle maaşım olsa 3 tane daha dovururduum yeminle
Kendimden örnek vereyim,yalnız yaşasam 10bin kira veririm, asgari ücretli bir yardımcı tutarım yatılı, tatil parasıyla beraber herhalde 10bin de ona veririm. Faturalar 6-7bin gelir. Mutfak masrafı da 8bin diyelim. Oğlumun okulu servisle beraber aylık 8bin. Benzin okul ev iş yakın diye 5bin diyelim.
yahu kadın kendisinin ne harcadığını yazmadı kiBen normal olan şeyler sizin hakkınız değil demiyorum. 2 kilo zeytin, pazardan alınan yumurta ile bir aile de bütçe de batmaz.
Ortalama 50 bin harcarken hala ev kirası veriyorsanız bu zamana kadar ev almama planlaması yapmamış olmanızın sonucunu yasiyorsunuzdur. Evler şu anda kaç milyon olmuş demeyin lütfen, 2 3 senedir bu durum böyle. Daha uzun suredir evli olduğunuzu düşünüyorum, bu yatırımı daha önceden yapabilirdiniz.
Her neyse muzu, peyniri, zeytini toplayınca 50 bin çıkıyorsa sizin adınıza sadece üzülürüm ve yine de her ay alınması gereken ihtiyaçlar zincirinize özellikle kıyafet konusunda dikkat edin derim. Normal olmadığı için değil, altında belli ki bir alışveriş bağımlılığı var. Neticede Turkiyeye yeni tasinmadiysaniz bir yerde bazı ihtiyaçların azalması gerekiyor. Aksi durumda canınız istemiyorsa da 50 de ödersiniz 70 de ödersiniz. Sonra da bunun " normal" olduğunu düşünerek kendinizi kandırırsınız.
Yine tabii siz bilirsiniz, olan sizin bütçenize oluyor.
BDV bizleri iyice dedektif yaptı hiçbir şey kaçmıyorbaktım 2012 konusu o öğrenci olması normal.ama iyi ki attınız bu linki mesleğini öğrendim.tıp okuyorum yazmış 2012 de.doktor bu kadın .valla bir uzman dr da boşanınca geçinemiyorsa vahhh bizim asgari ücretle çile çeken boşanmış kadınlarımıza vahhh.
Tadilat yapılıyor canım...Ev işini ne yaptın merak ettim pirayecim.
Konuya 50 bin tutuyorKonu sahibinin yaptığı planlamayı kendime yaptığım için kira ödediğimi farz ediyorum. Kocayı boşarsam kiraya çıkmak zorunda kalırım çünkü. Oğlumun okul ödemesini de ben yaparım,mutfak masrafını da kendi evimde kendim karşılarım. Faturaları da kendim öderim. Kocadan ne nafaka alırım bilmiyorum tabii ki, eşimin sabit bir geliri yok. Yani bir de boşanırken gör kocanı derler, şimdi her şey yolunda olabilir ama ayrılık söz konusu olduğunda kimse kimseye acımaz. Kendi imkanlarımla kendi yolumu nasıl çizerim’i konuştum bu yüzden. Boşandıktan sonra oğlumun standart yaşantısını aynen devam ettirmeye çabalamam gerekir. Evim var mı,kıyafete ne vermişim konumuz bunlar olmaz haliyle.
Hepiniz 50 bin kazaniyormussunuz da anca yetiyormuş demek. Konudan bunu mu anlamalıyız?yahu kadın kendisinin ne harcadığını yazmadı ki
bu durumda olsa
çocukla boşansa şu an 2022 Aralığında ev tutsa ne olacak onu yazdı! (konu sahibi ev tutacam dedi bakıcı tutacam dedi koleje verecem dedi)
buna göre ne olur masraf onu yazdı!
eleştirin tamam da neyi eleştirdiğinizi bilin bari ya.
Yenilik iyidir hem iyi bir semtte öyle düşün. Hepiniz icin güvenli bir yerde oturmak daha iyi olacak.Tadilat yapılıyor canım...Her gün bı bahane bulup yepyeni eve saçma sapan usta sokturuyorum, daha tek koli toplamadım ama...Hala kararsızım aslında da taşinmiyorum desem babam a..s..bu dakkadan sonra, ondan korkuyorum...Sağol sorduğun için
![]()
Valla çocuk varsa ev kiraysa çok normal diycem ama bana da kızacaksın diye korkuyorum...Her kim bunu "normal" buluyorsa ağır saçmalıyor. Olay bu. Bunlar normal değil lüks istekler ve harcamalar. Bir zahmet idrak edilmesi gereken şey bu.
Eğer eşim benden az kazanınca mutsuz olup dert edeceksem baştan öyle bir evlilik yapmam.DHMİ en zor tayin veren yerlerden birisi, öyle rahat rahat her yere tayin olacakmış gibi konuşamaz dhmi'de olsa, ayrıca her şehirde h.alanı yok (o yüzden özellikle sordum)
ve kulede olsa büyük ihtimalle vardiyalı olurdu (limana göre değişiyor ama batıda çoğu vardiyalı), en iyi para alınan yeri kule dhmi'nin. vardiyalı çalışmak da tamamen bambaşka bir mesele.
bu ülkede her yere tayini olabilecekmiş gibi sorduğuna göre taşra teşkilatlı kurumlardan olması lazım, öğretmen değil, hukukçu değilim dedi.. .sağlıkçı olabilir mesela ama ilçe sağlık müdürüdür mesela, o zaman hastanede vardiyalı çalışmaz, her ilçeye de gidebilir. böyle şeyler olabilir. müfettişlik, denetim, satın alma, kurul başkanlığı gibi ek görevleri olan işler olabilir, böyle bir nevi bürokratik bir işi olabilir. bir kuzenimin eşi var taşrada enerji bakanlığında bir maden müdürü, sorumluluk sahası çoook geniş ve dünyanın parasını alıyor. oluyor mu oluyor.
bu kadar iddia iyi değil dedim ben de zaten
hırs bile kötü olmayabilir ama kadın sürekli kuzenleriyle başkalarının eşleriyle filan yarıştırıp karşılaştırıp duruyor
öte yandan burası türkiye
sizin eşiniz sizin yarınız kadar kazanıyor olsaydı (40a 20 ya da 20ye 10 olması bile bir yerde önemsiz, çünkü gelir arttıkça masraflar beklentiler de artıyor neticede) ve istediğiniz hayat standardınız olmasaydı siz hiç sorun etmez miydiniz?
çünkü bu ülkede çoğu kadın için bunlar ofsayt şeyler. kadınlar genel olarak eşlerinden hayat standartlarını yükseltmesini bekliyor. bu yalan değil...
bence -tabi katılan olur olmaz o ayrı- insan kendini bilmeli
arkadaş hırslı insansın ve eşin kariyerli, iyi maaşlı, iddialı bir tip olmazsa çocukların koleje gitmezse mutlu olmayacaksın
e madem baştan öyle evlen ya da garantiye al öyle çocuk yap.
deme pirayeee.senin yerine diyeni geldiiii.Valla çocuk varsa ev kiraysa çok normal diycem ama bana da kızacaksın diye korkuyorum...
baktım 2012 konusu o öğrenci olması normal.ama iyi ki attınız bu linki mesleğini öğrendim.tıp okuyorum yazmış 2012 de.doktor bu kadın .valla bir uzman dr da boşanınca geçinemiyorsa vahhh bizim asgari ücretle çile çeken boşanmış kadınlarımıza vahhh.
:) Kişileri hesap kitap yapmaya davet ediyorum o halde ne diyeyim. 50 bin alan birisi de bir zahmet ev alma planı yapsın artık. Yıllık 600 bin eder gelir, ev milyonlar bile olsa ortalama bir ev hala alınır. En azından mortgage ödendiği için 50 bin ödeniyor olması çok daha mantıklı olur kiraya verilen para yerine. Ama hepimizin bütçe anlayışı farklı tabii.Valla çocuk varsa ev kiraysa çok normal diycem ama bana da kızacaksın diye korkuyorum...
Taşınmya taşınmaya taşinmaktan korkar olmuşum sanırım, tek sorun bu zannımca...Terapistim bile yollarda geberip gideceksin taşin artık dedi en sonYenilik iyidir hem iyi bir semtte öyle düşün. Hepiniz icin güvenli bir yerde oturmak daha iyi olacak.
güle güle otur.ben tüm çocukların devlet okuluna gitmesi gerektiğini söyleyeyim şurada da gece gece kavga neyim çıkmasın.malum okuyan her yerde okur.Taşınmya taşınmaya taşinmaktan korkar olmuşum sanırım, tek sorun bu zannımca...Terapistim bile yollarda geberip gideceksin taşin artık dedi en sonAma eşya ayıklamak toplamak ölümmmm gibi şu an
![]()
Kadın haklı hemsiredeme pirayeee.senin yerine diyeni geldiiii.![]()
![]()
![]()
Konuda normal bir aile bütçesi yapılmıyor şu anda. Olası bir boşanma durumunda sanıyor musunuz ki bütün kocalar siz bavul toplayıp giderken yolunuza gül mü dökecek? Alınmış olan evi size mi bırakacak? Beşki pislik yapacak,peşinizi bırakmayacak,rahatsız edecek ne biliyorsunuz? Kaç kere bu şartlar altında boşandınız? Allah hiç kimseye vermesin. Adam hemen razı olmadı farzedin,evi de bölüşmek o kadar fazla zaman alıyor ki inanamazsınız. 65ine merdiven dayamış olan kpim boşandı,boşanması 3 yıl sürdü,mal paylaşım davası halen devam ediyor. Kv evden çıkmak zorunda kaldı, alacağı evin yarısı olan miktarı hala alamadı. Kim bilir kaç yıl sonra kuş kadar parayı alabilecek daha belli değil. Her şey hemen halloluyor sanıyorsunuz,ama öyle olmuyor işte. Ev tutmak da gerekebilir,küçük çocuğa bakıcı tutmak da gerekebilir. Kaldı ki iki çocuklu yalnız bir kadın öecbur değilse varoşta bir gecekonduda oturmaz,güvenlikli bir sitede oturmaya ihtiyaç duyabilir,korkabilir. Bu meselelerin hepsinin olası çözümü üzerinde duruyoruz. Siz hala 50bin derdine düşüyorsunuz.Konuya 50 bin tutuyor
Hepiniz 50 bin kazaniyormussunuz da anca yetiyormuş demek. Konudan bunu mu anlamalıyız?
Ben gayet iyi anladım ve buna rağmen 50 bini abartı buldum zaten. Çünkü bu diğer hanımefendi için de geçerli. Bu kadar paralar kazanıp kendi evini ya da eşiyle bir ev daha alıp bolusemeden kirada oturarak bunca parayı saçma planı yapıyorsa konu sahibi lafım ona da,
Her kim bunu "normal" buluyorsa ağır saçmalıyor. Olay bu. Bunlar normal değil lüks istekler ve harcamalar. Bir zahmet idrak edilmesi gereken şey bu.