Konuda normal bir aile bütçesi yapılmıyor şu anda. Olası bir boşanma durumunda sanıyor musunuz ki bütün kocalar siz bavul toplayıp giderken yolunuza gül mü dökecek? Alınmış olan evi size mi bırakacak? Beşki pislik yapacak,peşinizi bırakmayacak,rahatsız edecek ne biliyorsunuz? Kaç kere bu şartlar altında boşandınız? Allah hiç kimseye vermesin. Adam hemen razı olmadı farzedin,evi de bölüşmek o kadar fazla zaman alıyor ki inanamazsınız. 65ine merdiven dayamış olan kpim boşandı,boşanması 3 yıl sürdü,mal paylaşım davası halen devam ediyor. Kv evden çıkmak zorunda kaldı, alacağı evin yarısı olan miktarı hala alamadı. Kim bilir kaç yıl sonra kuş kadar parayı alabilecek daha belli değil. Her şey hemen halloluyor sanıyorsunuz,ama öyle olmuyor işte. Ev tutmak da gerekebilir,küçük çocuğa bakıcı tutmak da gerekebilir. Kaldı ki iki çocuklu yalnız bir kadın öecbur değilse varoşta bir gecekonduda oturmaz,güvenlikli bir sitede oturmaya ihtiyaç duyabilir,korkabilir. Bu meselelerin hepsinin olası çözümü üzerinde duruyoruz. Siz hala 50bin derdine düşüyorsunuz.
İmkan yokken evimizin kredisini dahi ödeyemez duruma geldik biz. Her koşulda yaşadım,bundan sonra da yaşayabilirim. Ama durduk yerde attan inip eşeğe de binmem. Oğlum için de elimden geleni yapmaya çalışırım. O da ayrı mesele. Ticaret yapıyor eşim,başına ne gelir bilinmez ama bizim her zaman bir b planımız vardır. Şu duruma gelirsek bunu yaparız,bu duruma gelirsek bunu yaparız diye konuşuruz. Tavsiyeleriniz için teşekkürler ama ben çalıştığım konum gereği binlerce kadın hikayesi duydum,öyle yüksek gelirin varsa ev alsaydınla olmuyor her zaman.